Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 22. haftasında Fenerbahçe Parolapara'yı konuk edecek RAMS Global Cizre Belediyespor, maçın hazırlıklarına devam etti.

        Cizre Spor Salonu'nda başantrenör Nuri Şahin yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

        Top atma, tutma, servis, manşet, smaç, sıçrama, blok hareketleri, savunma, dublaj, geriden oyun kurma çalışmalarıyla devam eden idman, oynanan maçla tamamlandı.

        Başantrenör Şahin, AA muhabirine, ligde kalan son maçlarda en iyi sonucu alarak ligi ilk 8 içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

        Play-off öncesi çok önemli bir maç periyoduna girdiklerini ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

        "Takım son dönemlerde gayet iyi oynuyor, iyi mücadele ediyor. Son 2 haftada 2 galibiyet aldık ve bu iyi mücadelenin de karşılığını aldığımızı düşünüyorum. İleriye dönük takım iyi işaretler veriyor. Takım iyi çalışıyor, gayret gösteriyor. Herkes elinden gelen her şeyi yapıyor. Son birkaç maçımız kaldı, hedefe adım adım yaklaşıyoruz. Bu kalan son periyottaki maçlarımızı kazanarak ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz. Bu takım play-offa girecek inşallah. Amacımız bu."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa