Çorak Topraklarda
Uzak doğu dövüş figürlerini içinde barındıran, batıya yolculukla ilgili hikayelerin yer aldığı klasik Çin masallarına dayanır. Feodal baronlar (derebeyleri) tarafından yönetilen bir ülkede güçlü ve cesur bir savaşçının hikayesi konu ediliyor. Sunny (Daniel Wu) isimli büyük bir savaşçı ülkesini aydınlığa ve refaha kavuşturmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. (Dizi içeriği 16 yaş ve üzeri için uygundur)
Kale
Bölüm 1
/Kale
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2015
Kötü Ülke'nin en ölümcül Kırpıcı'sı Sunny, bir sır barındıran ama aynı zamanda Kötü Ülke'den çıkış yolunu bilme ihtimali olan M.K. Adında gizemli bir çocuğu kurtarır.
Kurşun Gibi Yumruk
Bölüm 2
/Kurşun Gibi Yumruk
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2015
Quinn, ağza alınmayacak bir şey yapmasını istediğinde Sunny'nin sadakati sınanır, bu sırada M.K. alışılmadık ve tehlikeli bir yere sığınır.
Beyaz Leylek Kanatlarını Açar
Bölüm 3
/Beyaz Leylek Kanatlarını Açar
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2015
Sunny M.K.'yi eğitmeye başladığında, çocuk disiplin altına girmekte zorlanır. Bu sırada, Quinn Dul'dan intikam almak ister ve sonuçlarına katlanır.
İki Kaplan Ejderhaları Hizaya Getirir
Bölüm 4
/İki Kaplan Ejderhaları Hizaya Getirir
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2015
Sunny ve M.K. Çocuğun gücünü kimin kontrol ettiğini bulmaya çalışır, bu sırada Quinn, Dul'la savaşmaya yardım etmesi için rakip bir baronla tehlikeli bir bahse girer.
Yılan Sürünür
Bölüm 5
/Yılan Sürünür
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2015
Sunny Kale'den kaçışını sağlama alırken, Quinn şüphelenmeye başlar. Bu sırada Dul'un kararları, onun Sunny ve M.K.'le çatışmasına sebep olur.
Kaplan Dağı İter
Bölüm 1
/Kaplan Dağı İter
Yayın Tarihi: 19 Mart 2017
Birinci sezon finalinden altı ay sonra, Sunny Kötü Ülke'nin ötesinde bir madencilik hapishanesinde yeni bir düşmanın yanında bir de beklenmedik bir müttefik bulur. Ryder'ın baronluk makamı Dul ve Tilda tarafından tehdit edilir. Bu sırada, M.K. gizemli bir yerde karanlık güçlerini kontrol etmeyi öğrenir.
Kartal Pençesinin Gücü
Bölüm 2
/Kartal Pençesinin Gücü
Yayın Tarihi: 26 Mart 2017
Sunny'nin madenden kaçma planı geri teper. Artık Bajie'ye bağlı olduğundan, oradan kurtulmak için savaşmaktan başka seçeneği yoktur. Lydia, yeni yaşamı vahşice tehdit edilirken Ryder'dan bir iyilik ister. M.K. gizemli geçmişini ortaya çıkarmak için yeni bir arayışa çıkar.
Kırmızı Güneş, Gümüş Ay
Bölüm 3
/Kırmızı Güneş, Gümüş Ay
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2017
Sunny ve Bajie'nin Kötü Ülke'ye yolculukları başladığı sırada, Sunny'yi yakından tanıyan, tehlikeli bir düşmanla karşılaşırlar. Ryder'ın meydan okumasından sonra, Dul baronlarla bir karşılaşmaya hazırlanır. M.K. Abbotlar'la ilgili şok edici bir sırrı keşfeder.
Demir Tilki'nin Avucu
Bölüm 4
/Demir Tilki'nin Avucu
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2017
Eski bir tehdit yeniden gün yüzüne çıkarken, Dul'un güç arayışı onu, kendisine karşı güçlerini birleştirmiş düşmanlarıyla destansı bir karşılaşmanın içine sokar.
Maymun Sisin İçinden Sıçrar
Bölüm 5
/Maymun Sisin İçinden Sıçrar
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2017
Sunny ve Baije beklenmedik bir kaynaktan yardım alırlar, ancak bunun bir bedeli vardır. Dul riskli bir hamle yapmayı düşünürken, M.K. tehlikeli bir planı hayata geçirir.
Leopar Gizlice Karda Yürür
Bölüm 6
/Leopar Gizlice Karda Yürür
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2017
Sunny ve Baije beklenmedik bir dostla karşılaşırlar, ancak aynı zamanda geçmişlerinden yenilmez bir düşmanla yüzleşmelidirler. Dul, tehlikeli bir işbirliğine girer.
Kara Kalp, Beyaz Dağ
Bölüm 7
/Kara Kalp, Beyaz Dağ
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2017
Arkadaşları ona yardım etmekte zorlanırken, Sunny içindeki canavarlarla yüzleşir. Dul, yeni ölümcül ortağının yardımıyla düşmanlarından intikam almak ister.
Akrep Kuyruğu Sokması
Bölüm 8
/Akrep Kuyruğu Sokması
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2017
Sunny, arkadaşlarının onun sadakatini sorgulamalarına sebep olan tehlikeli bir oyun oynar. Dul, ortaklığı gücünü kaybederken, yeni bir silahın varlığını keşfeder.
Artık Bülbül Ötmüyor
Bölüm 9
/Artık Bülbül Ötmüyor
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2017
Sondan bir önceki bölümde, Sunny ortak bir düşmanı alt etmede beklenmedik birinin yardımına güvenir, bu sırada Bajie geçmişiyle ilgili sarsıcı bir gerçeği öğrenir.
Zümrüdüanka
Bölüm 1
/Zümrüdüanka
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2018
Sunny, oğlu Henry için şifa aramak için Kırgıbayır'a geri döner. Dul ve Chau iç savaş başlatır. Yeni bir tehdit ortaya çıkar.
Ay Doğar, Kuzgun Arar
Bölüm 2
/Ay Doğar, Kuzgun Arar
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2018
Sunny ve Bajie, Lydia'dan yardım ister. Dul, M.K.'yı kontrol etmekte zorluk çeker. Hacı Kırgıbayır'da yeni bir düzen kurmaya çalışır.
Leopar Tavşanı Tuzağa Düşürür
Bölüm 3
/Leopar Tavşanı Tuzağa Düşürür
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2018
Sunny ve Bajie Dul'un cephesinde gizlenerek Henry için şifa bulmanın yolunu ararlar. Tilda Dul'a meydan okur.
Kör Yamyam Suikastçiler
Bölüm 4
/Kör Yamyam Suikastçiler
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2018
Sunny ve Bajie Sunny'nin geçmişinden karanlık bir bağlantıya sahip yeni bir ölümcül düşmanla yüzleşir. Chau, Hacı ile olan savaşında kardeşinin desteğini kazanır.
Kaplanı Dağa Taşımak
Bölüm 5
/Kaplanı Dağa Taşımak
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2018
Sunny ve Bajie münzevi eski bir Usta'nın yardımını ister. Dul, Chau'nun kölesi olduğu geçmişinden bir hayalet ile yüzleşmek zorundadır.
Uğuldayan Kara Rüzgâr
Bölüm 6
/Uğuldayan Kara Rüzgâr
Yayın Tarihi: 03 Haziran 2018
Sunny ve Bajie, Bajie'nin geçmişindeki birinden bir iyiliğin karşılığını ister. Dul, Hacı ile olan geçici barışını tehdit eden önemli bir tutsağı sorguya tutar.
Yusufçuk'un Son Dansı
Bölüm 7
/Yusufçuk'un Son Dansı
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2018
Sunny, Hacı'nın Kalesine güvenli geçiş sağlamak için Nehir Kralı ile çalışır. Dul, memnuniyetsiz birliklerin isyanıyla yüzleşir.
Gölgeler Odası
Bölüm 8
/Gölgeler Odası
Yayın Tarihi: 17 Haziran 2018
Sunny ve Bajie Hacı'nın Kalesi'ne vardıklarında kızgın M.K. ile karşılaşırlar. Dul, Gaius'ı ordusuna katar. Ay ve Lydia birlikleri toplarlar.
Akrep'in Odası
Bölüm 9
/Akrep'in Odası
Yayın Tarihi: 24 Mart 2019
Sunny ve Bajie, Kırgıbayır için ölümcül planını tasarlayan Hacı ile yüzleşir. Dul, Usta ile ortak bir nokta bulur.
Kuzgun Tüyü, Anka Kanı
Bölüm 10
/Kuzgun Tüyü, Anka Kanı
Yayın Tarihi: 25 Mart 2019
Hacı, yaraları neredeyse ölümcül olan Sunny için bir ava öncülük eder. Dul, Hediye'sini yenileyebilmek için içindeki iblislerle yüzleşir.
Yaban Domuzu ve Kelebek
Bölüm 11
/Yaban Domuzu ve Kelebek
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2019
Sunny ve Nix, Hacı'yı yok edebilecek bilgi ararlar. Dul ve Bajie, Usta ile takım oluştururlar. M.K. Hacı'yı büyük bir güç kaynağına yönlendirir.
Kobra Dişi, Panter Pençesi
Bölüm 12
/Kobra Dişi, Panter Pençesi
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2019
Dul ve Baron Chau sonunda yüzleşir. M.K. ve Hacı Manastır'daki güçlerini arttırırlar. Sunny ve Bajie yeni düşmanları Kara Nilüfer'i keşfeder.
Kara Nilüfer, Beyaz Gül
Bölüm 13
/Kara Nilüfer, Beyaz Gül
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2019
Sunny geçmişinden önemli bir kişinin Kara Nilüfer ile çalıştığını keşfeder. Dul, Gaius ve Tilda kanlı iç savaşa son verir.
Kırmızı Yağmur Laneti
Bölüm 14
/Kırmızı Yağmur Laneti
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2019
Sunny, Bajie ve Kannin Kırgıbayır'a geri döner. Dul, Cressida ve Lydia'yı çapraz ateşe atarak Hacı'ya karşı riskli bir oyun hazırlar.
Ölmüşler için ağıt
Bölüm 15
/Ölmüşler için ağıt
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2019
Sunny, Bajie ve Gaius, Hacı ile olan savaşlarında beklenilmedik bir müttefiği arar. Cressida rahatsız edici bir gerçeği öğrenir. Dul, geleceğinden şüphe eder.