Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop'ta 9-15 Ekim Amatör Spor Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

        Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon tarafından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

        Ardından sporcuların katılımıyla Valilik binası önünde başlayan kortej yürüyüşü İskele Meydanı'nda sona erdi.

        Kalyon, burada yaptığı konuşmada, Sinop'ta sporun gelişmesinde amatör spor kulüplerinin büyük katkıları olduğunu söyledi.

        Sporda başarının temelinde amatör ruhun yattığını vurgulayan Kalyon, şunları kaydetti:

        "Gençlerimizin bağımlılığa neden olan her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmasını, sosyalleşmelerini ve spor disiplini içerisinde ahlaklı, geleneklerine bağlı, vatanını ve milletini seven sağlıklı birer birey olarak yetişmelerini sağlayacak en güzel araçlardan biri spordur. Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak bu bilinçle hareket ediyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve halkımızın spor yapmasına, onlara sağlıklı yaşam biçimi sunulmasına yardımcı oluyor, kendimize bunu amaç edinerek bu doğrultuda ilimizde faaliyet gösteren tüm kulüplere destek olmaya çalışıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa