• Duraktan Durağa

  • Oyuncular:
  • Tür: Komedi
  • Yayınlanma Tarihi: 05 Şubat 2021
  • Son Yayın Tarihi: 04 Haziran 2021
  • Sezon sayısı: 1
  • Bölüm Sayısı 9
  • Ülke: Türkiye
Sayın yolcularımız yepyeni bir programla karşınızdayız! Metroda duraktan durağa sorduğu sorularla kalpleri çalan Berk Keklik, nam-ı diğer Überküloz yine metroda. Üstelik bu kez sorularını konuklarına soruyor. Hem konukları hem de Z kuşağını yakından tanıyacağımız programı izlerken umarız "cringe" olmazsınız. İyi yolculuklar dileriz.
Kubilay Aka
Bölüm 1
/Kubilay Aka
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2021
Sayın yolcularımız yepyeni bir programla karşınızdayız! Metroda duraktan durağa sorduğu sorularla kalpleri çalan Berk Keklik, nam-ı diğer Überküloz yine metroda. Üstelik bu kez sorularını konuklarına soruyor. İlk bölümün konuğu Kubilay Aka. Hem konukları hem de Z kuşağını yakından tanıyacağımız programı izlerken umarız "cringe" olmazsınız. İyi yolculuklar dileriz.
Ece Seçkin
Bölüm 2
/Ece Seçkin
Yayın Tarihi: 19 Mart 2021
Berk Keklik metroda yolculara sorduğu soruları bu kez konuğuna soruyor. Bu haftanın konuğu Ece Seçkin, konusu ise müzik. Yerlerinizi alın, eğlenceye yolculuk başlasın!
Ahsen Eroğlu
Bölüm 3
/Ahsen Eroğlu
Yayın Tarihi: 05 Mart 2021
Bir metro nasıl bu kadar eğlenceli olabilir? Bir duraktan bir durağa bol kahkahalı dakikaların yaşandığı Duraktan Durağa'nın bu haftaki konuğu Ahsen Eroğlu.
Hazal Subaşı
Bölüm 4
/Hazal Subaşı
Yayın Tarihi: 19 Mart 2021
Berk Keklik bu haftaki metro yolculuğunu Hazal Subaşı'yla birlikte yapıyor. Bir duraktan diğerine geçerken neler neler oluyor...
Cantuğ 'Unlost' Özsoy
Bölüm 5
/Cantuğ 'Unlost' Özsoy
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2021
Metro'da geçen ilk talkshow programı Duraktan Durağa'nın bu haftaki konuğu oyun dünyasının ünlü ismi Cantuğ 'Unlost' Özsoy. Halk oyunlarından bilgisayar oyunlarına kadar oyun kavramını didiik didik eden, eğlence dolu metroyu sakın kaçırmayın. İyi yolculuklar.
Ali İhsan Varol
Bölüm 6
/Ali İhsan Varol
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2021
Bu hafta Berk Keklik duraktan durağa giderken Ali İhsan Varol'a sorular soruyor. Bir durak boyunca süren nezaket dolu sohbetten sonra sıra gençleri anlamakta!
Oğuzhan Uğur
Bölüm 7
/Oğuzhan Uğur
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2021
Duraktan durağa olan bu haftaki keyifli yolculuğumuzda Berk Keklik'e Oğuzhan Uğur eşlik ediyor. Bu eğlenceli sohbette onlara eşlik edin!
Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram
Bölüm 8
/Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
Berk Keklik bu hafta, Youtube'da 'Noluyo Ya' kanalıyla tanıdığımız Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram'la metro yolculuğuna çıkıyor. İki durak arasındaki geyikleri, cevabı merak ettiren anketi ve skeçleri kaçırmayın.