Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Sivas'ta sokağa dökülen sarı kırmızı taraftarlar, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. 

        Ligin 34'üncü haftasında deplasmanda Göztepe'ye konuk olan Galatasaray, maçtan 1-0 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Sivas'taki Galatasaray taraftarları maçın bitiş düdüğü ile birlikte şampiyonluk kutlamaları için kent meydanına akın etti. Yaklaşık 5 bin kişilik taraftar grubu, Kongre Müzesi bahçesine gelerek takımlarının dev bayraklarını açıp meşaleler yakarak bir süre burada tezahüratta bulundu. Ardından İnönü Bulvarı'na çıkarak caddeyi trafiğe kapatan grup, tezahüratlar eşliğinde 50'nci Yıl Kavşağı'na kadar yürüdü. Bu gruba tepki gösteren az sayıdaki Demir Grup Sivasspor taraftarı, polisin araya girmesiyle sakinleştirildi. Galatasaray taraftarı daha sonra tekrar Kongre Müzesi bahçesine gelerek bir süre sevindikten sonra olaysız bir şekilde dağıldı.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Kutlamalardan detaylar

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa