Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2013
Polis merkezinin idaresi işleri sıkıya alan Yüzbaşı Holt'a geçince, kaygısız Dedektif Jake Peralta ve işe yaramaz iş arkadaşlarının hayatı zorlaşacaktır.
Spreyci
Bölüm 2
/Spreyci
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2013
Yoklamaya geç kalan Jake, ceza olarak önemsiz bir grafiti davasına atanır.
Düşüş
Bölüm 3
/Düşüş
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2013
Jake'in çözülmemiş davaları biriktikçe diğer dedektifler, bunun kendilerini etkileyeceğinden korkarlar. Amy ise problemli çocukların olduğu bir programı yönetmelidir.
Otopsi Zamanı
Bölüm 4
/Otopsi Zamanı
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2013
Takımdakiler, çekici bir adli tabip ile flört ederek otopsi raporunun gecikmesine neden olan Jake'e cephe alır. Doktor, Jake'in beklediği gibi biri çıkmayacaktır.
Akbaba
Bölüm 5
/Akbaba
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2013
Akbaba olarak tanınan bir Büyük Suçlar dedektifi, Jake'in elinden neredeyse çözdüğü bir davayı alıp ondan sahne çalar. Artık Akbaba'dan intikam alma vakti gelmiştir.
Cadılar Bayramı
Bölüm 6
/Cadılar Bayramı
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2013
Cadılar Bayramından nefret eden Amy, kostüm giyip Charles ile kalabalık bayram gecesinde sokaklara çıkması gerektiğinde bu durumdan hiç de hoşnut kalmayacaktır.
48 Saat
Bölüm 7
/48 Saat
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2013
Yetersiz kanıt ile birini tutuklayan Jake'in, kanıt bulması için 48 saati vardır, yoksa sanık özgür kalacaktır. Bu durum takımın hafta sonu çalışmasına neden olur.
Eski Usul
Bölüm 8
/Eski Usul
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2013
Kahramanı gibi gördüğü eski adliye muhabiriyle rüya gibi bir gün geçiren Jake, Holt ve polis merkeziyle ilgili söylediklerinin "kayıtlara geçtiğini" görünce delirir.
Sal'ın Pizzası
Bölüm 9
/Sal'ın Pizzası
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2013
İtfaiye şefi, Jake'in en sevdiği pizzacıda çıkan yangını iş yeri sahibinin çıkardığını düşünmektedir. Jake, yetki alanının dışına çıkarak gerçek faili bulmaya çalışır.
Şükran Günü
Bölüm 10
/Şükran Günü
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2013
Amy, polis merkezinde bir Şükran Günü yemeği düzenleyerek Holt'u akıl hocası yapmaya çalışır. Ama Holt ve Jake erken ayrılırlar ve diğerleri de yemeği beğenmezler.
Noel
Bölüm 11
/Noel
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2013
Yüzbaşı Holt ölüm tehditleri alır. Onu koruma görevine atanan Jake, patronuna patronluk taslama şansını sonuna kadar kullanır.
Pontiac Haydudu
Bölüm 12
/Pontiac Haydudu
Yayın Tarihi: 07 Ocak 2014
Jake ve Rosa kötü üne sahip bir araba hırsızının peşindedirler. Holt, yavru köpeklere ev aramaktadır. Bu sırada merkezdekiler yaralı Charles'a yardım etmeye çalışırlar.
İddia
Bölüm 13
/İddia
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2014
Jake ve Amy'nin kimin daha çok tutuklama yapabileceğine ilişkin girdiği iddia nihayet son bulur. Beraber gözetim yaparlarken Jake de, ilişkilerini gözden geçirir.
Kara Şahin
Bölüm 14
/Kara Şahin
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2014
Sahaya geri dönüp ilk görevini alan Terry, steroid kaçakçısı bir çeteye sızıp onları yakalamak zorundadır. Duygularını kontrol etme konusunda Jake'den tavsiye alır.
Kırık Tüy Operasyonu
Bölüm 15
/Kırık Tüy Operasyonu
Yayın Tarihi: 02 Şubat 2014
Jake, bir dizi otel soygunu vakasında birlikte çalıştığı Amy'nin Büyük Suçlar birimine transfer edilerek Akbaba ile çalışma ihtimali olduğunu öğrenir.
Parti
Bölüm 16
/Parti
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2014
Yüzbaşı Holt'un doğum gününde Jake, Amy ve diğer polisler, Holt'un kocasında iyi bir izlenim bırakmaya çalışırlar, ama ellerine yüzlerine bulaştırırlar.
Boyle'laşmak
Bölüm 17
/Boyle'laşmak
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2014
Dedektif Boyle'un yeni sevgilisinin çok üstüne düşmesini veya "Tam Bir Boyle" gibi davranmasını önlemek için Jake de onlara katılır ama işler planlandığı gibi yürümez.
Daire
Bölüm 18
/Daire
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2014
Yaşadığı bina kooperatife dönüşen Jake, dairesini kaybetmemek için 500 bin dolar ödemelidir. Çaresiz kalan Jake, Gina'dan yardım ister.
Taktik Talim
Bölüm 19
/Taktik Talim
Yayın Tarihi: 04 Mart 2014
Diğer polis merkezleriyle paintball etkinliklerinin yapıldığı taktik talim gününde Amy, eski göz ağrılarından birine rastlayınca Jake çok kıskanır.
Şık Damat
Bölüm 20
/Şık Damat
Yayın Tarihi: 11 Mart 2014
Charles, Jake'ten sağdıcı olmasını isteyince, pasta ve çiçek seçimi ile taşınmak istemeyen Charles konusunda nişanlısı Vivian'ı ikna etmek gibi işler Jake'e kalır.
Çözümsüz
Bölüm 21
/Çözümsüz
Yayın Tarihi: 18 Mart 2014
Dosyalarını teker teker kapatan Jake, çözüleceğine kimsenin inanmadığı eski bir davayı kapatmak için hafta sonunu Çavuş Terry ile birlikte geçirmeye karar verir.
Kovuşturma
Bölüm 22
/Kovuşturma
Yayın Tarihi: 25 Mart 2014
Polis müdürü, şehrin ileri gelenlerinden biri hakkındaki soruşturmayı kapatır. Jake, uzaklaştırılma riskine rağmen davayı yürütmek için Amy ve Holt'tan yardım alır.