Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika: AK Parti'den İnce'nin açıklamlarına ilk yorum

        AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal CNN Türk yayınında açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce'nin seçim sonrası açıklamlarına değinen Ünal, "Muharrem İnce'nin bugünkü tavrını takdir etmek lazım. İnce'nin mesajları umut verici" ifadelerini kullandı.

        BEKİR BOZDAĞ'DAN İNCE'YE: SEÇİM SONUÇLARINI KABUL ETMESİ DOĞRU, ERDEMLİ BİR YAKLAŞIM

        Öte yandan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da Muharrem İnce'nin açıklamalarını değerlendirdi. Bozdağ, "Sayın İnce'nin açıklamalarına baktığınız zaman seçim sonuçlarını kabul etmesi doğru, erdemli bir yaklaşım. Kılıçdaroğlu kazanmayı hedefleyen biri değil. AK Parti'yi azaltmayı, eksiltmeyi hedefleyen bir siyaset ortaya koyuyor." diye konuştu.

        Muharrem İnce bugün saat 12.00'da basın açıklaması yapmıştı. İnce, "Seçim sonuçlarını kabul ediyorum. Kaybetmişseniz, kaybetmişsinizdir. Bunu kabul etmek gerekir. Yarışa girerken her sonucu kabul edebilmek gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

        REKLAM

        HAYATİ YAZICI: İNCE'NİN ÖNEMLİ DERSLER ALDIĞI İZLENİMİNİ ALDIM, UMARIM BU ÇİZGİSİNİ BOZMAZ

        AK Partili Hayati Yazıcı da Muharrem İnce'nin açıklamalarının olumlu olduğunu söyledi. Yazıcı, "Biz tabi kampanyalar vesilesiyle beklenmeyen söylemler duyuyor veya icraa ediyoruz. O gürültü patırtı içinde bunlar oluyor ama tasvip edilmiyor. İnce'nin süreç itibarı ile önemli dersler aldığı izlenimini edindim. Umarım bu çizgisini bozmaz. Siyasi rekabet bir vizyon ortaya koyarak projeler üzerinden olmalı. İnşallah bu seçim böyle bir zemin hazırlar." dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa