Genç yaşta zengin olan Mustafa Ali, köyünden ve ailesinden uzun yıllar uzak kalmıştır. Hayırsız olan Mustafa Ali, iflas bayrağını çektikten sonra ailesiyle köyüne geri döner.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2017
Genç yaşta zengin olan Mustafa Ali, köyünden ve ailesinden uzun yıllar uzak kalmıştır. Hayırsız olan Mustafa Ali, iflas bayrağını çektikten sonra ailesiyle köyüne geri döner.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2017
İflas ettiğini herkesten saklamaya çalışan Mustafa Ali iyice köşeye sıkışmıştır. Mustafa Ali, hastanede babasına uyurken içini dökmüştür. İflas ettiğini babası değil ama abisi Seyfettin duyar.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2017
Seyfettin, Mustafa Ali’nin mal mülk üzerinde hak iddia etmesinden çekinmektedir. Mustafa Ali ise babası ile yüzleşir. İflas etmiş ve baba ocağına dönmüştür.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2017
Meryem'den iflas ettiklerini öğrenen Nurcan, köylü bir geline dönüşmüştür. Diğer tarafta Hacı Hüseyin, Seyfettin’e Mustafa Ali ve Canberk’e çiftlikte bir iş vermesini söyler.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2017
Nurcan yaşadığı iflas şokunu atlatamaz, sonunda çıldırır. Nurcan, kuyumcuda kendi gerdanlığını görünce alıp çıkar. Nurcan hırsızlık suçlamasıyla karakolluk olur.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 23 Aralık 2017
Hacı Hüseyin ve karısı, Mustafa Aliler artık temelli kalacağı için evdeki oda paylaşımını yeniden yaparlar. Bakalım bu yeni düzen evdeki dengeleri nasıl etkileyecek?
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 30 Aralık 2017
Nurcan köyde kalmayı bir süreliğine razı gelmiştir fakat bazı şartları vardır. Nurcan eve çıkmak için planlarını sürdürürken Meryem ise herkese sürpriz yapmak için gizlice çalışmalara devam eder.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 06 Ocak 2018
Nurcan’ın eve çıkma isteği hayal olur, onun yerine Hacı Hüseyinler'in odasına yerleşirler. Mustafa Ali’nin her durumdan karlı çıkması ise Seyfettin’i çileden çıkarır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2018
Bileziklerini geri veren Meryem, Hacı Hüseyin'e hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını söyler. Bu arada Mustafa Ali bir plan yapar ve Meryem’in koyunlarını ucuza almayı başarır.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2018
Meryem adak yemeği verirken Seyfettin de lokma döktürür. Her ikisinin de adağı merak edilir. Bu arada Hacı Hüseyin, koyun meselesinde Mustafa Ali ve Seyfettin’in yalan söylediğini anlar.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2018
Meryem Mustafa Ali’nin kendisini kandırmasını hazmedemez ve Dal ailesi ile iş ilişkilerini bitirir. Bundan sonra çiftlikten süt almayacaktır. Seyfettin perişan olur. Mustafa Ali’yi suçlar. Babaları duymadan süt krizini çözmeleri gerekmektedir. Seyfettin’in aklına bir fikir gelir. Diğerleri bu fikre itiraz etse de şimdilik başka çareleri yoktur. Muhtar Halil’e iş teklif eder. Nurcan evdeki dengeleri kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır. Mümine nineden sonra sırada Nuriye vardır. Badegül amcasının yanına gitmiştir. Canberk ve Halim Badegül’ün arkasından giderler. Şakir Veli Demir ile rekabete girer ve hastanelik olur. Hacı Hüseyin, Veli Demir ve Duru’yu beraber görür. Muhtar Heyet yemeğine Hacı Hüseyinler’i çağırır ama Meryem’i çağırmaz. Nurcanların yemeğe gelmesi ise herkese büyük sürpriz olur.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Mustafa Ali sütleri satın alacak bir firma ile otelde buluşma ayarlar. Nurcan ve Sevda durumu yanlış anlarlar ve kocalarını otele kadar takip ederler. Otelde gördükleri ise şüphelerini iyice artıracaktır.