The Walking Dead

9. Sezon

Yeni Bir Başlangıç
Bölüm 1
/Yeni Bir Başlangıç
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2018
Barışın hâkim olmasıyla Rick, Carl'ın vizyonunu gerçeğe dönüştürmeye ve sağ kalanlar arasında köprü kurmaya çalışır. Ancak ihanet, Maggie'yi harekete geçmeye sevk eder.
Köprü
Bölüm 2
/Köprü
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2018
Buyurgan bir liderin idamının ardından köprü onarımı devam eder. Bir Kurtarıcı'nın takım çalışmasında zorlanması birinin ezilmesine yol açar. Gabriel ve Anne yakınlaşır.
Uyarı İşaretleri
Bölüm 3
/Uyarı İşaretleri
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2018
Rick gizemli bir cinayeti çözmeye çalışırken gruptaki çatlaklar büyür. Gabriel, Anne'in peşinden ayrılmaz. Maggie ve Daryl geçmişin üzerine sünger çekilmediğini öğrenir.
Geçmiş Günahlar
Bölüm 4
/Geçmiş Günahlar
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2018
Michonne ayakta kalmaya çalışır. Maggie'nin planlarını öğrenen Rick'in sabrı taşar. Bunun ardından Rick, Daryl ile yüzleşir. Hem isyan hem de sürü giderek yaklaşmaktadır.
Sonrasında Olacaklar
Bölüm 5
/Sonrasında Olacaklar
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2018
Kanlar içinde kalsa da pes etmeyen Rick, büyük bir sürüyü uzaklaştırmaya çabalar. Negan ile yüzleşen Maggie seçimini yapar. Bir çıkış yolu arayan Anne bir anlaşma yapar.
Peki Şimdi Kimsiniz?
Bölüm 6
/Peki Şimdi Kimsiniz?
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2018
Altı yıl sonra Judith çaresiz bir grubu kurtarırken Michonne, Rick'i anımsar. Haydutlar Carol'a saldırır. Ancak asıl tehdit tuhaf, yeni aylaklardır.
Stradivarius
Bölüm 7
/Stradivarius
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2018
Rosita hayatta kalmak için kaçarken Michonne yeni gelenleri Hilltop'a götürür. İsa ve Aaron yakınlaşır. Daryl kürkçü dükkânına geri döner.
Evrim
Bölüm 8
/Evrim
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2018
Daryl, İsa ve Aaron bir araya gelerek Eugene'i bulmak üzere yola çıkar. Tara, Michonne'u oldukça soğuk bir şekilde karşılar. Negan eline geçen fırsatı kullanır.
Uyum
Bölüm 9
/Uyum
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2019
Michonne, Daryl ve Aaron, değerli bir rehine alır. Negan eski gücünden geriye ne kaldığını görmek üzere yola çıkar. Trajik bir kayıp bölünen grupları bir araya getirir.
Omega
Bölüm 10
/Omega
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2019
Lydia geçmişini Henry'ye açıklarken Daryl anlatılanlara kulak misafiri olur. Ama anlatılanlar travma geçiren bir zihnin ürünüdür. Magna'nın ekibi tek başına hareket eder.
Ganimet
Bölüm 11
/Ganimet
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2019
Alfa ve Fısıldayanlar bir rehine takası teklifinde bulunur ve gruplarının acımasızlığını gözler önüne serer. Ezekiel, Carol ve Jerry ise bir ampul bulmaya çalışır.
Muhafızlar
Bölüm 12
/Muhafızlar
Yayın Tarihi: 03 Mart 2019
Michonne konseyde taviz vermemeye çalışır. Henry, Lydia'nın izini sürer. Lydia ise umutsuz bir durumda köşeye sıkışmıştır. Negan değiştiğini iddia eder.
Barikat
Bölüm 13
/Barikat
Yayın Tarihi: 10 Mart 2019
Connie, Henry, Lydia ve Daryl kaçar. Beta onlara yetişir ve Daryl ile dövüşür. Ezekiel'ın panayır planı, yeni bir grup nedeniyle beklenmedik şekilde sekteye uğrar.
Yara İzleri
Bölüm 14
/Yara İzleri
Yayın Tarihi: 17 Mart 2019
Geçmişten bir arkadaşı Michonne'u acı verici bir seçim yapmaya zorlar. Bu seçim onun yabancılara karşı duruşunu sertleştirir. Olgun bir kız onun stratejisini sorgular.
Fırtına Öncesi
Bölüm 15
/Fırtına Öncesi
Yayın Tarihi: 24 Mart 2019
Herkesin panayır için bir araya gelmesiyle umutlar yeşerir ve ittifaklar yenilenir. Ancak harekete geçen sinsi bir düşman, korkunç bir ültimatom vermeye hazırlanır.
Fırtına
Bölüm 16
/Fırtına
Yayın Tarihi: 31 Mart 2019
Kış gelip çatar. Hava koşulları ve Fısıldayanlar karşısında, aylaklar önemini kaybeder. Bir grup riskli bir yolculuğa çıkar. Eski bir düşman harekete geçer.