Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Biden basın toplantısını yarıda kesti - Gündem haberleri

        ABD Başkanı Joe Biden, ekonomiyle ilgili bir toplantıyı yarıda keserek acil durum odasına gitti. Ciner Medya Grubu Washington Temsilcisi Ali Çınar olayla ilgili olarak Habertürk'ten Hülya Hökenek'e şunları aktardı:

        Başkan Biden, bir ekonomi programında konuşurken "Özür diliyorum acil durum odasına gitmem gerekiyor, bir konu geldi, onu halletmem gerekir" diye ayrıldı. Bize gelen ilk haberlere göre Suriye'deki ABD üslerine drone saldırıları olduğu yönünde. Tabii teyitli bilgi değil. Beyaz Saray henüz bir açıklama yapmadı. Son 1 haftadır Amerikan üslerine Irak ve Suriye'de ciddi saldırılar oluyordu. Bilhassa Suriye'de drone saldırılarını görüyorduk.

        REKLAM

        SURİYE'DEKİ ABD ÜSLERİNE SALDIRI MI OLDU?

        Acaba şu anda çok büyük saldırı mı oldu? Bununla ilgili net bilgi yok. Biden'ın acil odasına gitmesi gözleri bu olaya çevirmiş durumda. Şu anda bilgi olarak Suriye'deki askeri üslere yapılan saldırı yönünde. Normalde nadiren acil ayrıldıklarını görüyorduk başkanların. Bu şekilde ayrılması olayın ciddiyetini gösteriyor. Can kaybı var mı? Cevap verilecek mi? Belki de şu anda ABD'den karşı bir operasyon gelebilir. Büyük ihtimalle bu da konuşuluyor. Detayları merakla bekliyoruz. Şu anda teyid edilmese de böyle bir iddia gündemde.

        Haberin görseli AP tarafından servis edilmiştir

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa