Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boyabat ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında "100. Yıl Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

        Kaymakam Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem ile kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar yürüyüş için 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi önünde toplandı.

        Buradan Hükümet Konağı önüne kadar yürüyen yürüyüşçüler, Boyabat Belediyesinin temin ettiği minibüslere binerek ilçeye bağlı Salar köyüne gitti.

        Kaymakam Yılmaz, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 100. Yıl Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü'nde bulunmaktan mutluluğunu duyduğunu belirterek, "İnşallah nice yüzyıllara hep birlikte erişeceğiz. Su coşkulu günümüze gölge düşürmemek için çöplerimizi doğaya atmayalım, topluca yürüyüp gruptan ayrılmayalım. Yürüyüşte bize destek veren Belediye Başkanımıza, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum." dedi.

        Yürüyüşçüler, Salar köyündeki Kral Kaya Mezarı'nı ziyaretin ardından Çal Mahallesi güzergahından Kurusaray köyü piknik alanına ulaştı. Daha sonra Bazalt Kayalıkları Tabiat Anıtı'na yürüyen grup, incelemelerde bulunup hatıra fotoğrafları çektirdi.

        İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Ersin Coşkun ve Boyabat Orman İşletme Müdürü Evren Faik Ayran, ekipleriyle yürüyüşe katılarak olumsuzluk yaşanmaması için önlem aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa