Bir araba hurdalığının konteynırında yaşayan Serhat Dayım (Serhat Osman Karagöz) ve Mertkan Dayım (Mertkan Erkan) çok iyi arkadaşlardır. Sosyal medyanın trendlerini takip ederek çektikleri video içeriklerine ünlüleri ve fenomenleri de dahil ederek izlenme rekorları kırma peşindedirler. İçeriklerde düştükleri komik durumlar ilgi çekmeye başlar. Zamanla yaptıkları şakalar ve komik halleri ile takipçilerin dikkatini çekerler.
1-2. Bölüm - Dijital 101
Bölüm 1
/1-2. Bölüm - Dijital 101
Yayın Tarihi: 19 Mart 2022
Birbirlerine Dayım diyerek hitap eden, Serhat Dayım ve Mertkan Dayım İstanbul’da bir hurdalıkta yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki arkadaştır. Hayallerine burada ulaşamayacaklarını anlayan ikili, dijitale içerik hazırlayarak hedeflerine ulaşma peşindedir.
3. Bölüm - Küçük Bir Öykü Bu
Bölüm 2
/3. Bölüm - Küçük Bir Öykü Bu
Yayın Tarihi: 19 Mart 2022
Serhat Dayım, internetteki şarkı videolarının çok izlendiğini fark eder. Kendince yazdığı şarkıyı hurdalığın tuvaletinde kayda alıp internette yayınlar. Durumu fark eden Mertkan Dayım, Serhat Dayım’la dalga geçer.
4. Bölüm - Before-After
Bölüm 3
/4. Bölüm - Before-After
Yayın Tarihi: 20 Mart 2022
Mertkan Dayım, yeni içerik için çalışıyorken kapıya bir zarf bırakılır. Zarfta 300.000 TL. borcun icra takibi yazılıdır. Ceplerinde en fazla 50 TL ile dolaşan arkadaşların bu parayı ödemeleri imkansızdır.
5. Bölüm - Ejderya
Bölüm 4
/5. Bölüm - Ejderya
Yayın Tarihi: 20 Mart 2022
Hurdalığa bir müşteri gelir. Bir araba parçası alacakken adam Serhat Dayım’ ın fanlarından biri çıkar. Serhat Dayım ünlü olmanın gazıyla parçayı bedava verme gafletinde bulunur.
6. Bölüm - Fa-Feynk
Bölüm 5
/6. Bölüm - Fa-Feynk
Yayın Tarihi: 26 Mart 2022
Takipçisine canlı yayında şeker lekesini çıkarmanın formülünü veren Serhat Dayım, takipçisi kadının sevgilisine yakalanır. Mertkan Dayım canlı yayını açarken konum bilgisini de girmiştir. Kadının sevgilisi, Serhat Dayım ve Mertkan Dayım’ı tehdit ederek hurdalığa geleceğini söyler. Bizimkiler hurdalıkta bir arabanın altına saklanmışken bir çift ayak önlerinden geçer. Gelen Kebapçı Malik’tir.
7. Bölüm - Rolden Çıkamamak
Bölüm 6
/7. Bölüm - Rolden Çıkamamak
Yayın Tarihi: 27 Mart 2022
Mertkan Dayım yeni içerik arayışı içindeyken bir şeyi fark eder. “Sektörün içinde sürünmektense, sektörün en büyüğü olmak lazım.” der ve bu fikre kendini kaptırır. Serhat Dayım hurdalıktaki rutin işerini yaparken, Mertkan Dayım dizi ve film repliklerini taklit ederek etrafında dolaşır. Mertkan’ın delirdiğini düşünen Serhat gerçeği Ceyda Olguner’i karşısında görünce anlar. Mertkan Dayım, internette yayınlanacak bir proje için “oyuncu aranıyor” ilanı vermiştir. Serhat Dayım’a oyuncu olmak istediğini söyleyen Mertkan Dayım, Ceyda Olguner’den çekecekleri dijital dizide oynamasını ister.
8. Bölüm - The Lahmacun Game
Bölüm 7
/8. Bölüm - The Lahmacun Game
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2022
Malik usta, ücretsiz lahmacunlar için Dayımlara oyunlar düzenliyor. Dayımlar, lahmacunları alabilmek için büyük çaba gösteriyor. Karşılarındaki kişi Malik usta olunca, işler bir anda çirkinleşmeye başlıyor. Dayımlar fazla dayanamıyor ve Malik ustayı bağlamak zorunda kalıyor.
9. Bölüm - Erkeğim
Bölüm 8
/9. Bölüm - Erkeğim
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2022
Mertkan Dayım yine içerik dolu bir güne uyanmış, Serhat Dayım’ın da kendisine ayak uydurması için türlü şakalar peşindedir. Serhat Dayım’ın kötü bir şakayla başladığı güne, önceki içeriklere gelen bir yorumla morali yerine gelir ve hayaller kurmaya başlar. Kanallarının izlenme oranı artmaya başlamış ve para kazanma opsiyonu da açılmıştır.
10. Bölüm - Uyanış Hurdalık
Bölüm 9
/10. Bölüm - Uyanış Hurdalık
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2022
Bir jant kapağını iki kişiye satarsan ne olur? Bu durum Mertkan Dayım’ın rüyalarına girmektedir. Bir gece Serhat Dayım, Mertkan Dayım’ın rüya gördüğü sırada sesine uyanır. Rüyasında Bizans ve Osmanlı askerleri hurdalıkta jant kapağı için savaşmaktadır. Sabah uyandıklarında Mertkan Dayım hala rüyanın etkisindedir.
11. Bölüm - Drone
Bölüm 10
/11. Bölüm - Drone
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2022
Serhat Dayım bir sabah uyanıp lavaboya giderken etraftan garip sesler duymaya başlar. Mertkan Dayım ise dijitalde yayınlayacağı yeni bir akımın peşindedir. Hurdalık ise drone ile gözetlenmektedir. Serhat Dayım dronu fark eder. Fakat Mertkan Dayım’ın uçurduğunu düşünür. Başkaları tarafından izlendiklerini anlamaları uzun sürmez.İkili bir operasyonla dronu yakalarlar. Dronu gökdelenin 24’üncü katına kadar uçururlar ancak yanlışlıkla evin içine giren drone başlarını belaya sokar. Dronun asıl sahipleri ortaya çıkınca başlarındaki belanın daha da büyük olduğunu anlarlar.
12. Bölüm - The BUG
Bölüm 11
/12. Bölüm - The BUG
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2022
Serhat Dayım’ın beynini kemiren bir sorusu vardır. Sosyal medyada yorum atanları merak etmektedir. Mesela Kırılgan35 ya erkekse? Mertkan Dayım onların fake olup olmadıklarını anlamanın yollarını anlatırken hurdalığa bir müşteri gelir. Klasik bir araba tamponu sipariş eden müşteri İnan Ulaş Torun’dur. Mertkan Dayım, İnan Ulaş’ın oyuncu olduğunu yeni kavrar ve onu içeriklerinde oynatmanın yollarını arar. İkna ettikleri İnan Ulaş, oyuncu kaprislerine başlayınca bizimkilerin ona aldıkları tavırları değişmeye başlar. Mertkan Dayım bir deney çekimi için İnan Ulaş’ın arabasının aküsünü sökmüştür. Olay sonunda Serhat Dayım, İnan Ulaş’ın arabasını evine kadar itmek zorunda kalır
13. Bölüm - Zombi
Bölüm 12
/13. Bölüm - Zombi
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2022
Sabah konteynırda garip şeyler olmaktadır. Serhat Dayım, Mertkan Dayım’ı uyandırmak için seslendiğinde, yataktan Kebapçı Malik çıkar. Malik dışarı çıkarken, yataktan bu sefer Mertkan Dayım uyanır. Serhat Dayım şaşkınlıkla olanları izlerken kendisinde bir problem olduğunu düşünür. Aslında bu durumu Mertkan Dayım ve Malik hazırlamıştır. Serhat Dayım olayın etkisinden çıkamamışken Malik ve Mertkan Dayım korku içerikleri çekmeye karar verirler. Ve tabii ki içeriklerin başrolünde Serhat Dayım vardır. Ruh çağırma seansıyla başlayan içerikler, zombilerin hurdalığı istilası ile devam eder.
14. Bölüm - Paket Servis
Bölüm 13
/14. Bölüm - Paket Servis
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2022
Dayımlar, sabah uyandıklarında mükellef bir kahvaltıyı hazır görürler. Kimin hazırlamış olacağını tartışırlarken kapıdan sesler gelir. Konteynırın önüne rulo halinde sarılı bir halı bırakılmıştır. İçinden de tuhaf sesler gelmektedir. Halının üzerine bırakılan notta “Kahvaltıyı ben hazırladım. Halıyı da sizin için paketledim. Umarım içeriğiniz istediğiniz gibi olur. Çok ses ederse kafa tarafına tava ile vurun. Malik.” yazmaktadır. Malik’in Hadise’yi getirmiş olabileceğini düşünen Serhat Dayım, halıyı açtığında gerçekle karşılaşır. Başları büyük beladadır. Malik, Bahar Süer’i bayıltıp getirmiştir.
15. Bölüm - Belgesel
Bölüm 14
/15. Bölüm - Belgesel
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2022
Serhat ve Mertkan Dayım konteynırda rutin işlerini yaparken, dışarıdan sesler duyarlar. Gelenler ellerinde metrelerle ölçü almaktadır. Bizimkiler gelenlerin hurdalığı alacaklarını düşünerek, benzin bidonunu alıp protesto etmek için kapıya çıkarlar. Ancak düşündükleri gibi değildir. Gelenler dijitale belgesel çeken ekiptir. Dayımlar için ordadırlar. Fakat belgeselde hurdalıktaki hayatlarından farklı tavırlar sergilemelerini isteyen yönetmeni döverek kovarlar. Kaçan ekibin malzemeleri bizimkilerin ellerinde kalmıştır. Hurdalığın belgeselini bizimkiler çekmeye başlar.
16. Bölüm - Mal Kaybı
Bölüm 15
/16. Bölüm - Mal Kaybı
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2022
Kebapçı Malik bir haftadır kayıptır. Kendisinden haber alamayan Serhat Dayım ve Mertkan Dayım bu durumu kendilerine dert edinirler. Serhat Dayım rüyasında Malik’in sesini bir mezarın içinden duyduğunu anlatır ve Malik’in hayatından endişe etmektedir. Aynı durum Mertkan Dayım içinde geçerlidir. Fakat Mertkan Dayım rüyasında Malik’i kızlarla birlikte görmüştür. Dayımlar, Malik’i aramak için bir şeyler yapmaya karar verir. Youtube ve diğer mecralardan Malik’i bulmak için canlı yayın yaparlar. Malik’in fotoğraflarından ilanlar basıp etrafa asarlar. Bir tv programına katılıp, kayıp Malik’in aranmasını isterler. Fakat bundan sonra işler sarpa sarar. Kapıya gelen polisler Dayımları tutuklarlar. Sebebi tabii ki Malik’tir. Çünkü Malik kız arkadaşına vize vermeyen Bulgaristan Konsolosu ’nu dövmüş ve tutuklanmıştır.
17. Bölüm - Kulak House
Bölüm 16
/17. Bölüm - Kulak House
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2022
Dayımlar, bir platformda film sektörünün tartışıldığı “kulak hause” adlı foruma katılırlar. Serhat Dayım yüzünden forumdan atılırlar fakat forumdaki bir menajerin de dikkatini çekerler. Yetenek avcısı Apo… Menajer hurdalığa gelip bizimkilerin şöhret olmaları için yapılması gerekenleri anlatır. Netice de sektörün ünlü isimleri Apo’nun peşindedir. Hayallerine bir adım daha yaklaşan Dayımlar her şeyi yapmaya hazırlardır. Sonunda Mertkan Dayım yirmi bin lirayı Apo’ya kaptırır. Serhat Dayım’a bu durumu açıkladığında hurdalıktaki arabalardan farkı kalmayacağını bilen Mertkan, şöhretin sert yollarını aşabilecek midir?
18. Bölüm - Yoga
Bölüm 17
/18. Bölüm - Yoga
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2022
Mertkan Dayım, hayat standartını yükseltmek için yoga ve pilates yapmaya başlar. Aynı zamanda bu öğretilerin ışığında vejetaryen de beslenir. Serhat Dayım’ı da buna ikna etmeye çabalar. Satın aldığı smoothielere 1.000 TL verdiğini öğrenen Serhat Dayım, Mertkan Dayım’ın üstüne et ve sucukla gider. Mertkan Dayım önündeki ızgara et ve sucuklara dokunmadan daha ne kadar yaşayabilecekdir?
19. Bölüm - Online Satış
Bölüm 18
/19. Bölüm - Online Satış
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2022
Dijitalde fazla izlenmenin püf noktaları için profesyonel yardım alan Mertkan ve Serhat Dayım’lar, aynı zamanda internetten online satışlardan da para kazanabilecekleri yolları öğrenirler. Danıştıkları uzmanın da yardımıyla satışlara başlarlar. Gelen siparişlerden biri tekerlektir ve hediye paketi olması istenir. Başlarına açacağı beladan habersiz hediye notunu da iliştirerek kargoya teslim ederler. Sipariş Melis İşiten’in arkadaşına gider. Mertkan Dayım, online satış fikrini veren kadının cilvelerine aldanarak banka ve sipariş hesaplarının şifrelerini vermiştir. Melis İşiten’de hurdalığa gelir. Dolandırılan Dayımlar aynı zamanda Melis İşiten’e de bu durumu nasıl anlatacaklar?
20. Bölüm - Aşk Doktoru
Bölüm 19
/20. Bölüm - Aşk Doktoru
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2022
Serhat dayım gizli gizli birisiyle mesajlaşmaktadır. Bu durumdan şüphelenen Mertkan dayıma cevabı “aşık olmayı özledim dayım” olur. Fakat mesajlaştığı kişi hakkında sır vermez. Serhat dayım bir yandan aşk ve insan ilişkileri üzerine canlı yayınlar yapmaya başlar. Mertkan dayım ve Malik, Serhat dayımın yayınını sabote edip aşk ile ilgili bildiklerini anlatırlar. Tartışma sosyal medyadan kız ayarlama kapışmasına dönüşür.
21. Bölüm - Kirli Çamaşırlar
Bölüm 20
/21. Bölüm - Kirli Çamaşırlar
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2022
Mertkan Dayım haftalık rutin işerinden birini yapmaktadır. Çamaşır günüdür. Serhat Dayım’ın kirli çamaşırlarını istemek için dışarı çıktığında Serhat Dayım’ın gizli gizli birisiyle konuşmasına denk gelir. Konuştuğu kişiye övgüler dizen Serhat Dayım’ı dinleyen Mertkan Dayım durumdan alınır. Serhat Dayım’ın bir şeyler gizlediğini sanan Mertkan Dayım, Serhat Dayım’ı “Sadaktsiz” dizisindeki karakterlere benzetir. Tartışma yarışma programlarına kadar gider. Aralarında en iyi içeriği kim çeker iddialaşması olur.
22. Bölüm - Cihangir'de Oyuncu
Bölüm 21
/22. Bölüm - Cihangir'de Oyuncu
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2022
Serhat Dayım, televizyonlardaki program ve diziler hakkında acımasızca eleştiri yaptığı bir canlı yayın yapar. Mertkan Dayım ise kendisinden habersiz yaptığı bu canlı yayını izlemektedir ve yayın sonrası hesap sorar. Videoların çok izlenmesinden gurur duyan Serhat Dayım, gelen yorumları okumasıyla endişelenmeye başlar. Polat32 adlı bir dizi fenomeni Serhat Dayım’ı tehdit etmiştir. Bizimkiler içerikleri silmeyi düşünürlerken, hurdalıkta olmadık yerlerde yabancı biri görülmeye başlar. Polat32 olduğunu düşündükleri fenomen için tuzaklar kurarlar. Gelen ise oyuncu Emrah Aytemur’dur. İçeriklerde Cihangir’deki oyunculara da ileri geri konuşan Serhat Dayımi durumundan sıyrılmanın yollarını arar.
23. Bölüm - Tok Tik
Bölüm 22
/23. Bölüm - Tok Tik
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2022
Serhat Dayım araç tamir ederken, Tik Tok videoları izleyen Mertkan Dayım’a kızmaktadır. Serhat Dayım, Tik Tok videoların saçmalığına ne kadar laf söylese de bir süre sonra o da kendini kaptırır. Bu içeriklerin çok para kazandırdığını öğrendiğinde ise olmadık yerlerde Tik Tok videoları çekmeye başlar. Mertkan Dayım ne kadar uyarsa da Serhat Dayım Tik Tok fenomeni olma yolunda ilerler. Hurdalığın belalı müşterisi Mustafa’nın gönderdiğini düşündükleri Tik Tok fenomeni Kadir Can Turan hurdalığa gelir. Serhat Dayım Kadir Can Turan’ın kazandığı parayı duyunca şımarmaya başlar fakat Tik Tok’la ilgili detayları duydukça Serhat Dayım’ın fikirleri tekrar değişmeye başlar.
24. Bölüm - Kışkırtma
Bölüm 23
/24. Bölüm - Kışkırtma
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2022
Serhat Dayım telefonda oyun oynarken, Mertkan Dayım’ın içerik çekme fikrine katılmaz. Mertkan Dayım bu duruma kızar ve Malik’i arar. Aklındakini Malik’e de anlatır. Beraber Serhat Dayım’a kışkırtma videosu çekeceklerdir. Malik konteynıra yeni gelmiş gibi girer. Serhat Dayım’a ondan çaldığı 500 tl yi geri vermesini ister. Mertkan Dayım çılgına dönen Serhat Dayım’ı kayda almaktadır. Serhat Dayım’ın misilleme kışkırtma videosu Mertkan Dayım ve Malik’i hastanelik eder.
25. Bölüm - Ekmek Parası
Bölüm 24
/25. Bölüm - Ekmek Parası
Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2022
Sabah kahvaltısında içerik çektikleri platformdan mesaj gelir. Hesaplarına 468 dolar yatmıştır. Bizimkilerin dijital içeriklerden kazandıkları ilk paradır. Bunun keyfini sürerlerken Mertkan Dayım içerik fikrinin ve uygulamasının sadece kendisine ait olduğunu söyler. Bu duruma içerleyen Serhat Dayım küser. Mertkan Dayım artık zirvedeki yalnızlığı yaşayan bir fenomen olduğunu düşünmektedir. Bu sırada hurdalığa bir avukat gelir. Hurdalık arazisinin el değiştirdiğini ve bizimkilerin de burayı boşaltmasını ister. Mertkan Dayım tek başına hurdalığı terk edecekken onu bu yoldan çeviren yine Serhat Dayım olur. Hurdalığı terk edip etmeme ve içeriklere devam etme konusunda yeni planlar yapmaya başlarlar.