Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak’ın Silopi ilçesinde ölen akrabalarının cenazesini almak için devlet hastanesine giden araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

        Kaza, Silopi ilçesi girişindeki polis kapama noktasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Başverimli beldesinden, hayatını kaybeden akrabalarının cenazesini almak için İlçe Devlet Hastanesine giden Ramazan (48), İsa (19) ve Halil Aytış (23) ile adı öğrenilemeyen kişinin içinde bulunduğu 73 SJ 047 plakalı hafif ticari araç polis kapama noktasında kaza yaptı. Kazada, sürücü Ramazan Aytış olay yerinde hayatını kaybederken, İsa ve Halil Aytış ile 2 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Silopi Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralılardan, durumu ağır olan İsa ve Halil Aytış da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa