Seinfeld

2. Sezon

Eski Kız Arkadaş
Bölüm 1
/Eski Kız Arkadaş
Yayın Tarihi: 23 Ocak 1991
George sinir bozucu bulduğu bir kadından ayrıldıktan sonra Jerry aynı kadınla çıkar ve o da benzer hislere kapılır. Ancak ilişkiyi bitirmeye bir türlü cesaret edemez.
Midilli Olayı
Bölüm 2
/Midilli Olayı
Yayın Tarihi: 30 Ocak 1991
Jerry'nin ailesi New York'a gelir. Ancak Jerry midilliler hakkındaki yorumuyla bir aile üyesinin kalbini kırar. Kramer dairesine "kademeler" inşa etmeye karar verir.
Ceket
Bölüm 3
/Ceket
Yayın Tarihi: 06 Şubat 1991
Jerry tuhaf bir astarı olan pahalı bir süet ceket satın alır. Jerry ve George, Elaine'in korkutucu babasıyla baş başa kalır.
Sesli Mesaj
Bölüm 4
/Sesli Mesaj
Yayın Tarihi: 13 Şubat 1991
George yeni sevgilisinin telesekreterine bıraktığı mesajdan pişman olunca kadının mesajı dinlememesi için çabalar. Sevgilisi, Jerry'nin nefret ettiği bir reklama bayılır.
Apartmanda Bir Daire
Bölüm 5
/Apartmanda Bir Daire
Yayın Tarihi: 04 Nisan 1991
Jerry, Elaine'e kendi binasında boş bir daire olduğunu söyler ancak çok geçmeden bunu söylediğine pişman olur. George kadınları cezbetmek için alyans takmaya başlar.
Heykel
Bölüm 6
/Heykel
Yayın Tarihi: 11 Nisan 1991
Jerry evindeki bir heykelin temizlikçi tarafından çalındığını düşününce Elaine'in müşterisiyle yaptığı anlaşma tehlikeye girer.
İntikam
Bölüm 7
/İntikam
Yayın Tarihi: 18 Nisan 1991
İşinden ayrılan George patronundan intikam almak ister ancak sonra işini geri almaya çalışır. Jerry ve Kramer, bir çamaşırhane sahibinin Jerry'den para çaldığına inanır.
Kalp Krizi
Bölüm 8
/Kalp Krizi
Yayın Tarihi: 25 Nisan 1991
Jerry gecenin bir yarısı yazdığı anlaşılmaz notu deşifre etmeye çalışır. George tıbbi bir meseleyi çözmesi için bütünselci bir şifacıyı ziyaret eder.
Anlaşma
Bölüm 9
/Anlaşma
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 1991
Jerry ve Elaine katı kurallara bağlı olmak şartıyla cinsel birlikteliklerini sürdürmeye çalışır. Ancak Elaine'in doğum günü, anlaşmayı bozacak gibidir.
Bebek Partisi
Bölüm 10
/Bebek Partisi
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 1991
Elaine, Jerry'nin evinde bir arkadaşı için bebek partisi düzenleyince George eski bir hesabı kapatmak ister. Kramer, Jerry'yi kaçak kablolu yayın almaya ikna eder.
Çin Restoranı
Bölüm 11
/Çin Restoranı
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 1991
Çin restoranına giden Jerry, Elaine ve George'a masa için "beş, on dakika" beklemeleri söylenir. Ancak bu bekleyiş sonsuza kadar sürecek gibidir.
Komi
Bölüm 12
/Komi
Yayın Tarihi: 26 Haziran 1991
Elaine ve George yanlışlıkla bir kominin kovulmasına yol açtıklarını sanır. Elaine kendisiyle kalmak için şehir dışından gelen eski sevgilisine katlanamadığını fark eder.