Seinfeld

9. Sezon

Tereyağıyla Tıraş
Bölüm 1
/Tereyağıyla Tıraş
Yayın Tarihi: 25 Eylül 1997
İş arkadaşları, George'un fiziksel bir engeli olduğunu düşünür. Kramer vücudunu tereyağı ile yağlar. Elaine ve Puddy uçakta ayrılır. Bania, Jerry'nin kuyruğuna takılır.
Ses
Bölüm 2
/Ses
Yayın Tarihi: 02 Ekim 1997
Jerry kız arkadaşının midesinden çıkan sesleri taklit eder. Kramer yanına bir stajyer alır. Elaine, Puddy ile tekrar bir araya gelir. George işini bırakmayı reddeder.
Sakin Ol
Bölüm 3
/Sakin Ol
Yayın Tarihi: 09 Ekim 1997
Frank yeni bir rahatlama yöntemi uygular. George ve Lloyd Braun, bilgisayar satmaya başlar. Elaine bir yetişkinliğe kabul törenine katılır. Jerry hislerini açığa vurur.
Kan
Bölüm 4
/Kan
Yayın Tarihi: 16 Ekim 1997
Jerry, Izzy Mandelbaum ile antrenman yapmaya başlar. Elaine bebek bakıcısı olur. George yemek ve seksi birleştirir. Kramer dairesinde kan depolamaya başlar.
İstenmeyen Posta
Bölüm 5
/İstenmeyen Posta
Yayın Tarihi: 30 Ekim 1997
Kramer postasını iptal etmeye çalışır. Elaine bir televizyon budalasına âşık olur. Eski bir arkadaşı Jerry'ye bir minibüs verir. George'un ailesi onu görmekten bıkmıştır.
Merv Griffin Şov
Bölüm 6
/Merv Griffin Şov
Yayın Tarihi: 06 Kasım 1997
Kramer evinde bir talk şova başlar. George'un bir sincapla ilgilenmesi gerekir. Jerry oyuncaklarıyla oynamak için bir kadınla çıkar. Elaine "sokulan" bir adamla çalışır.
Dilimleyici
Bölüm 7
/Dilimleyici
Yayın Tarihi: 13 Kasım 1997
George patronunun ofisindeki bir fotoğrafı değiştirmeye çalışır. Kramer bir et dilimleyici satın alır. Bir alarm Elaine'in uykusunu böler. Jerry bir dermatologla çıkar.
İhanet
Bölüm 8
/İhanet
Yayın Tarihi: 20 Kasım 1997
Elaine, George ve Jerry, Sue Ellen Mischke'nin düğünü için Hindistan'a gider. Kramer'ın arkadaşı FDR, doğum gününde uğursuz bir dilekte bulunur.
Özür
Bölüm 9
/Özür
Yayın Tarihi: 11 Aralık 1997
Jerry'nin sevgilisi evde çıplak gezer. George eski bir arkadaşıyla sürtüşür. Kramer duş alışkanlıklarını değiştirir. Elaine'in iş arkadaşı mikroplardan nefret etmektedir.
Grev
Bölüm 10
/Grev
Yayın Tarihi: 18 Aralık 1997
Frank uydurduğu "Şengün" bayramını kutlar. George bir hayır kurumu kurar. Kramer'ın simit dükkânındaki 12 yıllık grevi sona erer. Elaine bedava sandviçin peşine düşer.
Bayi
Bölüm 11
/Bayi
Yayın Tarihi: 08 Ocak 1998
Jerry, Puddy ile araba pazarlığı yapar. George otomattan çikolata almakta zorlanır. Kramer bir satıcıyı heyecan verici bir test sürüşüne çıkarır.
Ters Kapı Deliği
Bölüm 12
/Ters Kapı Deliği
Yayın Tarihi: 15 Ocak 1998
Jerry kadın çantasına benzeyen bir el çantası alır. Puddy bir kürk ceket giyer. George'un cüzdanı tıka basa doludur. Newman yöneticisinin eşiyle bir ilişki yaşar.
Karikatür
Bölüm 13
/Karikatür
Yayın Tarihi: 29 Ocak 1998
Sally Weaver'ın Jerry hakkındaki gösterisi büyük ilgi görür. George, Jerry'ye benzeyen biriyle çıkar. Elaine gördüğü bir karikatürü anlayamaz. Kramer konuşmayı bırakır.
Kasa
Bölüm 14
/Kasa
Yayın Tarihi: 05 Şubat 1998
George aynı anda iki kadınla çıkmaya başlar. Elaine fakir bir adamla flört eder. Jerry aynı kattaki komşusunu tanıyamaz. Kramer değerli eşyaları için bir kasa satın alır.
Wizard Elektronik Ajanda
Bölüm 15
/Wizard Elektronik Ajanda
Yayın Tarihi: 26 Şubat 1998
Kramer emekli olup Florida'ya yerleşir. Jerry, Morty'ye bir cihaz alır. George, ev tuttuğu yalanını söyler. Elaine sevgilisinin siyahi olup olmadığını merak eder.
Yanma
Bölüm 16
/Yanma
Yayın Tarihi: 19 Mart 1998
Kramer ve Mickey hastanede aktörlük yapmaya başlar. Puddy, Elaine'e dindar olduğunu söyler. Jerry'nin sevgilisi sürekli "benim" der. George "zirvede bırakmaya" çalışır.
Kitabevi
Bölüm 17
/Kitabevi
Yayın Tarihi: 09 Nisan 1998
George bir mağazanın tuvaletine kitapla girer. Kramer ve Newman çekçek işine başlar. Leo dayı hırsızlık yapar. Elaine sarhoşken iş arkadaşıyla biraz fazla yakınlaşır.
Kurbağacı
Bölüm 18
/Kurbağacı
Yayın Tarihi: 23 Nisan 1998
George, "Kurbağacı" oyunundaki yüksek skorunu korumaya çalışır. Elaine 1937'den kalma değerli bir pastayı yer. Jerry'nin katil korkusu bir ilişkiyi bitirmesini engeller.
Hizmetçi
Bölüm 19
/Hizmetçi
Yayın Tarihi: 30 Nisan 1998
Jerry hizmetçisiyle takılır. Patronu George'a hiç hoşuna gitmeyen bir ad takar. Elaine telefonunun yeni alan kodundan nefret eder. Kramer şehir merkezinde kaybolur.
Porto Riko Günü
Bölüm 20
/Porto Riko Günü
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 1998
Ekip, Porto Riko Günü geçit töreni nedeniyle trafiğe takılır. Bir adam George'a lazer tutmaya başlar. George, Jerry ve Kramer satılık bir daireyi ziyaret eder.
Özet Bölüm Kısım 1
Bölüm 21
/Özet Bölüm Kısım 1
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 1998
Çığır açan dizinin tüm sezonlarına bakış atan bu özel bölüm; en eğlenceli anlara, en unutulmaz repliklere ve yayınlanmamış görüntülere yer veriyor.
Özet Bölüm Kısım 2
Bölüm 22
/Özet Bölüm Kısım 2
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 1998
Çığır açan dizinin tüm sezonlarına bakış atan bu özel bölüm; en eğlenceli anlara, en unutulmaz repliklere ve yayınlanmamış görüntülere yer veriyor.
Final Kısım 1
Bölüm 23
/Final Kısım 1
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 1998
Jerry, George, Elaine ve Kramer, "Örnek Vatandaş Yasası"nı ihlal ettikleri için tutuklanır ve dizinin geçmişindeki karakterleri de içeren bir dava süreci başlar.
Final Kısım 2
Bölüm 24
/Final Kısım 2
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 1998
Jerry, George, Elaine ve Kramer, "Örnek Vatandaş Yasası"nı ihlal ettikleri için tutuklanır ve dizinin geçmişindeki karakterleri de içeren bir dava süreci başlar.