Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ta Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde iftar sonrasında yaşanan yoğunluk nedeniyle çift poliklinik ile hizmet vermeye başkanıldı.

        Ramazan ayı dolayısıyla akşam 5'ten sonra uygulanan nöbetçi poliklinikte iftar sonrası yaşanan yoğunluktan dolayı hasta mağduriyeti yaşanmaması için hekim sayısı 2'ye çıkarılarak, çift poliklinik ile hizmet sunulmaya başlandı. Mesai sonrası uygulanan nöbetçi poliklinikte acil işlemler yapılırken, hastalar herhangi tedavi, dolgu, kanal, protez gibi işlemleri için gündüz polikliniğine yönlendiriliyor.

        Hastaneden yapılan açıklamada,"Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak implant tedavilerimize ek olarak genel ameliyathanede lokal ve genel anestezi altında hastalarımızın diş tedavileri uygulanmakta. Minör cerrahi işlemlerimiz son sürat devam etmektedir. Ameliyathanemiz sadece merkezde yaşayan hastalarımıza değil, çevre il ve ilçelerimizden gelen hastalarımız da hizmet sunmaktadır. Hastanemizde ortadonti uzmanımız göreve başlamış olup, çapraşık dişlerde dişlerin ya da çenenin konumuna bağlı olarak dişlerin açısında oluşan problemlerini gidermek için gerekli tıbbi malzemenin alım işleminin tamamlanması ardından hizmet sunmaya başlayacaktır." denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa