Aslan Ailem
Vedat, karısı Hatice, annesi Hayriye ve üç tane erkek evladıyla otuz yıldır aynı çiftlikte yaşamaktadır. Ortanca oğulları Umut, bir kaç yıl önce daha merkezi bir yere taşınmıştır ama sık sık ailesini ziyarete gelir. Kardeşlerin en küçüğü Mutlu dışında hepsi ekmeklerini eline almıştır. Oğullarıyla gurur duyan Vedat, bu çiftlikte sakin ve huzurlu bir yaşam sürmektedir. Burcu, iş adamı Tayfun Olgun’un fazlaca şımartılmış tek kızıdır. Kredi kartını sihirli değnek sanan Burcu’nun bir insanın hayal edebileceğinden daha lüks bir yaşamı vardır. Derken Tayfun, bir yolsuzluk suçlaması yüzünden yurt dışına kaçar. Böylelikle Burcu’nun yolu Aslan ailesiyle kesişir çünkü soruşturmayı yöneten komiser, evin iki numaralı oğlu Murat Aslan’dır. Bir akşam Aslan ailesi tüm neşesiyle bahçede otururken Burcu çıkagelir. Çiftliğin boşaltılmasını ister. Vedat ve Hayriye dışında kimse bu kızın ne dediğini anlamamıştır. Zira Vedat’ın, Tayfun ile yıllar önceye dayanan bir sırrı vardır ve bundan ailesinin haberi yoktur.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2017
Murat ailesiyle beraber bir çiftlikte yaşayan komiserdir. Yolsuzluk suçlamasıyla yurt dışına kaçan Tayfun'un peşindeyken Tayfun'un kızı olan Burcu ile yolları kesişir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2017
Çiftliğin gerçek sahibinin kendisi olduğunu söyleyen Burcu, Aslan ailesinden çiftliği hemen boşaltmasını ister. Vedat ve Hayriye sessiz kalır. Çünkü Vedat’ın Tayfun’la yıllar öncesine dayanan büyük bir sırrı vardır ve bunu bir tek Hayriye bilmektedir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2017
Burcu, Aslan Ailesinin yaşadığı fakat tapusu başkasında olan ve babasının ‘Git yerleş’ dediği çiftliğe, bavulunu alarak ‘Burası Benim çiftliğim! Ben geldim!’ diyerek taşınır. Fakat bu yerleşme, elbette ki istediği gibi olmayacaktır. Bu ani gelişmeyle birlikte hem kendisinin hem de Aslan Ailesinin yaşayacağı bir sürü macera onları beklemektedir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2017
Burcu, Aslan Ailesinin yaşadığı fakat tapusu başkasında olan ve babasının ‘Git yerleş’ dediği çiftliğe, bavulunu alarak ‘Burası Benim çiftliğim! Ben geldim!’ diyerek taşınır. Fakat bu yerleşme, elbette ki istediği gibi olmayacaktır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2017
Aile birliği ve sıcaklığının yanı sıra yine çiftlikteki tansiyonu bir anda değiştiren Burcu ve tüm ailenin karakolluk olduğu olaylar zinciri damgasını vuracak.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2017
Sözleşmenin ortadan kaybolması Burcu ve Aslan Ailesi’ni yine birbirine düşürür. Hatice inkâr etse de, Burcu sözleşmeyi onun aldığından emindir. Burcu ve Hatice öyle bir iddiaya girer ki, bunun sonucu herkesin hayatını etkileyecektir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2017
Mahir’in çiftlikte birlikte yaşayacaksınız kararı, Hatice ve Burcu arasındaki mücadeleyi daha da alevlendirir. İkisi de birbirlerini bezdirip çiftlikten göndermeye çalışırken, ilk kurbanları Gayret olur. Ama günün sonunda ikisi de başka bir kirli oyunun kurbanı olacaktır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 10 Aralık 2017
Burcu kaçırılmış, Aslan Çiftliği’nden götürülürken, Burcu’yu kaçıran adamların hesaplamadığı bir gelişme olur ve son anda onları gören Hatice’yi de yanlarına katmak zorunda kalırlar. Burcu ve Hatice kapatıldıkları yerde mecburi bir dayanışma içine girip kaçış planları yaparken, ikilinin ortadan kaybolduğu anlaşılmış ve arama çalışmaları başlamıştır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 17 Aralık 2017
