Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Sivas 1. sıra Milletvekili adayı Ulaş Karasu, seçildikten sonra ayrım yapmadan herkesin milletvekili olacağını söyledi.

        Bizim Ulaş sloganı ile seçim kampanyasına başlayan CHP Sivas. 1.sıra milletvekili adayı Ulaş Karasu, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Koyulhisar ve Hafik ilçelerinde çalışma yürüten Karasu yoğun ilgi ve alaka ile karşılandı. Burada halka hitaben yaptığı konuşmada, son 16 yıldır Koyulhisar’ın her geçen gün geriye gittiğini belirterek, “Koyulhisar’da 2000 yılında 24 bin 934 olan nüfus 2017 yılında 11 bin 769 kişiye kadar düştü. Bir çok kurum ilçeden gitti. Yani Koyulhisar gün geçtikçe kan kaybetmiş, Koyulhisarlı hemşerilerim bunları görüyorlar ve 24 haziranda tamam diyecekler inşallah.”dedi.

        Hafik ilçesinde de halka seslenen Karasu, seçildiğinde birilerinin değil herkesin milletvekili olacağını belirtip, ayrıştırmaya, ötekileştirmeye, kutuplaşmaya izin vermeyeceklerini ifade edip, “Oy verin oy vermeyin. Hepinizin başımın üzerinde yeri var. Kapım hepinize açık olacak. Siyasetçinin görevi ayrıştırmak değil birleştirip bütünleştirmektir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa