Maldivas
Gizemli bir olayı araştırmak için lüks bir apartman dairesine taşınan genç bir kadın, burada sıra dışı ve şüphe uyandıran komşularla karşılaşır.
Maldivas'a Hoş Geldiniz
Bölüm 1
/Maldivas'a Hoş Geldiniz
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2022
Nişanlanan Liz, Rio de Janeiro'daki annesiyle yeniden bir araya gelmek için yola düşer. Maldivas sitesinde şüpheli ve gizemli bir yangın çıkar.
CSI İzlemediğimi mi Sandınız?
Bölüm 2
/CSI İzlemediğimi mi Sandınız?
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2022
Dedektif Denilson, Liz'in annesinin başına gelenleri ortaya çıkarmak için işe koyulur. Patrícia anısına düzenlenen bir etkinlik sırasında siteye hırsız girer.
Ben Patrícia Duque!
Bölüm 3
/Ben Patrícia Duque!
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2022
Olan biteni kendi başına araştırmaya başlayan Liz, Maldivas'ın en kötü şöhretli sakinleriyle arkadaş olur. Ama çok geçmeden Dedektif Denilson'un dikkatini çeker.
Kundakçı
Bölüm 4
/Kundakçı
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2022
Denilson, Liz'i sorgular. Rayssa havuz başında bir performans sergilerken açığa çıkan bir gerçek soruşturmayı altüst eder ve Patrícia'nın karanlık sırları ortaya dökülür.
Sandro'yu Arayın
Bölüm 5
/Sandro'yu Arayın
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2022
Liz soruşturmanın seyrini tamamen değiştiren yeni bir kanıt bulur. Verônica'nın, Patrícia'nın kayıplara karışmasıyla yakından ilgili olduğu anlaşılır.
Ateşle Oynayınca
Bölüm 6
/Ateşle Oynayınca
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2022
Patrícia’nın dairesinde olanların eski bir suçla ilgisi açığa çıkar. Verônica, Patrícia'nın tekrar ortadan kaybolmasına yardım eder. Ama kötü bir sürpriz onları bekler.