Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop'ta bu yıl 21. Helesa Şenlikleri gerçekleştirildi.

        Tersane mevkisi Deniz Şehitleri Camisi önünden başlayan Helesa yürüyüşü öncesi Vali Köksal Şakalar yaptığı konuşmada, "Bu gece benim de ilk defa katılmış olduğum Helesa Şenlikleri'ni hep birlikte yaşayacağız. Burada toplanan bahşişler eğitimde kullanılmak üzere öğrencilerimize verilecek. İnşallah bundan sonra Sinop’u hep birlikte idare edeceğiz. Hepinize iyi akşamlar diliyor, saygılar sunuyorum" dedi.

        Helesa manileri eşliğinde Tersane Deniz Şehitleri Camisi önünden Gazi Caddesi'ne kadar yürüyen topluluk, Vali Konağı'nın önüne geldiklerinde Vali Köksal Şakalar’ın kapısını çaldı. Vali Köksal Şakalar, bahşiş kutusuna bir miktar para bıraktı.

        21. Helesa etkinliğine Vali Şakalar’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Dostluk ve Hemşehrilik Derneği Onursal Başkanı Özer Gürbüz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa