Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Siyah Beyaz Aşk 9. yeni bölüm fragmanı 2: Ferhat, Namık'ın kendi babası olduğunu...

        Siyah Beyaz Aşk 9. yeni bölüm fragmanı çıktı. Her bölümde heyecanlı anların yaşandığı dizide tempo gittikçeyükseliyor. Siyah Beyaz Aşk fragmanında Ferhat'ın dayısı ile karşı karşıya geldiği görülüyor. Bu sırada seyirci Ferhat'ın kardeşine ne olduğunu da anlamaya çalışacak. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde yaşanacaklar haberimizde.

        Oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol, Birce Akalay , Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç'ın yer aldığı Siyah Beyaz Aşk 9. bölümü ile seyirci karşısına çıkmayı bekliyor. Her pazartesi ekrana gelen diiznin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Ferhat'ın büyük bir öfkeye kapılarak dayısı ile karşı karşıya geldiği görülüyor. Peki Ferhat'ın kardeşine ne oldu? Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm fragmanında ortalık karışıyor! Ferhat, evi taranan Yiğit'i bulabilecek mi?

        REKLAM

        SİYAH BEYAZ AŞK 9. BÖLÜM FRAGMANI

        Aslı, Ferhat'ın intikam almasını önleyebilecek mi? Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Aslı ve Ferhat'ın arasındakiler giderek duygusal bir hal alıyor. Başta Namık olmak üzere herkes farkına varmaya başlıyor! Aslı ise, Ferhat'ın intikam almasını önlemek için ona engel olmaya çalışıyor! Ferhat, kendisini vuran adamın önünde elinde silah dikiliyor; fakat, karşısındaki kişinin söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor!

        Aslı ve Ferhat aşık mı oluyor? Arzu, Cahit'in sakladığı olayı öğrendi mi? Ferhat, Namık'ın kendi, babası olduğunu öğreniyor mu? Hasmı, Ferhat'a hangi gerçekleri anlatıyor?

        SİYAH BEYAZ AŞK 8. BÖLÜM ÖZETİ

        Gülsüm’ü kurtarmak için beraber hareket eden Aslı ve Ferhat, birbirlerini tanıma yolunda bir adım daha atarlar. Üst üste yaşanan gerilimden yorulan Aslı, tüm dengeleri değiştirecek bir hamle yapar ve savcı Yiğit’e her şeyi anlatmaya karar verir.

        Ferhat ise Aslı’nın, Yiğit’e gittiğini öğrenir ancak engellemez. Merakla Aslı’nın ne yapacağını bekler...

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa