Onlar, süper kahramanların ilk nesli. Ancak görevi çocuklarına teslim ederken iki nesil arasındaki gerilim yükselir ve eski kurallar geçerliliğini yitirir.
Şafak Sökerken
Bölüm 1
/Şafak Sökerken
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2021
Brandon babasının yüksek beklentilerini karşılamaya çalışsa da bu çabalarında başarısızlığa uğrar. Sheldon'ın varlık içindeki kaygısız yaşamı ise 1929'da yerle bir olur.
Kâğıt ve Taş
Bölüm 2
/Kâğıt ve Taş
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2021
Brandon ve Chloe, Karayıldız olayından sonra babalarıyla çatışır. Aile işlerine dair sırların basına sızmasından rahatsız olan Sheldon, haberi yapan muhabirle yüzleşir.
Kara Bulutları Gün Işığına Boya
Bölüm 3
/Kara Bulutları Gün Işığına Boya
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2021
Sheldon'ın tuhaf davranışlarından endişelenen George onu ziyaret eder. Hutch'ın başarısız hırsızlık girişimi, süper güçleri olan bir çete liderini öfkelendirir.
Tüm Kötülükler Burada
Bölüm 4
/Tüm Kötülükler Burada
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2021
Eğlence bağımlılığı yüzünden her şeyini kaybeden Chloe dibe vurma noktasına gelir. Kafasındaki imgelemlerden kurtulamayan Sheldon sorularına cevap bulmakta zorlanır.
İyilik Yapmanın Ne Anlamı Var?
Bölüm 5
/İyilik Yapmanın Ne Anlamı Var?
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2021
Sheldon bilinmezliklerle dolu yolculuğuna hazırlanırken bir rüya takımı kurmaya çalışır. Yapılan bir otopside ortaya çıkan bulmaca parçasının Hutch ile bağlantısı vardır.
Yüzünü Kapa
Bölüm 6
/Yüzünü Kapa
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2021
Grace, Kaide'nin genç süper kahramanları nasıl etkilediğini kendi gözleriyle görür. Sheldon keşif gezisine devam ederken gemide tansiyon yükselir.
Hepimiz birimiz için
Bölüm 7
/Hepimiz birimiz için
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2021
Yolculuğun en tehlikeli olan son kısmı Sheldon'ın ekibini felaketin eşiğine sürükler. Walter güvenilir olmayan bir kaynaktan bilgi toplamaya çalışır.