Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS’ta kimliği belirsiz sürücü tartıştığı otoparkçı Burak Kebapçı’ya (31) tüfekle ateş etmeye çalıştı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

        Olay, saat 13.00 sıralarında Sularbaşı Mahallesi İmam Hatip Sokak'ta meydana geldi. Özel bir otoparkta çalışan Burak Kebapçı, bir sürücüyü yanlış park ettiği gerekçesiyle uyardı. Bunun üzerine sürücü sinirlenerek otoparkçı Kebapçı’ya tepki gösterince tartışma çıktı. Sürücü aracına giderek tüfeği alıp, şarjörü taktı. Çevredekilerin müdahalesiyle sürücü bölgeden uzaklaştırıldı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

        Olay anını anlatan otoparkçı Burak Kebapçı, “Yanlış park ettiğini söyledim. Sonra bana küfretti. Ben de tepki gösterince tehdit edip gitti. Daha sonra tüfekle gelip bana ateş etmeye çalıştı" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa