Ash vs Evil Dead

1. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2015
Ash'in tekdüze yaşamı, rahatsız edici bir imge ve birkaç iş arkadaşı nedeniyle altüst olur. Ajan Amanda Fisher, Yaşayan Ölüler hakkında hızlandırılmış bir ders alır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2015
Amanda, Ash'in izini sürer. Pablo kanlı bir hesaplaşma yaşar. Bu sırada Kelly, Ash'i kuşkulandıran bir telefon görüşmesi yapar.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2015
Ash laneti bozma gücüne sahip bir adamı ararken gizemli bir kadın tesadüfen Kelly'nin ebeveynlerinin evini bulur.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2015
Ash, Kelly ve Pablo, yeni bir ipucunu takip etmek için hızla geri çekilir. Ancak biri onları izlemektedir. Bu arada Ruby dramatik bir giriş yapar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2015
Kelly ve Pablo, Ash'in içine giren şeytanı çıkarmak için yardım arar, ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Ruby kuşkusu giderek artan Amanda'yla moral konuşması yapar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2015
Ruby'nin boyundan büyük işlere kalkışması Amanda'yı korkutur. Ash, saldırı planını Kelly ve Pablo'yla paylaşır, ama planla ilgili bir pürüz vardır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2015
Daha fazla silahlı adama ihtiyacı olan Ash, Kelly, Pablo ve Amanda silahlı milisleri ziyaret eder. Çok geçmeden oraya bir şeyin kendilerinden önce vardığını fark ederler.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 19 Aralık 2015
Şeytanlarıyla yüzleşmeye kararlı olan gergin Ash, her şeyin başladığı kulübeye geri döner. Bu arada Pablo ve Kelly, ormanda doğa yürüyüşü yapanlarla karşılaşır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2015
Ortada iki Ash olması, Kelly ve Pablo'nun kafasını karıştırır. Ardından kulübeye en olmayacak zamanda ziyaretçiler damlar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 02 Ocak 2016
Kelly'nin Pablo'yu kitaptan kurtarmaya çalışması ve Ruby'nin Ash'e cazip bir teklifte bulunmasıyla kulübedeki olaylar doruk noktasına ulaşır.