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Mustafa Ali Şakir’in aldığı çintar yüzünden zehirlenir. Evdekiler hareketsiz yatan Mustafa Ali’yi öldü sanırlar. Meryem bu habere çok üzülür. Bu kadar üzüleceğini kendisi de beklemiyordur.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Mustafa Ali’ler ve Meryem, organik köy projesi için köye 34 milyon bütçe verileceğini duyunca, sponsorluğu diğer tarafa kaptırmamak için işe koyulurlar.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Heyet, muhtarı arar ve Organik köy projesi için onay verir ama… Kararın bir ama’sı vardır, köy ahalisi bundan habersiz sevince boğulur. Mustafa Ali Meryem’i ekarte etmek için bütün köye sponsorluğunu ilan eder.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Badegül Meryem’in planını bozar ve Halim’e gerçekleri anlatır. İzmir’den gelen kızları sorguya çekerler. Mustafa Aliler Meryem’in evini basarlar. Meryem hem suçlu hem güçlüdür.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Müsteşarın gelmemesi Mustafa Ali’yi zor durumda bırakır. Meryem’in alay konusu olur. Seyfettin Müsteşar’dan da umudu kesince yıkılır. Ahırda işler gittikçe kötüye gitmektedir.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Seyfettinler süt satarken Şakir yüzünden zabıtaya yakalanırlar. Artık sütleri satacakları bir yer kalmamıştır. Meryem ise yoğurt yapmak için süt bulamaz. Sadık Meryem’den gizli Seyfettin’le anlaşır.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Nurcan evdekilere İstanbul’a gitmek üzereyken geri döndüğü yalanını söyler. Ne var ki Samim ve Halim, süt satmak için geldikleri otelde Nurcan’ı görmüşlerdir. Hacı bu gerçeği öğrenince şok olur.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Nurcan’ın, havaalanına gidiyorum diyerek evi terk etmesindeki yalanı ortaya çıkınca, Nurcan zor durumda kalır. Hacı Hüseyin’in kendisine yalan söyleyen gelini Nurcan’a nasıl bir ceza vereceği merak konusudur. Aynı zamanda Mustafa Ali de karısına tepkilidir. Seyfettin ve Sevda ise bu durumu keyifle takip ederler.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Şakir gerçekten de Duru’yu kaçırmış mıdır? Muhtar, evdeki tabancasını arayıp bulamayınca Şakir’in bir delilik yapacağını düşünür. Gece vakti Mustafa Ali’yi arayıp kızına mukayyet ol yoksa bizim deli oğlan Duru’yu kaçırabilir diye herkesi ayaklandırır. Evde bir panik havası oluşur.
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Nurcan ve Mustafa Ali’nin ardından Seyfettin ve Sevda da Hacı babaları tarafından müştemilata gönderilince Sevda ortalığı ayağa kaldırır. Seyfettin’e etmediğini bırakmaz. Seyfettin ise Sevda’yı sakinleştirmek için çözümü karanfil yağında bulur.
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Şakir bir anlık gazla Dudu’yu kaçırır. Dudu bu kaçırma olayının öyle felaket bir sonucu olacağını anlatır ki, Şakir kaçırdığına bin pişman olur. Şakir’in pişmanlığı Halim ve Samim’in de peşine düşmesiyle katlanacaktır.
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Seyfettin, Meryem’in kendisine verdiği yeni süt çiftliğinin çok değerli bir yer olduğunu öğrendikten sonra vicdan yapmaya başlar. Mustafa Ali ise, Meryem’in kendilerini zarara uğrattığı için hakları olduğunu düşünüp Seyfettin’i ikna etmeye çalışır. Canberk organik diye pastörize paket sütleri spor salonu sahibine sattığı için yakalanmıştır. Salon sahibi Canberk’e haddini bildirecekken devreye amcaoğulları Halim ve Samim girer.
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Mustafa Ali’nin icralık olan gayrimenkulleri ve mallarının satışı için avukat gelince Mustafa Ali bu durumu Nurcan duymasın diye panik olur. Nurcan İstanbul’daki evlerinin satılmamasını istemektedir. Nurcan’a avukatla yakalanan Mustafa Ali, düştüğü durumdan kurtulmak için ani bir plan yapıp devreye sokar. Bu plan öyle bir sarpa sarar ki, Mustafa Ali ve Seyfettin türlü maceralara sürüklenirler. Tabi ki peşlerinde Sevda ve Nurcan vardır.
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Seyfettin, Meryem’e yakalanmış, Mustafa Ali de Meryem’in İstanbul’daki evlerine Meryem’in talip olduğunu öğrenip delirmiştir. Seyfettin Meryem’i kızdırmadan bir çıkar yol arar. Seyfettin, Halil’e yeni süt şirketi kurmak için gerekli hazırlığı yapmasını ister. Seyfettin de diş hekimi Hale Hanım’a istediği inekleri teslim ederken aklına Hale Hanım ve Kahya Sadık’la ilgili oldukça hayırlı bir fikir gelir ve bunu yoklamak için harekete geçer.
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Seyfettin ve Sadık’ın iş birliğinden şüphelenen Meryem, Sadık’ı kovar ve Seyfettin’den sütleri tekrar almaya karar verir. Seyfettinler bir kriz masası oluşturup bu durumdan kurtulmanın çaresini aramaya başlarlar.
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 28 Temmuz 2018
Mustafa Ali ve Nurcan, oğulları Canberk’le İstanbul’daki lüks evlerine geri dönmüşlerdir. Sevda, Nurcan’ın giderayak doldurması sonucu, Seyfettin’le boşanmak ister. Bu arada köye karavanıyla gizemli bir adam gelir ve Meryem’in etrafında dolanmaya başlar.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 04 Ağustos 2018
Mustafa Ali ve Nurcan evlilik yıldönümleri için köyden kalkıp gelenlerle küçük çaplı bir parti düzenlerken eve Meryem gelir. Beklenmedik bir misafir olan Meryem’in ev halkına, özellikle de Nurcan’a büyük bir sürprizi vardır. Nurcan, Meryem’in hamlesi sonucu kendini oldukça kötü hisseder. Nurcan kötü hissedince haliyle Mustafa Ali’ye de Nurcan’ı teselli etmek düşer. Seyfettin de kardeşinin ailesini bir arada tutmak için çabalarken Nurcan’ın bir isteği Mustafa Ali’yi oldukça zor durumda bırakır. Hacı Hüseyin ve Hatice İstanbul’a gelmişken Eyüp Sultan Camii’ni ziyaret etmek ister. Bunu fırsat bilen Damat Halil ben götürürüm diye işe koyulur fakat yolda türlü musibetler peşlerini bırakmaz. Badegül, Dudu ve Cennet İstanbul’u gezmek isterler. Canberk ile Melisa kaçmayı planladığından ve Halim, Samim ve Şakir de bu kaçışa yardım edeceğinden kızlara çaktırmadan kaçırma planını işlerler. Her şey yolunda giderken Şakir başını derde sokacak bir hamle yapar.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2018
Nurcan’ın köye dönmeyip yurtdışına gitmesi sonucu Mustafa Ali bunalıma girer. Neye baksa, kimi görse her şey Mustafa Ali’ye Nurcan’ı hatırlatır. Seyfettin, Damat Halil’le bir olup kardeşini bunalımdan çıkarmak için türlü planlar yapar. Sevda ve Nuriye cephesinde de durum farklıdır. Nurcan’ın dönmeyecek olmasını fırsata çevirmek için Meryem’le Mustafa Ali’nin arasını yapmak için kolları sıvarlar. Meryem ise Mustafa Ali’nin acısını depreştirmek için köyde davul zurna çaldırır. Ercan ise Meryem’le daha fazla yakın olmanın yollarını ararken bir yandan da Mustafa Ali’ye yakalanmamaya çalışır. Şakir, Dudu’ya aldığı atı köye getirir ve Dudu ata gözü gibi bakmasını tembihler. Şakir ise Melisa’nın Canberk’le kaçmasına yardımcı olduğu sırada eşkâli belli olduğu için başının dertte olduğunu düşünüp, kendince önlemler almaya başlar. Seyfettin kurban bayramı yaklaştığından dolayı her sene olduğu gibi yine Meryem’le ortak danaya girmek için konuşmaya gider fakat bu sefer beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2018
Hatice, Sevda ve Nuriye; Mustafa Ali ile Meryem’in arasını yapmak için konuşurlar ve Meryem cevap vermeden yanlarından gider. Ne cevap verecek diye heyecanla beklemeye koyulurlar. Kadınlar bir yandan cevap beklerken bir yandan da bayram için hazırlık yaparlar. Hatice uzun zaman sonra ilk defa bu bayram baklava açacaktır. Evdekiler bu duruma pek bir sevinir. Özellikle de Seyfettin heyecanla anasının baklavasını beklemektedir. Ercan bayramın gelmesini dört gözle beklerken şimdiden mangal yaktıracaklara “bayram geleneklerini özledim” diyerek yol yapar. Hacı Hüseyin, Seyfettin’e bu bayram için daha büyük bir hayvan almasını tembihler. Ne de olsa danaya ortak gireceklerin sayısı artmıştır. Seyfettin’in ayırttığı büyük danaya köyden başka bir talip daha çıkar ve işler karışır. Şakir de damat olarak Hacı Amcalarla ortak kesmek istediğini söyler. Dudu bunu fırsat bilip Duru’yu kıskandırır. Veli de ortak olmayı talep eder ama ummadığı bir engelle karşılaşır. Damat adayları Şakir, Halim ve Veli sözlülerine bayramlık koç alıp aynı zamanda Dudu, Duru ve Badegül’ü de alıp bayram alışverişine çıkarlar. Samim ise bu alışverişi fırsat bilip Cennet’ten ayrılma planını adım adım uygulamaya koyulur. Bayram sabahı gelir. Hacı Hüseyin evinde Mustafa Ali hariç evlatları, torunları, gelinleri, damadıyla mutlu bir bayram yaşarken beklenmedik bir misafir herkesin planlarını suya düşürür.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2018
​Nurcan bayram sabahı çıkıp gelir ve Mustafa Ali bir yandan karısının dönmesine çok sevinirken diğer yandan kayınbiraderi Ercan’ın köyde ne işi var diye Nurcan’dan hesap sorar. Çünkü Nurcan’la Ercan, herkesin içinde Mustafa Ali’nin çok şaşıracağı bir oyun oynarlar. Bu arada Nurcan’ın dönmesi özellikle Seyfettin ve Sevda cephesinde işlerin karışmasına neden olur. Meryem ve Mustafa Ali arasındaki gerilimi yumuşatma çabasında baltayı taşa vurmuşlardır. Bayram günü köye Nurcan’ın dışında gizemli birileri daha gelmiştir. Bu kişiler önce Şakir’in sonra Seyfettin’in peşine düşerken bütün köyü aksiyon dolu bir maceraya da sürükleyecektir. Köyde Kurban Bayramı tüm neşesiyle, ev ziyaretleriyle, et dağıtımıyla, muhabbetle kutlanırken, Şakir peşindeki adamlardan kurtulmanın derdine düşer. Halim ve Samim’den yardım isterken Dudu’nun da başını yakacaktır.​
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 01 Eylül 2018
Nurcan’la Meryem karşılaşmasın diye Sevda, Nuriye ve Hatice Anne seferber olup türlü planlar yapsalar da bu planları Nurcan boşa düşürmeye çalışır. Köye intikam için gelen Mustafa Ali’nin dünürleri, Şakir’den sonra Seyfettin’i yakalamak için adamlarıyla peşine düşer. Seyfettin oğulları Halim ve Samim’le daha baskın çıkar ve adamları teker teker avlamaya devam eder. Fakat bu olayların içine Nurcan’ın kardeşi Ercan da karışınca Seyfettin ummadığı bir sonla karşılaşır. Seyfettin ve oğullarının başı derde girince Mustafa Ali, Damat Halil, Muhtar ve Veli Demir kriz masasını oluşturup kurtarma planı yapmaya başlarlar. Bu arada Şakir, Dudu ve Cennet adamların elinde rehindir. Şakir özellikle Dudu’yu korumak için küçük bir oyun oynar ama bu oyunun sonunda Şakir beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Köye intikam için gelen adamları Hacı Hüseyin’in kızmasından korktukları için ona hissettirmeden paketlemek isterken, mevzuya istemeden Nurcan da dahil olunca bir anda olayın rengi değişir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 08 Eylül 2018
Mustafa Ali, oğlunun gıyabında köyde düğün hazırlıklarıyla uğraşırken Nurcan ise Hacı Hüseyin’le birtakım mevzuları konuşur. Hatice, Sevda ve Nuriye ne konuştuklarını merak ederler. Acaba kendilerini Meryem ile Mustafa Ali’nin arasını yapma hususunda ispiyonlamış mıdır? Hacı Hüseyin’in talimatıyla dünürlere gelinin gıyabında vaat edilen altınlar takılırken Mustafa Ali’den, Seyfettin ve Halil’in yerine de bilezik almasını ister. Düğün masrafları takılar derken Mustafa Ali’nin elinde avucunda ne varsa bu düğün için tüketmiş olur. Mustafa Ali’nin aslında daha büyük bir derdi vardır. O da Nurcan’ın ayrı eve çıkmak istemesini babasına nasıl söyleyeceğidir. Seyfettin’den yardım ister babasına birlikte söylemek için, tabi babasının bu durumu hoş karşılamayacağını bilen Seyfettin bu topa girmez. Nurcan’ın ayrı eve çıkmak istemesi evde başkalarını da hareketlendirecektir. Meryem’in adı Ercan’la çıkınca bu iftirayı boşa düşürmek için plan yapan Meryem kendi kazdığı kuyuya düşer. Efe, kebapçıların yaptığı düğünde bayram ederken boş boğazlığının sonucunu acı bir tecrübeyle ödemek zorunda kalır. Şakir, başına lahmacun sevdasından olmadıklar haller gelirken bir yandan da Dudu’ya kendisini laf ettirmeye çalışır. Dudu ve Şakir geri adım atmayınca devreye Halim ve Badegül girer. Badegül’ün Dudu’ya verdiği akıl sonunda ise başlarına bambaşka bir olayın gelir. Bu olayın sonunda ise Şakir’in vereceği tepki Dudu cephesinde merak konusu olur.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 15 Eylül 2018
Nurcan’ın ayrı eve çıkması sonucu Sevda yataklara düşmüştür. Sevda da ayrı eve çıkmak için Seyfettin’i babasıyla konuşması için zorlar. Seyfettin ise evden ayrılmayı istemese de babasıyla konuşur ve ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Hacı Hüseyin’in ise kafasında onlara ders verecek nitelikte bir plan vardır. Bu planın sonunda Sevda’yla Seyfettin şok olurlar. Seyfettin ile Halil, ayrı eve çıkan Nurcan’ı evden soğutmak için Nurcan ve Mustafa Ali’ye bir oyun oynamak isterler. Oyunu adım adım işleyen Halil ve Seyfettin hiç beklemedikleri bir anda kendi kurdukları oyunun içine düşerler. Bu sırada Mustafa Ali, Nurcan’ı memnun etmek için yeni evlerinde her istediğini yaparken Nurcan’ın bir isteği Mustafa Ali’de şalterlerin atmasına sebep olur. Nurcan, kardeşi Ercan’ın Meryem’i kafalaması için para verir. Bu parayla Ercan, Meryem için karavanının olduğu kamp alanında güzel bir ortam hazırlar. Evleri ilaçlanan Meryem ve Badegül’ü Hacı Hüseyin kendi evlerine zorla alınca Ercan’ın Meryem için hazırladığı ortama hiç beklenmedik misafirler üşüşür. Şakir, Dudu’yla barışmak, ondan özür dilemek için türlü atraksiyonlara girse de Dudu aşkından emin olmak için Şakir’i son bir kez daha sınamaya karar verir. Bu sınama ise Şakir’i daha da bir çıkmaza sürükler.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2018
Nurcan, evden ayrılıp kendi evinde kalacağı günün ilk gecesinde Meryem’in kendi odasında kalacağını öğrenince küplere biner. Apar topar Mustafa Ali’yi kaldırıp bir bahane uydurarak ilk geceyi eski odasında geçirip Meryem’in karşısına dikilmek ister. Bu sırada Seyfettin ve Halil, Nurcan’ın kaldığı konağın bahçesinde yatır olduğuna inandırmak için gece operasyonuna çıkarlar ama başlarına ummadık hadiseler gelir. Evlerine döndüklerinde yatırın kendilerine musallat olduğunu düşündüklerinden eşlerine kendilerini okuturlar. Hacı Hüseyin ise Sevda, Hatice ve Nuriye’ye Nurcan’ın yeni evini temizleyin diye talimat verince, kadınlar bu durumu içerleyip direnseler de mecbur razı olurlar. Hacı Hüseyin’e çaktırmadan temizlik yapmamak için Halil bir plan yapar. Bu planı duyan Seyfettin de Sevda’yı kurtarmaya çalışır ve işler sarpa sarar. Veli ve Duru ise evlenmek için Mustafa Ali’den gizli son sürat hazırlıklara devam ederler. Sadece Mustafa Ali’den değil aynı zamanda Şakir ve Dudu’dan da gizli hareket ederler. Dudu birtakım ipuçlarını birleştirip Veli ve Duru’nun bir şeyler çevirdiğini anlamaya başlar. Halim ve Badegül cephesinde ise her şey yolunda giderken bazı ellerin devreye girmesiyle karabulutlar dolaşmaya başlar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 29 Eylül 2018
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 06 Ekim 2018
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2018
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2018
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2019