Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ın Zara ilçesinde istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

        Mehmet Habib Soluk Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kaymakam Enes Emircan Buyuran, vakıf öncülüğünde düzenlenen programın ülke için örnek teşkil ettiğini söyledi.

        İçerisinde bulunulan seçim sürecinin kardeşlik ve huzur içerisinde gerçekleştiğini aktaran Buyuran, "Bu ortamın sağlanmasında emeği geçenlerle bu anlamlı buluşmayı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

        Vakıf Başkanı Eyüp Bayrak ise her seçim döneminde Zara ilçesinde istişare ve değerlendirme toplantısı yaptıklarını ifade etti.

        Toplantıya, ilçe protokolü, belediye başkan adayları, siyasi parti temsilcileri ile merkezi İstanbul'da bulunan Zaralılar Yardımlaşma ve Kalkınma Vakfı öncülüğünde 5 federasyon ve 1 derneğin yöneticileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa