Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Sömestr'da çocuklar için etkinlik rehberi - 15 tatil etkinlikleri

        Karlı havada, “Hepsi pek iyi”karnelerimizin hediyesinin ne olacağınıdüşünerek eve yürümeninheyecanı bir başkaydı. O zamanlarkendimizi anne-babalarımızınyerine koymazdık tabii. Bir çocuğane hediye alınacağını hiç düşünmezdik.Neyse ki Toyzz Shop,“Oyun oynamak herkesin hakkıdır”diyerek bilim adamı olmakisteyen çocuklardan Spider-Manolmak isteyenlere, yapboz sevenlerdenElsa hayranlarına, herçocuğa uygun geniş aralıklı biryelpaze sunuyor. HT Cumartesi'den Arda Işık'ın haberi...

        Ancak benim en büyükhayalim oyuncak değil, bir günevime, Hogwarts’tan kabulmektubu gelmesiydi. Şimdiçok benzeri, Akasya’da,yarıyıl tatilinde, “SihirliGünler”de mümkün.Çocuklar, Ali KemalAydınyönetiminde 20Ocak-4 Şubattarihlerinde, Sihirbaz Okulu’ndakendi asalarını yapıp, sanalgerçeklik uygulamasıyla uyuyanejderhaları uyandıracak. Ayrıca 19Ocak-4 Şubat tarihleri arasında,dünyaca ünlü animatronik ve elkuklası üreticisi Amerikalı Axtell‘inbirbirinden sevimli kuklalarıTürkiye’de ilk kez Akbatı’daçocuklarla buluşacak. Tabii haftaiçi her gün 14.00-15.00 arasındakiokuma saatleriyle, kitaplar ihmaledilmeyecek.

        20 Ocak’ta KidZania’da“karne partisi” verilecek. Bu aradaTepe Nautilus’ta 19 Ocak-4Şubat tarihleri arasında tümçocuklar 13.00-20.00 saatleriarasında Türkiye’nin ilk interaktifDinozor Laboratuvarı’nı ücretsizolarak deneyimleyebilecek.İstanbul Akvaryum’daise penguenlerden köpekbalıklarına, timsahlardanrekortmen kapibaralarabirçok hayvançocuklarıbekliyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa