Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ta akli dengesi bozuk olduğu düşünülen bir kişi girdiği iki camide hasara neden oldu. Saldırdığı camide de cep telefonunu düşürdü.

        Sivas’ta meydana gelen olayda akli dengesi bozuk olduğu düşünülen bir kişi ilk önce Ataman camisine saldırdı. Caminin giriş kısmındaki camları kıran saldırgan caminin içerisine girip avize ve cami kapısına karar verdi. Saldırgan caminin din görevlisinin üzerine yürüdü. Kaçmayı başaran din görevlisi kendini bir odaya kapatıp, saldırıdan kurtuldu. Saldırgan caminin avizelerini kırarken cep telefonunu düşürdü. Cep telefonunu düşürdüğünü fark etmeyen saldırgan daha sonra camiden ayrılıp yakın bir noktada bulunan Deveci camisine de saldırdı. Her iki camide hasara neden olan kişi polis ekipleri tarafından 3. bir camiye saldırma girişimi içerisindeyken yakalanarak gözaltına alındı. Saldırılar camilerin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa