Good Girls

3. Sezon

Sahilini Bul
Bölüm 1
/Sahilini Bul
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2020
Kızların becerilerini geliştirmek için çalışmasıyla entrika dolu yeni bir sezon başlar. Keder ve suçluluk duygusuyla boğuşan Beth beklenmedik bir ziyaretçiyle yüzleşir.
Sadece Kart Değil
Bölüm 2
/Sadece Kart Değil
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2020
Ruby, şoke edici haberi grupla paylaşır. Annie, Nancy ve Gregg'den eleştiri dozu yüksek geri bildirimler alır. Beth, kayınvalidesiyle çatışır.
Çin Böreği
Bölüm 3
/Çin Böreği
Yayın Tarihi: 01 Mart 2020
Tüyler ürpertici bir karşılaşma Beth'in sınırlarını zorlarken Ruby, Stan'den bir ricada bulunur. Annie çocukluğunu anımsar ve Dean, imalı bir davet alır.
Mücadelenin Gözü
Bölüm 4
/Mücadelenin Gözü
Yayın Tarihi: 08 Mart 2020
Kızların gözü mahalledeki yeni “arkadaşlarının” üstündedir. Stan, Sara’nın tercihleriyle ilgili sorun yaşar. Dean, öldürücü bir şey satın alır. Annie, Josh'a kur yapar.
Au Jus
Bölüm 5
/Au Jus
Yayın Tarihi: 15 Mart 2020
Baskı makinesiyle ilgili bir sorun, Annie için tuhaf bir göreve yol açar. Rio, Beth ile ortaklığını yeniden değerlendirir ve beklenmedik bir suç ortağıyla anlaşma yapar.
Frere Jacques
Bölüm 6
/Frere Jacques
Yayın Tarihi: 22 Mart 2020
Max’in Lucy'yi bulmak için yürüttüğü arama; Beth, Ruby ve Annie için ahlaki çöküşe neden olur. Bu sırada Stan görevden uzaklaştırılması hakkında yeni bir bilgi alır.
Vegas, Bebeğim
Bölüm 7
/Vegas, Bebeğim
Yayın Tarihi: 29 Mart 2020
Kızlar, Max'le bir sonraki hamlelerini planlar. Stan, yeni bir teklifin risklerini ve getirilerini araştırır. Dean, iş yerinde ortalığı karıştıracak bir kumpas kurar.
Nana
Bölüm 8
/Nana
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2020
Rio’nun güvenini tekrar kazanmak isteyen Beth, gizemli bir görevi kabul eder ve sürpriz şekilde yolunu değiştirmesi gerekir. Annie, Josh'la daha yakın olmaya çalışır.
Teşvik
Bölüm 9
/Teşvik
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2020
Kızlar operasyon için önemli bir malzemeye artık ulaşamamaktadır. Beth, Rio ile buluşması sırasında bir hata yapar. Ruby, Sara'dan yardım alır. Dean, büyük haberi kutlar.
Fırsat
Bölüm 10
/Fırsat
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2020
Beth, Ruby ve Annie endişeli şekilde Rio'nun akıbetini öğrenmeyi bekler. Sara, dokunaklı bir yemek daveti verir. Ben, Annie'ye sınav stratejisiyle ilgili yardım eder.
Sinerji
Bölüm 11
/Sinerji
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2020
Rio kuralları yeniden belirlerken Beth, Dean ile bir plan yapar. Bu sırada Stan, bir görevin ortasında sıkışıp kalır ve Ruby’nin telefonu başka birinin eline geçer.