Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika... Erdoğan: Ankara'ya 55 bin kişilik bir stadyum kazandırıyoruz

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ankara'ya 55 bin kişilik yeni stadyum kazandıracağız. Mevcut 19 Mayıs Stadı'nın yerine bir stadı Ankara'ya kazandırıyoruz. Tüm sosyal ve sportif donatılarıyla bu stat başkente yakışır bir eser olacak. Yeni stadımız Ankaragücümüzün şampiyonluk karşılaşmalarına da evsahipliği yapacaktır" dedi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda konuştu. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

        "Son 16 yılda Ankara'ya 116 katrilyon liralık yatırım yaptık. Bu iş çıraklık işi değil. Bay Kemal'i SGK'dan tanırız. Bunlara 5 koyun ver, kaybedip gelirler. Bunlardan bir şey olmaz. Son pişmanlık da fayda etmez.

        Eğitimde Ankara'da 15 bin adet yeni derslik yaptık. 10 bin 730 kişi kapasiteli yurt binalarını faaliyete aldık. Son 16 yılda 12 yeni üniversite kurarak Ankara'yı güçlendirdik. Laboratuvarları destekleyerek Ankara'yı bilim şehri haline getiriyoruz. Şehir hastaneleri Ankara'ya sağlıkta sınıf atlatacak.Ankara'da 95 bin konut projesini hayata geçirdik.

        REKLAM

        Teröristlerle mücadeleyi yerli silahlarla yürütüyoruz. Son 16 yılda birçok yeniliği hayata geçirdik. Savunma sanayisinde Türkiye'yi küresel bir oyuncu haline getireceğiz. Kahramankazan'da dünyanın sayılı uzay ve havacılık bölgelerinden biri olacak tesisinin ihalesi yapılacak. Artık kendi uydularımızı kendimiz yapıyoruz.

        Ankara'ya 55 bin kişilik yeni stadyum kazandıracağız. Mevcut 19 Mayıs Stadı'nın yerine bir stadı Ankara'ya kazandırıyoruz. Tüm sosyal ve sportif donatılarıyla bu stat başkente yakışır bir eser olacak. Yeni stadımız Ankaragücümüzün şampiyonluk karşılaşmalarına da evsahipliği yapacaktır.

        Ankara'ya farklı bir millet bahçesi yapıyoruz. Dev bir alanda millet bahçesini oluşturuyoruz. Artık yeşil Ankara olacak. Tesisler kalacak, gereksiz olanlar kaldırılacak. Çok büyük ve orijinal bir eser olacak.

        Bay Muharrem'in ağzından terörle mücadele duyduk mu, Bay Kemal'den duydunuz mu? Nasıl duyarsınız, Ankara'dan İstanbul'a teröristlerin desteğiyle yürüyor. Benim 53 Kürt kardeşimin öldürülmesinin talimatını veren birini cezaevinde ziyaret ediyor. Bunlara kalsa Türkiye'yi 1940'lara, 1970'lere geri götürecekler. CHP susuzluktur, CHP kirliliktir, CHP çöptür."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa