Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS'ta, otobüs durağından yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Türkan Aktaş (56) ağır yaralandı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, saat 18.30 sıralarında Alibaba Mahallesi, Seyrantepe Caddesi üzerinde meydana geldi. Otobüs durağından yolun karşısına geçmek isteyen Türkan Aktaş'a sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Aktaş, yaklaşık 20 metre sürüklenerek yola düştü. Aktaş´a çarpan sürücü kaçarken, kazayı görenler ise durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Aktaş, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Aktaş'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kazayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa