Tecrübeli görev adamı Vedat ve felsefe okumuş, politik doğrucu Evren, zengin bir iş adamının ‘aşırı önemli’ ayak işleri için görevlendirilen ikilidir. Biri gözlerini kapayıp vazifesini yapan, diğeri attığı her adımı sorgulayan bu uyumsuz ikili, her bölüm başka bir maceraya doğru yola çıkar. Fakat görev icabı çatıştıklarından daha fazla, kendi içlerinde çatışırlar.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2021
Vedat ve Evren, patrona borcunu ödeyememiş bir alacaklıyı korkutmak üzere görevlendirilir. Ancak korkutmak göreceli bir kavramdır. Korkutmanın dozu nedir? İsim vermek mi gerekir yoksa anonim bir dayak yeterli midir?
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2021
Vedat ve Evren’in bu seferki aşırı ciddi görevi patronun sevgilisi için küçük bir köpek kaçırmak. Köpek insanın dostuysa köpek kaçırmak ahlaki midir? Daha da önemlisi böyle bir görevde ahlaki davranmak gerekli midir?
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2021
Vedat ve Evren bu kez, Vedat’ın yakın arkadaşı olan Kenan’a yardım etmek üzere yola düşerler. Aşkı uğruna başı derde giren Kenan’ı koruyacak ve onun sahipsiz olmadığını göstereceklerdir. Fakat bu görevde acaba onlara kim sahip çıkacaktır?
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2021
Vedat ve Evren bu kez çekimlerine başlanacak bir filmin ismini değiştirmekle görevlendirilir. Yönetmeni ikna etmek için karşısına çıktıklarında, ortalık tam bir film setine döner.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2021
Bu bölümde Vedat ve Evren, Yasemin Hanım’ı falcıya götürmekle görevlendirilmiştir. Gözünün içine içine bakıp her şeyi bilen falcı karşısında, fala inanmayan Vedat ve Evren falsız kalabilecekler mi?
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2021
Vedat, Evren ve Yasemin Hanım bu kez kendilerini arabada bilmedikleri bir düşmandan kaçarken bulurlar. Acaba aksiyon filmlerinde gördükleri gerçek hayatta işlerine yarayacak mı, yoksa Vedat’ın içgüdüleri filmleri aratmayacak mı?
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 26 Mayıs 2021
Vedat ve Evren, Sermet Bey’in sevgilisinin erkek kardeşinin sorununu çözmek için bir apartmana girerler. Ancak kendilerini bir anda, birbiriyle hiç alakası olmayan sakinlerin, birbirinden garip dertlerinin konuşulduğu bir apartman toplantısında bulurlar.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 26 Mayıs 2021
Vedat, Evren ve tüm ekip, patron Sermet Bey’in talebi üzerine bir kaynaşma yemeğinde toplanırlar. Vedat’ın duygu yüklü anlamsız konuşması, ekibin kaynaşması derken felaketi çekmek bu ekibin olmazsa olmazı…
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 04 Haziran 2021
Vedat ve Evren vurulmanın etkisiyle kendilerini bir kaldırımda bulurlar. Kafaları bir gidip bir gelen ikili, acaba kan kaybetmeden yaralarını mı iyileştirecekler, yoksa böreklerine pudra şekeri mi serpiştirecekler?
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2022
Vedat, doğa ananın kucağında kendine yepyeni bir sayfa açmıştır. Kitaplar, tavuklar, deniz ve güneş derken hayattan beklentisini tümden değiştirmiş olsa da Evren'in sürpriz ziyareti onu seçim yapmak zorunda bırakır. Düşünceler dünyasında yaşamak mı yoksa olaylara kaldığı yerden dalmak mı?
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2022
Bir burun nasıl muntazam bir şekilde kırılır? Erkek pembe giyer mi? Kiraya hunharca zam yapmak nasıl bir kafanın fikri? Kadın evine giren çıkanın hesabını vermeli mi? Bu bölümde hepsinin cevabı var. Üstüne bir de “aile" var.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 03 Mart 2022
Vedat her zamanki gibi şoför koltuğundadır ama bunun her zamankinden farklı bir sebebi vardır. Birinin ağzından laf almak Vedat’a göre bir iş midir yoksa bu konuda doğuştan yetenek Evren midir? Peki Terminatör’ün bu bölümde ne işi vardır?
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 03 Mart 2022
Gerçeklik algınızı yerle bir edecek, travmalarınızı gözden geçirtecek, zaman kavramını sorgulatacak bir bölüm. Üçe kadar sayacağız, üç dediğimizde gözlerinizi açın ve gülmeye başlayın.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 10 Mart 2022
Vedat’ın tek bir isteği var; alevli bir patlama sahnesinin önünde Antonio Banderas gibi poz vermek.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 10 Mart 2022
Öncelikle aç mıyız? Ortaya şöyle karışık, olaylı bir şeyler alır mıyız? Öyleyse siparişleriniz hazır! Buyursunlar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 17 Mart 2022
Monet’nin tablosu Sandalda, Vedat ile Evren’in ekspresyonist macerası bu bölümde.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 17 Mart 2022
Son isteği yakılmak olan birini öldükten sonra ne yaparsınız? Peki ya ülkede krematoryum yoksa?
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 24 Mart 2022