The Crown

6. Sezon

Persona Non Grata
Bölüm 1
/Persona Non Grata
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2023
Diana, Saint-Tropez'de tatil yaparken Al-Fayed'in oğlu Dodi ile yakınlaşır. Charles, kraliçenin Camilla'nın 50. yaş günü partisine katılmayacağını öğrenince yıkılır.
İki Fotoğraf
Bölüm 2
/İki Fotoğraf
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2023
Diana ve Dodi birlikte daha çok zaman geçirdikçe etraflarında flaşların patladığı bir medya sirki oluşur. Charles, misilleme olarak oğulları ile bir fotoğraf çekimi düzenler.
Dis-Moi Oui
Bölüm 3
/Dis-Moi Oui
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2023
Babası, Dodi'yi Diana'ya evlilik teklif etmesi için yüreklendirir. Fakat Diana evlenmeyi aklından bile geçirmez. Paparazilerle girilen araba kovalamacası felaketle sonuçlanır.
Sonuçlar
Bölüm 4
/Sonuçlar
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2023
Üzgün Charles, tüm dünya yastayken sessiz kalan kraliçeye öfke kusar ve uyarılarda bulunur. Kraliçe bu durumun altından nasıl kalkacak ve ulusuna annelik yapacaktır?
Will Çılgınlığı
Bölüm 5
/Will Çılgınlığı
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2023
Basını ve kızları peşinden koşturan 15 yaşındaki William, Diana'nın ölümünden sonra dengeyi bulmakta zorlanır. Charles, oğluna yardım etmeleri için anne-babasından yardım ister.
Kırsal Britanya
Bölüm 6
/Kırsal Britanya
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2023
Kraliçe, monarşinin imajını düzeltmek için becerikli devlet adamı Tony Blair'i arar. Ama başbakanın tavsiyesi kraliyet protokolünü hiçe sayar.
Alma Mater
Bölüm 7
/Alma Mater
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2023
Artık üniversiteye giden William gözünü Kate Middleton'a diker. Her işe karışan anne-babalar ve diğer eş adayları da işin içindeyken, aralarındaki ilişki nasıl filizlenecek?
Ritz
Bölüm 8
/Ritz
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2023
Geçirdiği bir dizi felçten sonra sağlığı kötüye giden Margaret, kız kardeşi ile 1945'te Ritz'te geçirdikleri çılgın bir geceyi anımsar ve daha sonra 70. doğum gününü burada kutlar.
Umut Sokağı
Bölüm 9
/Umut Sokağı
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2023
Annesinin acısıyla uğraşırken tahttaki 50. yılının kutlamalarından sıkılan Kraliçe, göz önündeki kraliyet yaşamı ile normal hayat arasındaki dengeyi bulan William ile yakınlaşır.
Sleep, Dearie Sleep
Bölüm 10
/Sleep, Dearie Sleep
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2023
Charles'a Camilla ile evlenmesi için yeşil ışık yakan kraliçe, 80. doğum günü öncesinde kendi cenazesini planlamak zorunda kalır ve varoluşsal bir kriz geçirir.