Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Son dakika: Gaziantep'te kamyon faciası!

        Sakçagözü Mahallesi D400 kara yolundaki trafik ışıklarında kamyon, freninin boşalması sonucu önce ışıklarda duran otomobile çarptı. Kamyon ardından minibüse ve başka otomobile daha çarptı.

        Kazada ikisi çocuk 5 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı. Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bir yaralı da kurtarılamadı. Böylelikle ölü sayısı 6'ya çıktı.

        Bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi.

        REKLAM

        İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığınca kazayla ilgili 3 savcı görevlendirildi. Başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcılar, bilirkişi ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri, kaza alanında çalışmalarını sürdürüyor.

        Kazadan sonra ulaşıma kapatılan kara yolu ise olaya karışan araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.

        Vali Kemal Çeber, sosyal medya platformu X'ten yaptığı açıklamada, Nurdağı ilçesi Sakçagözü Mahallesi D400 kara yolundaki trafik ışıklarında bir kamyonun freninin patladığını belirtti.

        Buna bağlı olarak kamyonun bölgedeki 3 araca çarptığını ifade eden Çeber, "İlgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

        GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI

        FOTO: İHA
        FOTO: İHA

        İHA'nın haberine göre kaza anlarını anlatan görgü tanığı Kadir Kartal isimli vatandaş, "Galiba tırın freni patlıyor ve sonrasında ışıklarda duran araçlara çarpıyor. Kaza sonrası araçlardan biri bariyerlere savrulurken, diğer 2 araç ise yol kenarına savruldu. Kamyon da direğe çarparak devrildi. Biz zaten sesleri duyunca deprem oldu zannettik. Sonrasında baktığımızda kaza olduğunu gördük" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa