Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika: 24 Haziran seçimlerine 13 gün kaldı

        Türkiye 24 Haziran'da sandığa gidiyor. Seçime 14 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları ve partiler seçim için çalışmalarına hız verdi.

        ERDOĞAN DENİZLİ'DE VATANDAŞLARA SESLENDİ

        Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de konuştu. Erdoğan, Muharrem İnce'yi sert sözlerle eleştirdi. Kıraathane vaadini yineledi,"Bugün gazetelerde okudum. Bu adamlar millet kıraathanelerini öğrenmemiş. 'Size kıraathanede kek versin, ben size fabrikada iş vereceğim' demiş. Bay Muharrem kıraathanenin manası şudur, okuma evi. Bu kıraathanelerde internet olacak, kitap olacak, burada kek, çay, kahvede olacak Bay Muharrem? Senin gibi okey oynamayacaklar, iskambil atmayacaklar Bay Muharrem. Şu kitapları görüyorsunuz değil mi? Burada iskambil kağırları yok Bay Muharrem. Sen okeye devam et, biz okumaya teşvik ediyoruz Bay Muharrem." dedi.

        REKLAM

        Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan burada yaptığı konuşmasında,CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yüklenerek, "Tutturmuş ben fizik öğretmeniyim. Güzel saygı duyarım. Ama bu, ülkenin cumhurbaşkanına hakaret etmene izin vermez. Geçen akşam Kadıköy'de geziyorlar onlara 'hırsız Erdoğan' diye slogan attırıyor. Haddini bileceksin.'' şeklinde konuştu. Erdoğan, dünyanın ilk üçünde yer alan havalimanının 29 Ekim'de açılışının gerçekleşeceğini belirterek, orada bir televizyon programı yapacağını açıkladı. Erdoğan, "Kocaeli’de üçüncü bir üniversitenin hazırlığını yapıyoruz. Bu değerlendirmelerden sonra üçüncü bir üniversiteyi Kocaeli’ne kazandıracağız" dedi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buradaki programının ardından İstanbul Valiliği tarafından organize edilen iftar programına katıldı. Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen iftar programının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.

        Cumhurbaşkan Erdoğan, "Aman! Memleket ziyaretini uzatarak sandığı boş bırakmayaın .Geleceğinizin kararını veriyorsunuz. Bir aksilik olursa Allah göstermesin o ahların, keşkelerin hiç kimseye faydası olmaz. Milletimize en güzel bayramı hep beraber 24 Haziran'da yaşatacağız." dedi.

        YILDIRIM MARMARAY VE METROYU KULLANDI

        Başbakan Binali Yıldırım, Kartal'dan Yenikapı'ya metro ve Marmaray'ı kullanarak geçti. Yıldırım, vatandaşlarla sohbet etti.

        MUHARREM iNCE ESENYURT'TAN START VERDİ

        Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce İstanbul Esenyurt'ta, Bağcılarda ve Bahçeli evlerde konuştu. İnce, vatandaşlara vaatlerini açıkladı, desteklerini istedi. İnce, Erdoğan'ı eleştirdi; "Memleketi batırıyorlar, kamyon duvara çarpmak üzere. Bu yorgun adamı değiştirmemiz lazım. Bana çırak diyor ya, önemli değil desin. O dünya ile kavga ediyor. Benim derdim fabrika. Benim derdim, AVM'de asgari ücretle ezilen çocuklar var ya onları adam gibi yaşatmak."dedi.

        İnce'nin bir sonraki durağı 17.30'da Küçükçekmece olacak. İnce iftarı Beylükdüzü'nde yapacak, burada da vatandaşlara hitap etmesi bekleniyor. Muharrem İnce'nin son durağı ise Silivri olacak, İnce 22.30'da Silivri'de olacak.

        REKLAM

        KILIÇDAROĞLU: NE OLURSA OLSUN SANDIĞA GİDECEĞİZ

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da çiftçi ve sulama birlikleri ile esnaf ve meslek odaları ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, "24 Haziran'da ne olursa olsun sandığa gideceğiz" dedi.

        Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

        "Ne olursa olsun sandığa gideceğiz. Siyaset yolsuzluk aracı değildir. Halka hizmet etme aracıdır. Sizden istediğim şu, elinizi vicdanınıza koyun, ülkenin çıkarlarını düşünün ona göre oy kullanın. Hangi partili olursanız olun. Hepimizin oturup düşünmesi lazım. Biz huzur içinde, barış içinde yaşamak istiyoruz. İşçi, sanayici huzur içinde yaşasın istiyoruz. Bunların hiçbiri yok. 24'ünde sandığa gideceksiniz, eliniz vicdanınızda olsun sonra oyu atarsınız."

        Kılıçdaroğlu, Kuvayi Milliye Derneğini ziyaret edecek, Seyhan Belediyesinin Halk Kart Dağıtım Töreni'ne ve Yüreğir'de iftar programına katılacak.

        REKLAM

        AKŞENER İZMİR BERGAMA'DA KONUŞTU

        Ege mitinglerini sürdüren Akşener, 13.00'da İzmir Bergama'da konuştu. Akşener vaatlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi, "Meşhur bir çılgın projesi vardı. Kanal İstanbul, 65 milyar dolara mal oluyor.Sayın Erdoğan'a soruyorum; bu kaynağı nereden buluyorsun? Bunun faydası, getirisi ne olacak?" dedi.

        Akşener daha sonra Manisa'da ve İzmir Tire'de halka seslenecek.

        Akşener daha sonra İzmir'de iftara katılacak, burada da vatandaşlara hitap etmesi bekleniyor. Akşener dün, Trabzon, Giresun ve Ordu'da vatandaşlara hitap etmiş, vaatlerini açıklamış, oy istemişti.

        KARAMOLLAOĞLU BURSA'DA KONUŞACAK

        Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu da çalışmalarını sürdürüyor. Dün Gaziantep'te e-miting düzenleyen Karamollaoğlu, bugün de Bursa'daydı. Karamollaoğlu e-mitinglerle soruları kabul ediyor.

        REKLAM

        BAŞBAKAN YILDIRIM EDİRNE'DE KONUŞTU

        Başbakan Yıldırım Edirne Mitingi'nde vatandaşlara seslendi. Vaatlerini yineledi, partisi ve cumhurbaşkanı adayı Erdoğan için oy istedi.

        BAHÇELİ İZMİR'DE

        MHP lideri Bahçeli partisinin istişare toplantılarına katılmaya devam ediyor. Bahçeli bugün de İzmir'de bölge istişare toplantısına katıldı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa