Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tatil mevsiminin başlaması dolayısıyla mesire alanlarına otobüs seferleri uygulamasını başlattı.

        Okulların tatile girmesi ve havaların da ısınmasıyla birlikte özellikle hafta sonları başta olmak üzere piknik alanlarına akın edenler için Paşabahçe Mesire alanı, Soğuk Çermik ve Sıcak Çermik'e otobüs seferleri konuldu.

        Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce, 22 Haziran Cuma günü itibari ile başlayacak olan seferler sabah 08.00, akşam 20.00 arasında düzenlenecek.

        Sıcak ve Soğuk Çermik için öğrenci bileti 4 TL, tam bilet 5 TL, araç içi bilet ise 7 TL olarak belirlendi. Paşabahçe için ise; öğrenci bileti 2 TL, tam bilet 3 TL, araç içi bilet 4 TL. olarak belirlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa