Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Son dakika! Bursaspor, Alper Ademoğlu'nu kadrosuna kattı - Futbol Haberleri

        Transferde son anlara girilirken imzalar ardı ardına geliyor! Bursaspor, Schalke 04 formasını giyen Türk asıllı Belçikalı genç yetenek Alper Ademoğlu'nu kadrosuna kattığını açıkladı!

        Alper Ademoğlu ile 2 yılı opsiyonlu 3,5 yıllık anlaşma sağlandığı ifade edilen açıklamada, oyuncunun Acıbadem International Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi.

        ALPER ADEMOĞLU KİMDİR?

        İstanbul'da doğan genç futbolcu, stiliyle bir döenm Galatasaray'da top koşturan Wesley Sneijder ve eski Portekizli futbolcu Rui Costa'ya benzetiliyor. Henüz küçükken ekonomik nedenlerle ailesinin Belçika'ya göç etmesinin ardından altyapı eğitimini Belçika'nın Genk kulübünde alan Alper, burada gösterdiği üstün performansın ardından Avrupa'nın Manchester United, Chelsea ve Ajax gibi önde gelen kulüplerinin dikkatini çekti.

        REKLAM

        Kariyerine Belçika'da devam etme kararı alan genç futbolcu, 2013'te transfer olduğu Anderlecht'in 21 Yaş Altı Takımı'nda futbol hayatına devam ettikten sonra Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'ün yolunu tuttu.

        Orta sahada oyun kurucu görevinde oynayan genç yıldız adayı, yüksek tekniği, isabetli ara pasları ve takım oyununa gösterdiği uyumla öne çıkıyor. Milli düzeyde ilk olarak Türkiye, daha sonra ise Belçika'nın genç kategorisindeki takımlarında forma giyen Alper, geleceğin en önemli futbol yıldızları arasında gösteriliyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa