Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop’un Türkeli ilçesinde belediye tarafından başlatılan altyapı yenileme çalışmaları devam ediyor.

        Belediye Başkanı Veysel Şahin, çalışmaların devam ettiği bölgelerde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        İncelemenin ardından gazeteciklere açıklamada bulunan Şahin, yaklaşık bir yıl önce başlattıkları altyapı faaliyetlerinin yüzde 98’lik bölümünü tamamladıklarını söyledi.

        İlçenin yağmur suyu, içme suyu ve kısmi kanalizasyon sistemlerinin büyük bir bölümünün yenilendiğini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

        “Tamamlanan altyapı çalışmalarının yanı sıra, kısa süre içerisinde konutlarımıza can suyu verilmesi hususunda faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Ayrıca, geçici iyileştirme çalışmalarına da başlamış bulunmaktayız. Bu geçici düzenlemeler, vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını daha az etkilemek adına önem arz etmektedir. Belediyemiz, kentimizin geleceği için daha güvenli, sağlam ve sürdürülebilir altyapılar oluşturma vizyonu doğrultusunda çalışmalarına devam edecektir. Türkeli'mizin değerli vatandaşlarına göstermiş oldukları sabır için teşekkür ederiz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa