The Good Doctor

2. Sezon

Merhaba
Bölüm 1
/Merhaba
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2018
Shaun'un evsiz bir hastayla ilgili önerdiği tedavi, onu ve Jared'ı Marcus'un karşısında zor duruma sokar. Claire riskli bir kalp ameliyatını yapmakta ısrarcı olur.
Ortalama
Bölüm 2
/Ortalama
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2018
Shaun, Neil'e karşı çıkar. Audrey bir dava riskiyle karşı karşıya kalır. Aaron ise kendi beyin ameliyatını yapacak cerrahı kendisi seçmeyi talep eder.
36 Saat
Bölüm 3
/36 Saat
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2018
Asistan doktorların çalışma saatleriyle ilgili Marcus'a karşı çıkan Claire, Neil'e bir hastanın kısırlık tedavisinde yardım eder. Shaun, Aaron'ı iyileştirmeye kararlıdır.
Bahtsız Bedevi
Bölüm 4
/Bahtsız Bedevi
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2018
Shaun bir gence yardım etmek için kendi tecrübesinden yararlanır. Claire yaralı bir kaya tırmanışçısı ile ailesinin arasında kalır. Aaron kendi trajedisiyle yüzleşir.
Havuçlar
Bölüm 5
/Havuçlar
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2018
Bir hasta Shaun ile Alex'ten bir sırrını eşinden saklamalarını ister. Claire ve Neil kalp ameliyatı olması gereken bir hastanın tedavisi konusunda anlaşamaz.
İki Katlı Tuvalet Kağıdı
Bölüm 6
/İki Katlı Tuvalet Kağıdı
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2018
Shaun ve Morgan bir keman sanatçısının parmağındaki enfeksiyonun ciddiyeti konusunda aynı fikirde değildir. Claire gizemli bir hastalığı olan genç hastayla arkadaş olur.
Hubert
Bölüm 7
/Hubert
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2018
Claire ölmekte olan bir üniversite arkadaşının acısını hafifletmeye çalışır. Shaun ile Morgan, iki inatçı kardeş arasındaki organ nakli şartlarını müzakere eder.
Hikâyeler
Bölüm 8
/Hikâyeler
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2018
Bir hasta, sırrını eşine anlatmak zorunda kalır. Neil, Morgan ve Alex, ailesi aşı karşıtı olan bir çocuğu tedavi etmek için uğraşır.
Empati
Bölüm 9
/Empati
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2018
Neil, Morgan ve Claire, pedofili dürtülerini engellemek için ameliyat olmak isteyen bir hasta konusunda karar vermeye çalışır.
Karantina
Bölüm 10
/Karantina
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2018
Shaun ile Audrey, hava yoluyla bulaşan bir hastalığın belirtilerini gösteren iki hastayı tedavi ederken acil servis kapatılarak karantinaya alınır.
Karantina: Kısım 2
Bölüm 11
/Karantina: Kısım 2
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2019
Hastane karantinadayken acil servisteki gürültü ve kaos Shaun'u zorlamaya devam eder. Bu sırada Morgan, hastalarının hayatta kalması için mücadele vermektedir.
Sonuçlar
Bölüm 12
/Sonuçlar
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2019
Karantinadan sonra hastane personeli normal hayatlarına dönmeye çalışır. Audrey hem virüsü atlatıp iyileşmeye hem de yeni ilişkisine yön vermeye çalışır.
Xin
Bölüm 13
/Xin
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2019
Bir hastanın oda arkadaşı ile olan ilişkisi, Shaun ile Morgan'ın ilgisini çeker. Neil, Claire ve Alex ise mekanik kalp implantı olan bir kadını kurtarmaya çalışır.
Yüzler
Bölüm 14
/Yüzler
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2019
Marcus acılı bir aileyi, ölen kızlarının yüzünü bir kazada ağır yaralanan genç bir kıza bağışlamaya ikna etmeye çalışır.
Risk ve Ödül
Bölüm 15
/Risk ve Ödül
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2019
Yeni doğan bebeği kritik durumda olan üzüntülü anneye karşı Shaun'un duyarsızca dürüst davranmasının ardından yeni baş cerrah, onun asistan olarak kalmasını sorgular.
İnanç
Bölüm 16
/İnanç
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2019
Yeni baş cerrah Jackson Han, Shaun'un faydasından çok zararı olduğunu düşünerek onu ameliyathaneden temelli olarak uzaklaştırmak ister.
Paramparça
Bölüm 17
/Paramparça
Yayın Tarihi: 04 Mart 2019
Çok istediği hâlde tehlikeli bir tümör ameliyatına giremeyen Shaun, onun yerine bir bebeğin yaralarının sebebini araştırmaya koyulur.
Trambolin
Bölüm 18
/Trambolin
Yayın Tarihi: 11 Mart 2019
Bar kavgasına karışan Shaun hastaneye gider. Alex ve Morgan bir kadının ameliyat sonrası semptomları nedeniyle anlaşmazlığa düşer. Neil ve Audrey ilişkilerini açıklar.