Murat, Hatice ve Burcu’yu kurtarmıştır. Burcu’nun Murat’a sarılması ve ikilinin yakınlığı Hatice’yi alarma geçirir. Genç kızın Murat’a göz koyduğundan şüphelenen Hatice, ikiliyi uzaklaştırmak için kolları sıvar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2017
Burcu’nun babasının istediği bilgilere gizlice ulaşma çabası, Murat’la aralarının bozulmasına neden olur. Murat’ın beklenmedik tepkisi Burcuyu şaşkına çevirirken, tüm yaşananlar Hatice’nin her şeyi yanlış anlamasına sebep olacaktır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 31 Aralık 2017
Burcu’nun babasını ihbar etmesiyle harekete geçen Murat, onun söylediği yere gider. Fakat Tayfun Olgun orada değildir. Babasının kaçmasına yardım ettiğini düşünen Murat, Burcu’yu suçlar. Gerçeği anladığında ise Burcu’nun gönlünü alması kolay olmayacaktır.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 07 Ocak 2018
Burcu’nun beklediği nihayet gerçekleşmiş ve Murat duygularını ona açmıştır. Ancak şimdi ikisi de büyük bir ikilem içinde kalırlar. Mesleği ile duyguları arasında sıkışan Murat bu ikilemi aşabilecek midir?
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2018
Aslan Ailesi’ne evlatlık verildiğini sanan Gayret, sonunda Burcu’ya kardeş olduklarını açıklamıştır. Hatice ve Vedat bir yandan Gayret’i öz oğulları olduğuna ikna etmeye çalışırlarken, bir yandan da oğullarından birinin evlatlık olduğu gerçeğini örtbas etmeye çabalarlar.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2018
Aslan Ailesi ve Burcu arasındaki bitip tükenmeyen kayıp sözleşme meselesinin üzeri tam kapatıldı ve sular duruldu derken, tesadüf gelişmeler iki tarafı da harekete geçirip, ortalığı alevlendirmeye yetecek.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2018
Çiftliğin yeni sahibinin ortaya çıkmasıyla yaşanacak sürpriz gelişmeler ve macera dolu olaylar zinciri izleyenlere yine keyifli bir akşam geçirtecek.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2018
Burcu ve Hatice’nin sahibi olduğu çiftliğe, artık yeni kuralların gelme zamanıdır. Çünkü her ikisi de yeni durumu kabullenmek istemiyordur... Burcu ve Aslan ailesinin üyeleri, yeni kurallarla birlikte bu hafta yepyeni maceralarla karşımızda olacak.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2018
Umut’un canlı yayındaki aşk itirafının ardından büyük bir hışımla olayı öğrenmek için yurt dışından gelen Pelin’in sosyetik annesi Suzan’la birlikte çiftlikte sosyete ve aşk rüzgârları esmeye başlayacak.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2018
Aslan Ailesi, Pelin’le Umut’un evli olduklarını öğrenen Suzan’a durumu izah etmeye çalışırlar. Suzan sonunda bu evliliğe razı olur ama talepleri vardır. Bu evlilik usulüne uygun tekrar yapılacaktır.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2018
Murat’ın Burcu’ya evlenme teklif ettiğini düşünen Hatice, Hayriye ve Vedat’la birlikte Burcu’yu bir dizi teste tabii tutar. Böylece Burcu’nun Murat’a iyi bir eş olmayacağını ispat edecektir. Fakat işler beklediği gibi gitmez.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 04 Mart 2018
Murat, Dilek’le görüştüğü için kendisine kızan Burcu’nun gönlünü bir sürprizle almayı başarır. Murat, Dilek’in başındaki bir belayı araştırırken, Burcu’nun ona yardım etmeye kalkışmasıyla ikilinin hayatı tehlikeye girer.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 11 Mart 2018
Dört kardeşten birinin evlatlık olduğu bilgisi, Aslan ailesinde deprem etkisi yaratır... Aile, bu psikolojik gerilimden kurtulabilecek midir?
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 18 Mart 2018
Evlatlık olduğu ortaya çıkan Murat’la birlikte, Aslan Ailesi’nin her zamankinden daha çok birbirlerine kenetlenme zamanıdır. Murat, yaşadığı şokun ardından her şeyi unutmaya mı çalışacak yoksa evi terk ederek yeni bir yola mı girecek?
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 25 Mart 2018
Burcu ve Murat aşkı büyük bir sınavdan geçecek. Her ikisini de bir karar verme aşamasına getirecek olan beklenmedik bir sürpriz onların hayatlarını nereye sürükleyecek?
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2018
Murat ve Burcu evlenmeye karar verdiklerini Aslan Ailesi’ne açıklarlar. Her şeyi usulüne göre yapmak isteyen Vedat ve Hatice, formalite icabı Burcu’yu, Gayret ve Sevgi’den isteyeceklerdir. Fakat meseleyi fazlasıyla ciddiye alan Gayret, bazı talepleriyle işi yokuşa sürer ve Hatice’yle Vedat’ı canından bezdirir.
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2018
Burcu, Umut ve Mutlu’nun para kazanmak adına yapacakları yeni iş atılımları, Murat’ın gerçek ailesine bir adım daha yakınlaşacağını düşündüğü bir detayın peşine düşmesi, Gayret’in Sevgi’ye beklenmedik yakınlaşması ve sürpriz doğum günü partisinin garip sürprizleri de beraberinde getireceği bir hafta yaşanacak
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2018
Savaş, Tayfun Olgun’dan intikam almak için Burcu’nun hayatına girmiştir. Burcu her şeyden habersiz işine dört elle sarılırken, Savaş’ın kuşku uyandıran tavırları Murat’ın dikkatinden kaçmaz. Özgeçmişine Japonca bildiğini yazan Mutlu’nun, Japon bir müşterinin geleceğini öğrenmesiyle paçaları tutuşur.
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2018
Murat, Savaş’ın öz ağabeyi olduğundan habersiz onunla ilgili şüpheleri devam ederken, Savaş’ın tek derdi, Tayfun Olgun’a ulaşmaktır. Öncelikle Burcu’yu Murat’tan uzaklaştırması gerektiğini düşünen Savaş, aralarını bozmak için elinden geleni yapar.
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2018
Savaş’ın Murat’ın ağabeyi olduğu ortaya çıkınca ailede yaşanacak olaylar izleyenlere yansıyacak. Aslan kardeşler ailenin bu ferdini içlerine kabul ederken, acaba hangi krizler onları bekleyecek?
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2018
Murat ve Savaş’ın konuşmasını duyan Burcu çok sarsılmıştır. Babasının katil olduğuna inanmasa da, Murat’ın böyle bir yükü taşımasını istemez ve nişan yüzüğünü de evde bırakarak biraz düşünmek üzere kızlarla birlikte kamp yapmaya gider. Doğada huzurlu zaman geçireceklerini düşünen kızlar çok geçmeden yanıldıklarını anlayacaklardır, peşlerinde onları takip eden birileri vardır.
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2018
Evlenmeleri için artık hiçbir engel kalmayan Murat ve Burcu’nun yakında düğünleri olacaktır. Ancak Burcu olmadık bir şekilde, kafayı mükemmel ev kadını olmaya takar ve evin bütün sorumluluğunu Hatice’den alır. Titizlik konusunu gittikçe abartan Burcu, Gayret’i dahi geride bırakacak kadar temizlik hastası olup evdekileri canından bezdirir.