Friends

3. Sezon

Prenses Leia Fantezisi
Bölüm 1
/Prenses Leia Fantezisi
Yayın Tarihi: 16 Eylül 1996
Ross, Yıldız Savaşları'ndan bir karakteri içeren fantezisini Rachel'a açıklar. Monica ayrılık acısı çekmektedir. Chandler, Janice ve Joey'nin arkadaş olmasını ister.
Zamanla Yarış
Bölüm 2
/Zamanla Yarış
Yayın Tarihi: 26 Eylül 1996
Ross, müzedeki şık bir bağış gecesi için herkesin giyinip hazırlanmasını sağlamaya çalışırken aksilikler üst üste gelir.
Reçel
Bölüm 3
/Reçel
Yayın Tarihi: 03 Ekim 1996
Phoebe kendisini ikiz kardeşi Ursula sanan biri tarafından takip edilir. Ross ve Rachel Chandler'a "erkek arkadaş" dersleri verir. Richard ile ayrılan Monica boş zamanını reçel yapmakla geçirir ve sperm bankasına başvurarak bebek sahibi olmayı düşünür.
Metaforik Tünel
Bölüm 4
/Metaforik Tünel
Yayın Tarihi: 10 Ekim 1996
Oğlunun elinde Barbie bebek gören Ross paniğe kapılır. Phoebe, Joey'nin menajeriymiş gibi davranarak ona iyi roller bulur. Chandler'ın, Janice ile olan ilişkisi ciddileşmektedir ve bağlılık korkusunun farkına varan Chandler kızlardan tavsiye ister.
Frank Jr.
Bölüm 5
/Frank Jr.
Yayın Tarihi: 17 Ekim 1996
Phoebe'nin üvey erkek kardeşi ziyarete gelir, ancak birbirleriyle yakınlık kurmakta zorlanırlar. Joey, daireleri için fazla büyük bir TV ünitesi inşa eder ve Chandler'ı kızdırır. Ekip, Ross'dan en çok beraber olmak isteyeceği beş ünlünün adını vermesini ister.
Geçmişe Dönüş
Bölüm 6
/Geçmişe Dönüş
Yayın Tarihi: 31 Ekim 1996
Janice ekibe aralarından herhangi birinin bir diğeriyle yatıp yatmadığını sorduğunda arkadaşlar üç yıl öncesine geri döner.
Yarış Arabalı Yatak
Bölüm 7
/Yarış Arabalı Yatak
Yayın Tarihi: 07 Kasım 1996
Monica, Janice'in boşanmak üzere olduğu kocasından yeni bir yatak satın alır. Ama gelen yatak yanlıştır. Joey pembe dizi oyunculuğu dersleri vermeye başlar. Rachel, babası ve Ross'un kaynaşmasını sağlamaya çalışır.
Devasa Dürtme Aleti
Bölüm 8
/Devasa Dürtme Aleti
Yayın Tarihi: 14 Kasım 1996
Chandler, Janice'in eski eşini öptüğünü öğrenir. Ben'e bakıcılık yaparken Monica yanlışlıkla Ben'in kafasını direğe çarpar. Phoebe dişçiye gitmemekte direnir.
Futbol Maçı
Bölüm 9
/Futbol Maçı
Yayın Tarihi: 21 Kasım 1996
Ekip, Şükran Günü Amerikan futbol maçı yapmaya karar verir. Monica ve Ross, çocukken yaptıkları gibi rekabeti abartır. Joey ve Chandler ise, maçı izleyen Hollandalı bir mankenle kimin çıkacağı konusunda tartışırlar.
Rachel İşi Bırakıyor
Bölüm 10
/Rachel İşi Bırakıyor
Yayın Tarihi: 12 Aralık 1996
Gunther ona garsonluk eğitimini tekrar alması gerektiğini söyleyince Rachel işi bırakır. Phoebe, Noel ağaçları satmaya başlayan Joey'e yardım etmeye çalışır. Ross, küçük bir kızın yanlışlıkla ayağını kırınca küçük kız yerine kurabiye satmak zorunda kalır. Monica, Ross'un sattığı kurabiyelerin bağımlısı olur.
Hangi Kız Kardeşti?
Bölüm 11
/Hangi Kız Kardeşti?
Yayın Tarihi: 09 Ocak 1997
Phoebe, Monica ve Rachel'in gürültücü üst komşusuyla çıkmaya başlar. Ross, Rachel'a yakışıklı bir yabancıdan gelen iş teklifinin altında başka bir neden olabileceğinden şüphelenir. Chandler sarhoş olup Joey'nin kız kardeşlerinden biriyle oynaşır fakat hangisi olduğunu hatırlayamaz.
Kıskançlık Krizi
Bölüm 12
/Kıskançlık Krizi
Yayın Tarihi: 16 Ocak 1997
Rachel'ın yeni çalışma arkadaşını ona kur yaparken yakaladığını sanan Ross kıskançlık krizine girer. Joey özgeçmişinde yalan söyledikten sonra, bir Broadway kadrosuna dans öğretmek zorunda kalır. Monica, Amerikalılardan nefret eden bir garsonla çıkar. Chandler, kuzeni Albert için bir bekarlığa veda partisi düzenler.
Sadece Arkadaş
Bölüm 13
/Sadece Arkadaş
Yayın Tarihi: 30 Ocak 1997
Video dükkânında Richard'a rastlayan Monica'nın iradesi bir sınavdan geçer. Ross ve Chandler, Phoebe'nin yeni erkek arkadaşıyla tanışır.
Phoebe'nin Eski Partneri
Bölüm 14
/Phoebe'nin Eski Partneri
Yayın Tarihi: 06 Şubat 1997
Phoebe eskiden birlikte düet yaptığı arkadaşıyla yeniden bir araya gelir. Rachel'ın yeni işi, Ross ile ilişkisinde sorunlara yol açar. Chandler protez bacaklı bir kadınla çıkar.
Ross ve Rachel Ara Veriyor
Bölüm 15
/Ross ve Rachel Ara Veriyor
Yayın Tarihi: 13 Şubat 1997
Rachel ile büyük bir kavga eden Ross gittiği partide teselli ararken kendini başka bir kadının kollarında bulur. Chandler veJoey aynı kızdan hoşlanırlar. Phoebe, onunla iletişim kurmak için tercümana ihtiyacı olan bir diplomatla çıkar.
Ertesi Gün
Bölüm 16
/Ertesi Gün
Yayın Tarihi: 20 Şubat 1997
Ross partide tanıştığı kadınla yatar ve Rachel'in öğrenmemesi için elinden geleni yapar. Ancak sonunda Rachel gerçeği öğrenir ve ikili büyük bir kavgaya tutuşur. Bu sırada, Monica'nın yatak odasında mahsur kalan ekibin geri kalanı bütün kavgayı dinlemek zorunda kalır.
Kayak Tatili
Bölüm 17
/Kayak Tatili
Yayın Tarihi: 06 Mart 1997
Ekip, Ross olmadan kayak gezisine gidince kendini yalnız hisseden Ross, Carol'ı ziyaret eder.
Hipnoz Kaseti
Bölüm 18
/Hipnoz Kaseti
Yayın Tarihi: 13 Mart 1997
Üvey kardeşi kendinden yaşça çok büyük bir kadınla evlenmek isteyince Phoebe çılgına döner. Chandler sigarayı bırakmak için bir hipnoz kaseti dinler. Monica restorana gelen müşterilerinden biriyle çıkmayı kabul eder.
Dar Tişört
Bölüm 19
/Dar Tişört
Yayın Tarihi: 27 Mart 1997
Rachel, Ross ile ayrılığından sonra ilk kez biriyle buluşur. Monica, Pete'ten hiç etkilenmese de onunla buluşmayı sürdürür. Joey, yeni oyunundaki partnerine aşık olur.
Bebek Evi
Bölüm 20
/Bebek Evi
Yayın Tarihi: 10 Nisan 1997
Joey gerçek aşkı bulduğuna inanır. Rachel'ın patronunun Chandler'la çıkmaya başlaması Rachel'ın başına büyük bir dert açar. Monica'ya bir bebek evi miras kalır.
Civciv ve Ördek
Bölüm 21
/Civciv ve Ördek
Yayın Tarihi: 17 Nisan 1997
Monica, bir restoran satın alan Pete'in orada teklif ettiği işi kabul edip etmeyeceğine karar vermelidir. Ross, Discovery Channel'ın paneline katılmak yerine Rachel'a yardım etmeyi seçer. Joey ve Chandler bir ördek ve civciv sahiplenir.
Bağıran Adam
Bölüm 22
/Bağıran Adam
Yayın Tarihi: 24 Nisan 1997
Ross, Rachel'ın çıktığı adamın delirmiş olduğunu düşünür. Joey, Kate'e âşık olur ama Kate Los Angeles'tan aldığı iş teklifini kabul eder. Bu sırada garantisini uzatmak isteyen Phoebe'nin telefon şirketi onu telefonda beklemeye almıştır. Phoebe inatla telefonu kapatmadan beklemektedir.
Ross'un Kalçası
Bölüm 23
/Ross'un Kalçası
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 1997
Ross kalçasında garip bir kitle keşfeder. Phoebe iki erkek arasında seçim yapmakta zorlanır. Pete'in evlenme teklif edeceğini düşünen Monica ona ne cevap vereceğine karar veremez.
Ultimate Fighting Şampiyonu
Bölüm 24
/Ultimate Fighting Şampiyonu
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 1997
Pete'in bir dövüş şampiyonasına katılmayı planlamasıyla Monica korkuya kapılır. Phoebe, Ross'a eskiden kel olan bir kadınla bir randevu ayarlar. Chandler yeni patronunun "garip" alışkanlığından dolayı sorun yaşamaktadır.
Sahil
Bölüm 25
/Sahil
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 1997
Ekip sahile gider. Phoebe, ebeveynlerinin geçmişiyle bağlantıları olan bir aile dostuyla tanışır. Ross, Rachel'ın onu hâlâ sevdiğini öğrenir. Chandler, Monica'ya aslında iyi bir erkek arkadaş olduğunu kanıtlamaya çalışır.