Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'inci yılında Sinop'un Boyabat ilçesinde törenle anıldı.

        Hükümet konağı önünde Kaymakam Enver Yılmaz ve Belediye Başkanı Hüseyin Coşar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan program, siren eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Göndere çekilen Türk bayrağı, ardından yarıya indirildi.

        Daha sonra 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde devam eden programda Sıhhiye Ahmet Özay Anaokulu, Uygur Özay İlkokulu ve Boyabat Osman Özgün Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin hazırladığı programlar sunuldu.

        Program, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapılması, şiirlerin okunması ile gösterilerin ardından sona erdi.

        Programa Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Kızıltaş, Sinop Üniversitesi Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Eravcı, Baro Temsilcisi Hüseyin Çelik ile diğer ilgililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa