The White Lotus
HBO yapımı mini dizi "The White Lotus" Hawaii'de seçkin bir otelde tatil yapan misafirlerin bir haftasını konu alan ve sosyal hiciv öğeleri barındıran bir drama. Güler yüzlü çalışanları ve muhteşem manzarasıyla bu mükemmel tatilde her geçen gün karanlık bir karmaşa ortaya çıkmaktadır.
1. Bölüm - Arrivals
Bölüm 1
/1. Bölüm - Arrivals
Yayın Tarihi: 11 Temmuz 2021
Otel müdürü Armond, yeni konukların talepleriyle baş etmeye çalışırken Nicole ise sağlık sorunları yaşayan eşini oğluyla vakit geçirmesi için ikna eder.
2. Bölüm - New Day
Bölüm 2
/2. Bölüm - New Day
Yayın Tarihi: 18 Temmuz 2021
Armond, Shane'i sakinleştirmek için yollar ararken iş hayatında sorunlar yaşayan Rachel ise kariyeri konusunda tavsiye almak için Nicole ile konuşur.
3. Bölüm - Mysterious Monkeys
Bölüm 3
/3. Bölüm - Mysterious Monkeys
Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2021
Başka çaresi kalmayan Quinn, Mark ile dalış derslerine katılırken Shane ise Rachel için romantik bir akşam planlamaya çalışmaktadır.
4. Bölüm - Recentering
Bölüm 4
/4. Bölüm - Recentering
Yayın Tarihi: 01 Ağustos 2021
Rachel'ın kariyer planları Shane tarafından alt üst edilmiştir. Kötü alışkanlıklarından kurtulmaya kararlı olan Armond'u ise zorlu bir sınav bekler.
5. Bölüm - The Lotus-Eaters
Bölüm 5
/5. Bölüm - The Lotus-Eaters
Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2021
Armond hasar kontrolü yapmaya çalışırken Belinda, Tanya'nın yeni iş teklifine yoğunlaşması için uğraşmaktadır. Nicole ise Mark'a kızgındır.