Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Adayı Ulaş Karasu, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

        CHP Sivas 1'inci sıra milletvekili adayı Ulaş Karasu, 2'inci sıra adayı Sinan Öztürk ve İl Başkanı Yılmaz Coşkun ile beraberindeki parti yöneticileri Başkan Aydın'ı ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri öncesi görüş alışverişinde bulundu.

        Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Karasu'ya başarılar dilen Başkan Aydın, "Bizler farklı görüşlerden olabiliriz ancak birbirimizi tanıyan, bilen ve insani ilişkilerini sürdüren kişileriz. Siyaset kavga etmek değil. Ülkenin, şehrin ve toplumun menfaatleri söz konusu olduğu zaman her şeyi bir kenara bırakıp çözüme odaklanmaktır, bir araya gelmektir. Ulaş beyin bu konuda özverili olacağını biliyorum, kendisini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

        Seçimlerin, demokrasilerin olmazsa olmazı olduğunu dile getiren Ulaş Karasu ise, "Şehrimizin anahtarı belediye başkanımızda, şehrin tamamının başkanı. Hepimiz aynı geminin içindeyiz. Memleketimiz için hayırlısı olsun diyoruz. Sivas'a hizmet etmek için çalışıyoruz. İyi yapılanların yanında olup, yanlışı eleştiririz. Ancak biz bu sokaklarda yürümeye, karşılıklı selam vermeye devam edeceğiz. Karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile bir seçim dönemi geçirmek istiyoruz. Bütün adaylara başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa