Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Siyah Beyaz Aşk 2. bölüm fragmanı ve özeti

        Başrollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Cem Çınar ve Handan Adaklı'nın paylaştığı Siyah Beyaz Aşk 2. bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki Siyah Beyaz Aşk 2. bölümde neler olacak? İşteSiyah Beyaz Aşk 2. bölüm fragmanı ve özeti...

        SİYAH BEYAZ AŞK 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Siyah Beyaz Aşk 2. bölümde;

        Aslı'nın amacı zaman kazanıp evden kaçmaktır. Ancak Ferhat, Aslı'nın can evinden vurarak abisi Cem'in hayatıyla tehdit eder. Zaman gitgide azalıyor. Yeter'in fazla heveslenmesiyle Aslı, zorla yapacağı evlilik yolunda ilerlemektedir. Aslı, Ferhat'ı ve ailesinden kurtulup bu zorlu hayattan kurtulabilecek mi?Kardeşinin kaybolduğunu öğrenen Cem, dayısı Namık’ınkaranlıkişlerini açığa çıkarmaya çalışan savcı Yiğit’le birlik olup Aslı’yı aramaya çalışırlar. Ancak farkında bile olmadıkları bazı engellerle karşılaşmak zorunda kalırlar. Her şeye rağmen kardeşinin izini bulan Cem, onu bulup Ferhat’ın elinden alabilecek midir?

        REKLAM

        Yeter, Gülsüm’ün karnındaki bebek yüzünden onu iyice darlamaktadır. Gülsüm, bir an önce bu durumdan kurtulmak için Cüneyt’ten bir şeyler yapmasını ister. Cüneyt ise bilgisayarın peşine düşer ancak bir türlü işler istediği gibi gitmez ve üstelik Ferhat’a yalan söylemek zorunda kalır.

        SİYAH BEYAZ AŞK 1. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

        Ferhat babası kadar sevdiği Namık’ın bilgisayarının çalındığını öğrenir. Bilgisayarın içindeki belgelerin ortaya çıkması Namık’ın yıllardır hazırlandığı belediye başkanlığı seçimlerini kaybetmesi ve hapse girmesi demektir.Ferhat bilgisayarı çalan Adem’i yakalar ve tam konuşturacakken Adem vurulur. Ferhat’ın bilgisayarı bulabilmesi için Adem’i yaşatması gerekmektedir.

        Genel cerrah olan Aslı, bir doktor arkadaşına yardım amacıyla onun yerine göreve gider ve kendini Ferhatların çiftliğinde bulur. Vurulmuş adamı ameliyat etmek zorundadır. Kanunsuz bir olaya karışmak istemeyen Aslı, Ferhat’ın oyununa gelip ameliyatı yapar.Aslı adamın hayatını kurtarıp çiftlikten elini kolunu salla sallaya çıkabileceğini düşünmektedir.

        Oysa olaylar hiç de planladığı gibi gelişmez. Ferhat ve Aslı’nın hayatları o günden sonra bambaşka bir yöne doğru akmaya başlamıştı.

        SİYAH BEYAZ AŞK OYUNCULARI

        İbrahim Çelikkol (Ferhat Aslan)

        11 yaşındayken babasının gözlerinin önünde öldürülmesiyle bütün hayatı değişir. Tertemiz hayat dolu bir çocuk olan Ferhat, dayısı Namık sayesinde kirli işlere bulaştırılır ve ailesi için kendisini feda eder. Namık’ın sağ kolu ve en güvendiği kişidir. Namık’ın bütün karanlık işlerini yapar. Korkusuz ve yeri geldiğinde acımasızdır. İçindeki sevgiyi sonsuza dek gömdüğüne inanır.

        Birce Akalay (Aslı Çınar)

        Lise çağında babasını kaybeder. Hayata olan bağlılığı, umudunu hiç kaybetmemesi ve mücadeleci kişiliği onu ayakta tutar. Ağabeyi Cem ile birlikte yaşar. Başarılı ve yardımsever bir genel cerrahtır. Bağımsız ruhludur. Hayat doludur. İnsanların sevgi ve emekle değişebileceklerine, iyileşebileceklerine inancı tamdır.

        Muhammet Uzuner (Namık Emirhan)

        Annesi ve babasını kaybettikten sonra kardeşlerine bakabilmek için her işe girip çıkmış, en sonunda da kirli işlere bulaşmıştır. Yaşadığı zorluklar Namık’ı hırslı ve acımasız biri haline getirmiştir. Politikaya atılmaya karar verdikten sonra işleri Ferhat’a devredip, yardımsever bir iş adamı kimliğine bürünmüştür. Belediye başkanlığı seçimlerine hazırlanmaktadır. Amacına ulaşmak için her yolun mübah olduğuna inanır.

        Arzu Gamze Kılınç (Yeter Aslan)

        Beş çocuklu yoksul bir ailede büyümüştür. Zorla istemediği bir adamla evlendirilir. Yeter, mutsuzluğunun hıncını çocuklarından çıkarır. Hırsları yüzünden büyük hatalar yapar, bu da çocuklarının ona karşı cephe almasına neden olur. Özellikle Ferhat’la arasında yıkılmaz bir duvar vardır. Yeter’in en büyük isteği Ferhat’ın sevgisini yeniden kazanabilmektir.

        Ece Dizdar (İdil Yaman)

        İzmir’de doğmuştur. Zeki ve başarılı olan İdil, ailesinin maddi imkansızlıkları nedeniyle çalışarak eğitim hayatını sürdürmüştür. Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi okumuştur. İşinde çok başarılıdır. Namık’ın siyaset danışmanıdır. Güçlü ve iktidar sahibi erkeklerden hoşlanır.

        Deniz Celiloğlu (Yiğit Aslan)

        Babası Necdet’in ölümü, Yiğit’in hayatının dönüm noktası olmuştur. Çok sevdiği ağabeyi Ferhat’ın yavaş yavaş kötülerin dünyasına geçişine tanıklık etmiştir. Yiğit, ağabeyinin aksine babası gibi dürüst ve iyi bir adam olmayı seçmiş ailesiyle bağlarını koparmış ve savcı olmuştur. Başarılı ve gözü kara bir savcıdır. Bütün suçluların adalet önünde hesap vermesi gerektiğini düşünür. Evli ve bir çocuk babasıdır.

        Cahit Gök (Cüneyt Koçak)

        Yetimhanede büyümüştür. Kirli işlere çocuk yaşta bulaşmıştır. Namık’la tanışınca hayatı değişmiştir. Refaha kavuşmuştur. Namık’ın yeğeni Vildan’la evlidir. Bir kız çocuğu vardır. Namık’ın, Ferhat’tan sonra en güvendiği adamıdır.

        Uğur Aslan (Cem Çınar)

        İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babasını kaybettikten sonra ailenin reisi olmuştur ve bu uğurda hayallerinden vazgeçmiştir. Kardeşi Aslı için canını verir ama babasının ölümüne neden olduğunu düşündüğü ablası Leyla’yı hayatından çıkarmıştır. Başarılı ve korkusuz bir başkomiserdir.

        Sinem Ünsal (Gülsüm Aslan)

        Ferhat ve Yiğit’in kız kardeşidir. Ailenin en küçüğü olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüştür. Cüneyt’e olan platonik aşkına karşılık bulması onun en büyük mutluluğu olmuştur. İmkansız gibi görünen bu ilişkiyi evlilikle sonlandırmak tek arzusudur.

        Kadriye Kenter (Handan Adaklı)

        Namık’ın ablasıdır. Öksüz ve yetim kaldıktan sonra Namık’la birlikte kardeşlerine bakmıştır. Çektiği zorluklar Handan’ı hırslı biri haline getirmiştir. Hayatı boyunca Namık’ın en büyük destekçisi olmuştur. Oğlu Abidin yerine Ferhat’ın, Namık’ın gözbebeği olmasından memnun değildir. İsteklerine ulaşmak konusunda asla acele etmez sabırla bekleyerek gerçekleşmesini sağlar.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa