Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mustafa Eken, odaya gönderilen kutlama çiçeklerini satıp, elde edilen geliri Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'ne bağışladı.

        STSOS Başkanı Mustafa Eken, her zaman şehit ailelerinin yanında ve destekçisi olacaklarını söyledi. Başkan Eken,"Şehitlerimizin ruhlarını huzurlu kılmak için, şehit ailelerimizi ve gazilerimize hak ettikleri değeri vererek, onları her yerde ve her zaman el üstünde tutmalıyız. Bizler, onların dertlerine derman olmaya çalışacağız. Seçimler nedeniyle odamıza gönderilen tebrik çiçeklerini satarak, gelirini derneğe bağışladık. Derneğimizin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sunmak istedik. Ayrıca oda olarak şehit ve gazilerimizin kutsal emanetleri olan çocuklarına üniversite eğitimlerinde Oda olarak burs vereceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa