7 yaşındaki Melek, pavyonda çalışan annesi Şule ve onun zalim sevgilisi Cengiz'le aynı evde yaşamakta ve sistemli olarak dayak ve işkenceye maruz kalmaktadır. Minik kız ne yaşarsa yaşasın minik tavşanı Pamuk'la ve hayal ettiklerini yazdığı defterle mutlu olmaya çalışmakta ve bir gün hayatının tamamen değişeceğine inanarak hayaller kurmaktan hiç vazgeçmemektedir. Yeterince beslenemediği için çok çelimsiz ve bakımsız görünen minik Melek ile Zeynep arasında çok özel bir bağ kurulur. Zeynep aslında turna kuşlarını fotoğraflayan, soğuk duruşlu, duygularını pek belli etmeyen bir fotoğraf sanatçısıdır. Bir üniversiteye proje sunmuş ve onun onaylanmasını beklerken de geçici olarak okulda ücretli öğretmenlik yapmaya başlamıştır. Kız kardeşleri ve annesi ile 10 yıldır görüşmüyordur. Melek'in son olarak ölüme terk edilmesi Zeynep'in bütün gelecek planlarını değiştirmesine neden olur.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2016
Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arkadaşı Cengiz’e bağımlılığı yüzünden, onun Melek’e yaptığı eziyetlere ses çıkarmaz. Ancak Melek’in durumu Zeynep’in dikkatinden kaçmaz. Okuldan bir öğretmenle bu durumu yakından takip etmeye karar verir. Şule ve Cengiz için zor anlar kapıdadır. Bir gece talihsiz bir olayla hayatları kesişen Zeynep ve Melek dönüşü olmayan bir yola çıkarlar. Sonunun ne olacağını bilmedikleri bu tehlikeli macerada Zeynep ve Melek başlarına geleceklerden habersizdir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2016
Zeynep ve Melek İstanbul’a adım attıkları andan itibaren terslikler ve tehlikeler peşlerini bırakmaz. Üstelik Zeynep, yıllar önce kendisini terk eden annesiyle yüz yüze geleceğinden habersizdir. Gönül özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz Cahide’nin yanında bulur kendini. Yıllar önce ona verdiği sözü tutmaya kararlıdır, ancak beklenmedik bir karşılaşmayla yuvarlanan kar topu, Zeynep ve Melek’in sırrını Gönül’ün önüne kadar getirecektir. Zeynep, Gönül’ün tavsiyesiyle Melek için en doğrusunun ailesinin yanına gitmek olduğuna karar verir, ancak orada onları büyük bir tehlike beklemektedir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2016
Zeynep ve Turna’nın aniden eve gelişleri Güneş ailesinde dengeleri alt üst eder… Zeynep Turna için en güvenli yerin ailesinin yanı olduğunu bilmesine rağmen, Cahide’nin torunu hakkında bitmeyen soruları yüzünden gittikçe köşeye sıkışır. Zeynep gerçeği ailesine açıklamakla Turna’yı alıp başka bir yere gitmek arasında kararsız kalır. Turna, her şeyin yoluna girdiğini ve mutlu bir aileye kavuştuğunu düşünürken, geçmişini bilen biriyle karşılaşır. Turna onu Melek olmadığına ikna etmek için elinden geleni yapsa da, tanınma korkusu bütün huzurunu kaçırır. Ali’nin Zeynep hakkında öğrendiği bilgi, onu Zeynep ve Turna’nın sakladığı sırra bir adım daha yaklaştırır. Ali öğrendiklerini saklamasına karşılık, yaptığı teklifle, Zeynep’in dünyasını alt üst eder.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2016
Zeynep, Turna’yı korumak için her şeyi göze alır. Anneliğin gerektiğinde kendinden vazgeçmek olduğunu bir kez daha anlayan Zeynep, Ali’nin teklifini kabul eder. Ali ve Zeynep yüz yüze geldiğinde, Zeynep gerçeklerin sandığından bambaşka olduğunu öğrenir.Turna’ya normal bir hayat vermek isteyen Zeynep, onu okula kaydetmek ister. Ancak bunu başarmak düşündüğünden çok daha zordur. Pes etmek üzere olan Zeynep’in imdadına Gönül yetişir. Gönül sayesinde okula başlayan Turna, aradığı mutlu hayata adım atmanın sevincini yaşar. Şule Melek’in defterinde gördüğü Zeynep adının peşine düşer. Zeynep’in numarasını bulan Şule kızının peşinden İstanbul’a gelir ve Zeynep’e ulaşır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2016
Şule’nin telefonu, evdeki bütün dengeleri değiştirir. Telefon konuşmasına şahit olan Cahide’yle, Zeynep’in arası iyice gerilir. Zeynep, Turna için kendi ailesinden vazgeçmeye hazırdır. Kızının yaşadığını öğrenen Şule’nin duyguları darmadağın olur. Melek’i görmeyi kafasına koyar ancak öfkesine hakim olamadığı bir anda kendisini karakolda bulur. Turna, Zeynep ve ailesi arasında sorun yarattığını fark edince, kendince bir çözüm bulur. Zeynep’e yazdığı mektupla evi terk eder. Zeynep buna kendisinin sebep olduğunu düşünerek her yerde Turna’yı ararken, Gönül onu yalnız bırakmaz.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2016
Şule, adım adım Zeynep ve Turna’ya yaklaşır. Zeynep, korku içindeki Turna’yı korumaya çalışırken, kendini hastaneye kaldırılan Gönül’ün yanında bulur. Şule, son çare olarak Ali’den yardım ister. Ali, onu yüzleşmekten korktuğu gerçeklerle karşı karşıya getirince, Şule Zeynep’e daha da bilenir. Yıllarca Şule’nin yanında Melek olarak yaşayan, yeni hayatında Zeynep’le Turna olmayı seven küçük kız için karar zamanıdır. Şule ile Zeynep arasında kalan küçük kızın seçimi herkesi etkileyecektir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2016
Zeynep, Turna’nın Şule yüzünden gerilmesini istemez. Bir yanda cehennemden kurtardığı kızı Turna, diğer tarafta Melek’e kendini affettirmeye çalışan Şule’nin çabaları arasında kalan Zeynep’in vicdanı, anne kızı ayırmaya elvermez. Turna sonunda Şule’nin karşısına çıkar. Zeynep ve Şule nefeslerini tutarak Turna’nın tepkisini beklerken, Turna herkesi şaşkınlığa uğratacak bir karar verir. Hapisten çıkan Cengiz,Şule’nin peşine düşer. Şule’nin Ali ile görüştüğünü öğrenince deliye dönen Cengiz, Şule’ye hesap sorarken hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşir.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2016
Gönül’ün gerçek annesi olduğunu öğrenen Zeynep, annesine olan nefreti ile kendisine destek olan Gönül’e duyduğu minnetin arasında sıkışıp kalır. Sonunda Turna’yı da alarak yeni evlerine taşınır. Şule, Melek’in söylediklerinin acısını yok saymaya çalışsa da bunu başaramaz. Cengiz’in hoyrat tavrı ve yaşadıklarının ağırlığı altında ezilen Şule, İstanbul’u terk etmeye karar verir. Ancak Cengiz’den kurtulması sandığı kadar kolay olmayacaktır. Her şeyden habersiz olan Gönül, yılların hesabını sormak için karşısına dikilen Zeynep’i görünce ne yapacağını şaşırır. Gönül, Zeynep’in canını daha çok yakmamak için sorduğu sorulara cevap vermez. Ancak Cahide’nin de olaya dahil olmasıyla alevlenen tartışmanın sonuçları, Gönül için çok ağır olur. Melek’ten vazgeçen Şule, geçmişini hatırlatan bir telefon konuşmasıyla anneliğini yeniden hatırlayınca alt üst olur.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2016
Turna’nın okul önünde Şule tarafından apar topar götürülmesiyle Zeynep mahvolur; ancak yapabileceği fazla bir şey yoktur, ne de olsa Turna Şule’nin öz kızıdır. Turna’dan bir haber alabilmek için her yolu deneyen Zeynep, Ali’den Şule’yi bulmasını ister. Ali her yerde Şule’yi ararken Duru da onun peşine takılır. Şule kızıyla eski mutlu günlerine dönmek için uğraşır. Ancak Turna yaşadığı olayın etkisiyle içine kapanır ve Şule ile tek kelime konuşmaz. Bu arada Cengiz de Turna’nın gelişiyle iyice gerilir, çocuğa eziyet etmekten geri durmaz. Ortalığın toz duman olmasını fırsat bilen Rıfat ise Zeynep’ten para sızdırmaya başlar. Turna’dan haber alabilmek için yanıp tutuşan Zeynep bu tuzağa düşer. Tüm bunlar olurken Şule’nin çalıştığı pavyonu bulan Gönül onun karşısına çıkar. Bu beklenmedik misafire tepkili davranan Şule ise onun sözleriyle allak bullak olur. .
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 27 Aralık 2016
Zeynep'in başının belaya girmesini istemeyen Turna, suskunluğuna son verip Şule ile mutluluk oyunu oynamaya başlar. Cengiz, Zeynep'in karşısına çıkarak, Turna konusunda bundan sonra tek muhatabın kendisi olduğunu söyler. Şule'nin Turna'yı pavyona götürmesi pavyon patronunu sinirlendirir. Bu esnada Turna'yı sormak üzere çocuk bürodan amir de pavyona gelmiştir. Polisin gelmesi pavyon müşterisini kaçırır. Patron bu zararı Cengiz'in ödemesini ister. Cengiz'in ertesi güne kadar parayı hazır etmesi gereklidir. Cengiz, bu durumu fırsata çevirerek Zeynep'ten büyük bir meblağ ister. Turna'ya düzgün bir hayat kurmak için bu parayı kullanacakları bahanesini kullanır. Zeynep parayı bulmak için büyük bir mücadeleye girişir. Gönül para konusunda Zeynep'e yardımcı olmak ister. Zeynep Gönül'deki paranın kaynağını öğrenince şok olur ve büyük tepki gösterir. Sonunda kız kardeşlerinin yardımıyla, Cahide'yi kızdıracak bir yöntemle parayı bulur. Ancak Zeynep buluşma yerine geldiğinde Cengiz yoktur. Rıfat'ın evine giden Zeynep'i orada büyük bir sürpriz beklemektedir.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2017
Rıfat'ın evinde yaşanan silahlı saldırıyı haber alan ekipler olay yerine varmıştır. Cinayeti kimin gerçekleştirdiği üzerine araştırmalara başlayan Sinan komiser bir yandan da Turna için kayıp ilanı çıkartır. Çünkü küçük kız olay anından beri ortalıkta yoktur. Cahide, kızlarının kendisinden habersiz, Zeynep'e yardım etmek için Sapanca'daki evi satmış olmalarına çok kızgındır. Onları cezalandırmak için kredi kartlarını ve araba anahtarlarını ellerinden alır. Oğlunun ölümü konusunda Gönül'le hesaplaşmaya gelmiş olan Zeynep Anne, hiçbir şey yemeden içmeden Gönül'ün dükkanında oturmaya devam eder. Zeynep Anne için üzülen Gönül, kocasını neden öldürmek zorunda kaldığını ona anlatacak mıdır?
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2017
Anne sevgisini ve sıcaklığını Zeynep’te bulan Turna, son yaşananlardan sonra ona iyice bağlanmıştır. Minik kalbi, polislerin Zeynep’i tutuklama ihtimaliyle endişe içindedir. Ondan bir dakika bile ayrılmak istemez. Zeynep kızının haline kahrolur. Üstelik tehlike artık enselerindedir. Turna’yı da alıp yurtdışına gitme planını hızlandırmaya karar verir. Zeynep’e yardımcı olmak için elinden geleni yapan Ali ise eskiden tanıdığı olan komiser Sinan ile görüşür ve ondan gelişmeler hakkında bilgi alır. Öte yandan acılı bir kadın olan Zeynep Anne, Zeynep’in torunu olup olmadığını öğrenebilmek için Gönül’e baskı yapar. Gönül ondan gerçeği gizlemeye mecburdur. Bir yandan da ne pahasına olursa olsun Zeynep’e kaçış planında yardımcı olmaktadır.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2017
Şule nihayet Zeynep’i çocuk kaçırma suçuyla polise şikâyet eder. Komiser Sinan Şule’yi sorgular ve Zeynep hakkında yakalama kararı çıkar. Gönül derhal Zeynep ve Turna’nın yanına koşup haberi verir. Zeynep’in tekrar kaçmaktan başka çaresi yoktur. Gönül bu kaçışta onların yanında olmaya karar verir ve Belkıs’tan yardım ister. Belkıs onları yurt dışına kaçırmanın bir yolunu bulur. Bu sırada Cengiz komadan çıkmıştır ancak Şule’nin sevinci kursağında kalır. Cengiz ayrılmak istediğini söyler. Şule ne kadar uğraşırsa uğraşsın Cengiz kararlıdır. Şule’nin ise gidecek, kalacak yeri yoktur. Cengiz’in onu terk etmesinden sonra kendini içkiye verir, adamın biri onun bu halinden faydalanmaya çalışır. Şule’nin yardımına Ali koşar. Ancak Şule’yi kötü bir sürpriz beklemektedir.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2017
Zeynep çocuk kaçırma suçundan karakoldadır. Tutukluluk kararının çıkıp çıkmamasını beklerken aklı hep Turna’dadır. Karakolda, bir başka odada Turna’nın aklında da Zeynep vardır. Annesiyle görüştürüleceğini öğrendiği an havalara uçar ama karşılaştığı kişi Şule olur. Şule, Necmi’nin elinden kaçmayı başarmasına başarmıştır ama Turna’yla bir başına sokakta kalınca, hele Cengiz tarafından okkalı bir küfürle reddedilince, Necmi’nin kapısına dönmek zorunda kalır. Şule’nin içinde bulunduğu cehennemi Turna kat be kat yaşamaktadır. Onu hayata bağlayan tek şey annesi Zeynep’e kavuşacağı gündür.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2017
Cahide kızının özgürlüğüne kavuşabilmesi için her şeyi yapmaya kararlıdır. Önce Cengiz’le konuşup Şule’den şikayetini geri çekmesini ister, sonra da içi yana yana Turna’yı gizlice yetimhanede ziyaret eder. Zeynep’in mahkeme günü büyük gündür. Herkesin yüreği ağzındadır. Acaba karar ne olacak, Zeynep özgürlüğüne mi kavuşacak yoksa çocuk kaçırma suçundan ağır bir ceza mı alacaktır?
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2017
Yurttan kaçan Turna, Zeynep’i Gönül’ün yanında bulur. Tam kaybettiğini düşündüğü anda bir kez daha Turna’yı karşısında gören Zeynep şaşkınlığı ve mutluluğu birlikte yaşar. Kızına yaklaşması bile yasakken şimdi ona sarılabilmektedir. Ancak Turna’nın yetimhaneden kaçtığı çabuk duyulur. Komiser Sinan, Turna’nın Zeynep’le birlikte olduğunu tahmin etmekte zorlanmaz. Görevi gereği Turna’yı yetimhaneye geri götürmek isteyecektir. Zeynep ve Turna’nın en büyük korkusu olan ayrılık, ikilinin kapısını bir kez daha çalacak gibi görünür.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2017
Zeynep, annesinin babasını öldürdüğünü öğrenmenin şoku içerisindedir. Tam Gönül’le ilişkilerinin düzelmeye başladığı, neredeyse yeniden anne-kız gibi olacakları zamanda bu haberi almak onu iki kere sarsar. Elindeki kayıtla Turna’yı kurtarabileceğini uman Zeynep’i ne yazık ki bir kötü haber daha bekler. Sinan’dan gizli yapılmış kayıtların delil olarak kullanamayacağını öğrendiğinde çaresizliği giderek büyür. Ancak Sinan’ın bir planı vardır ve bu plan sayesinde Turna’yı Şule’den almak mümkün olabilecektir. Sinan ve Zeynep yeni planı uygulamaya başlayarak Şule’ye üç yüz bin lira teklif ederler. Bu para Cengiz’in hayallerini süslerken Şule kızını vermemekte kararlıdır.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 07 Mart 2017
Turna’nın ortadan kaybolması herkeste şok etkisi yaratır. Onu Cengiz’in kaçırmış olabileceği başta kimsenin aklına gelmez. Kaybolmadan birkaç dakika önce Zeynep’in yanında olması Şule’yi çılgına çevirir. Zeynep Şule’nin suçlamalarına maruz kalacaktır. Şule bir oyun oynandığını iddia eder. Ona göre Zeynep, Turna’yı kendisinden ayırmak için bunu planlamıştır. Şule hakaretler yağdırarak, ortalığı birbirine katarken gelen bir telefon olayların seyrini değiştirir. Şule tarafından kandırıldığını düşünen Cengiz ise öfke yüklüdür. Cengiz, Şule’ye duyduğu güvensizliğin bedelini Turna’ya ödetir.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 14 Mart 2017
Turna’nın Zeynep’i araması ve Adapazarı yolunda olduklarını söylemesinin ardından Zeynep ve Şule derhal yola çıkarlar. Tek istedikleri Turna’ya bir an önce sağ salim ulaşmaktır. Turna ise kan kaybından dolayı kendinden geçen Cengiz’e yardımcı olmaya çalışmaktadır. O sırada karşısına çıkan esrarengiz kişi olayların gidişatını tamamen değiştirecektir. Sinan arama çalışmalarına son sürat devam eder ve Caner’in getirdiği haberle hemen Adapazarı’na doğru yola çıkar. Bu sırada Zeynep ile de iletişime geçerler ve işbirliği yaparlar. Her yerde Turna’yı arayan Zeynep Şule’nin fenalaşınca onu hastaneye götürmek zorunda kalır. O sırada Zeynep’e gelen bir telefonla soluğu karakolda alırlar.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 21 Mart 2017
Zeynep Turna’yı kurtarmaya giderken çok ciddi bir trafik kazası geçirir. Hastaneye götürülürken, yolda kalbi duracak kadar ağır yaralanmıştır. Ölüm ve yaşam arasındaki ince bir çizgide gidip gelir. Doktorlar onu hayata döndürmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu süreçte doktorlardan gelen açıklamalar kaygıları daha da artırır. Çünkü Zeynep yaşasa dahi eski sağlığına kavuşabilmesi mümkün görünmemektedir.Cengiz’in dondurucuya kilitlediği Turna da Zeynep gibi ölüme direnir. Şule, Turna’yı dondurucudan çıkartmayı başarır fakat geç kalmıştır. Küçük kız Şule’nin kucağında hareketsiz yatarken Şule sinir krizleri geçirir. Bu arada başına aldığı darbeyle etkisiz hale gelen Cengiz bir anda ortadan kaybolur. Kafa karıştıran bu durum Cengiz’den gelebilecek kötü hamlelerin hala bitmediğine işaret eder.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 28 Mart 2017
Zeynep'in geçirdiği trafik kazasının ardından 18 ay geçmiştir. Bu Zeynep'in ve çevresindeki herkesin hayatında çok ciddi değişikliklere yol açabilecek kadar uzun bir süredir. Zeynep kazadan sonra girdiği komadan uyandığında, Turna’nın bir kazada öldüğü haberini almıştır. Bu haberle sarsılan Zeynep önce yaralarını sarmayı, sonra da hayatına devam etmeyi öğrenmiştir. Gerek komada gerek arkasından gelen zor dönemde onu bir an bile yalnız bırakmayan Sinan’la evlenmiş ve Ali'nin çalıştığı gazetede işe başlamış, hatta orada önemli bir konuma getirilmiştir. Zeynep'in öldü zannettiği Turna için ise hayat İstanbul'un bir başka köşesinde devam etmektedir. Zeynep’in kendisini çoktan terk ettiğini düşünen Turna'nın hayatındaki en önemli değişiklik 1 yaşına yaklaşan kardeşi Ahmet'in varlığıdır. Zeynep Turna’dan habersiz yeni hayatını sürdürürken Turna da yokluklar içinde kardeşine annelik etmeye çalışmaktadır.
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2017
Zeynep öldü bildiği Turna’yı unutamamıştır. Acısını dindirmek, başka bir çocuğun derdine çare olabilmek için evlat edinmeye çabalar. Fakat bu pek kolay olmayacaktır. Daha önce Zeynep’in çocuk kaçırma haberini duymuş olan bir kurum çalışanı işleri karıştırır. Tüm bunlar olurken Zeynep’in aklına sürpriz bir şüphe düşer. Acaba Zeynep hamile midir?
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2017
Sinan ve Cahide, Turna konusunu konuşurken Zeynep içeri dalar. Ancak ikili sözü geçiştirerek, kulak misafiri olduğu sözlerden şüphelenen Zeynep'e yakalanmaktan kurtulur. Ama Sinan Zeynep'e daha fazla yalan söylemek istememektedir. Cahide ise onu susması için ikna etmeye niyetlidir. Zeynep'i Zeliş'le gören Turna ise hayalkırıklığı içinde kendini Hasan'a ablalık ederek avutur. Neşeyle gelen Şule ve Cengiz'in hallerine anlam veremeyen Turna Şule'nin şarkıcılık yapacağını öğrenir. Zeynep'le konuşması için Sinan'a Turna'nın yaşadığını söyleyen Gönül'ün içi rahat değilse de beklemeye karar verir. Ama bu sırada elini Turna'nın üzerinden çekmemeye kararlıdır.
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2017
Zeynep’in komaya girişinden sonra geçen bir buçuk sene içerisinde neler oldu? Zeynep’in bir daha uyanamama ihtimaline karşı, üzülmesin diye kendisinden uzaklaştırdığı Turna, tekrar Şule ve Cengiz’in arasına döndü. Geçen sürede tek başına, boynu bükük kalan Turna bu tekinsiz çiftin yanında neler yaşadı? Bu zamana kadar hayatını Turna’ya adayan Zeynep, gönlünün kapılarını herkese karşı kapatmıştı. Zeynep, Sinan komiserle nasıl evlendi?
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2017
Zeynep ve Turna nihayet karşılaşırlar. Ancak bu karşılaşma bir kavuşma olmayacaktır. Çünkü Turna, Zeynep'in onu terk ettiğini düşünmektedir. Böylece karşısında Zeynep'i gören Turna kaçıp giderken Zeynep de bu tepkinin şokunu yaşar. Şimdi Turna, Zeynep'i tekrar görmemek için, sokağın tehlikeleriyle yüz yüze kalacaktır. Zeynep'in Turna'ya gerçekleri, yani onu kaybettiği sandığını söylemeden Turna'nın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Turna'yla konuşabilmek için ne gerekiyorsa yapacaktır. Ama Turna'ya ulaşıp konuşacakken bu denemesi Cahide'den gelen kabus gibi bir haberle yarım kalır.
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2017
Zeynep sağlığına kavuşarak herkesin yüzünü güldürmüşken doktordan gelen haber kafalarda soru işareti yaratır. Uzun süre komada kalmış biri olarak Zeynep’in tetkikleri endişe vericidir. Hastalık sürecinden kalma bir hasardan söz edilir. Henüz bu hasarın sonuçları tam olarak kestirilemese de Zeynep hayatının tehlikede olduğu gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalır. Zeynep bu durumu Sinan dışında aileden kimseye söylemez. Zeynep’ten sakladığı sırla her geçen gün vicdanı ağırlaşan Sinan ise Zeynep’in kritik durumunu da öğrenince bocalar. Turna’nın ölmediği gerçeğini çok önceden bildiğini itiraf etmesi kolay olmayacaktır.
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2017
Turna, Zeynep yüzünden kardeşiyle ayrılacaklarını düşünmektedir. Zeynep’e öfkesini kusup kaçar, gider. Zeynep ve Gönül peşinden koşarlar ama yetişemezler. Turna ortadan kaybolur. Onu ararlarken Turna’nın evinde herkesi çok üzecek gelişmeler yaşanmaktadır. Hasan’ın kendi çocuğu olmadığını düşünen Cengiz gözünü karartmıştır. Hasan’ı satıp üzerinden para kazanmak ister. Şule, döktüğü dile ve bütün yalvarmalarına rağmen, onun çocuğu olduğuna dair Cengiz’i ikna edemez.
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2017
Turna ve Zeynep, Gönül’ün evinde özlem giderirken, Şule her yerde Turna ve Hasan’ı aramaktadır. Sonunda Gönül’ün evini basar, onları bulamayınca gitmek zorunda kalır. Ancak polis çocukları aramaya devam ediyordur. Polis, Zeynep ve Turna’yı bir arada bulursa Zeynep yeniden hapse girecektir. Zeynep, Turna ve Hasan’la ilgili kesin bir çözüm bulana kadar geçici çözümlerle idare etmek zorunda kalır. Üçü birlikte bir maceraya atılır. Ancak bela peşlerini bırakmaz.
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2017
Başta birahanesinin kapanması olmak üzere hayatında ters giden her şeyden Sinan’ı sorumlu tutan Cengiz, intikam için Zeynep’i kaçırır. Evinde kalmaya başlayan Zeynep’in hala dönmemiş olması Aysel’i tedirgin etmeye başlamıştır. Sonunda Aysel dayanamaz ve Gönül’ü arar. Zeynep’in ortalarda olmaması Gönül’ü de endişelendirmiştir. O da Zeynep’i son gören kişi olan Sinan’ı arar. Ama Sinan’ın da Zeynep’in nerede olabileceğine dair en ufak bir fikri yoktur. Sinan hemen araştırmaya koyulur, hatta Şulelere bile gider. Fakat Zeynep’e dair hiçbir iz bulamaz.
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 30 Mayıs 2017
Sinan, Zeynep’i riske atmamak için Cengiz’in dediğini yapar. Kimseye haber vermeden Cengiz’in saklandığı depoya tek başına gider. Karşılaştığı manzara adeta aklını başından alır. Zeynep’i boynuna geçirilmiş bir iple taburenin üzerinde görür. O an düşünebildiği tek şey karısını ipten kurtarmaktır. Tam da Cengiz’in planladığı gibi Zeynep’e yöneldiğinde, kafasına aldığı darbeyle yığılır. Cengiz yine yapacağını yapmış, Sinan’ı en zayıf yerinden yakalamıştır. Sinan kendine geldiğinde Zeynep’i yerde hareketsiz yatar halde görür. Zeynep ölüm kalım savaşı verirken, yanı başındaki Sinan’ın eli kolu bağlıdır. Sevdiğine öylece bakıp da yardım edememenin derin ızdırabını yaşar. Bu acı tablo bile Cengiz’in intikam ateşini söndürmeye yetmeyecektir. O depoda Zeynep’i, Sinan’ı ve hatta son olarak kendisini öldürüp her şeye son vermeyi kafasına koymuştur.
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 06 Haziran 2017
Şule ve bebeğini kurtarmak için kendi hayatından vazgeçen Sinan’ın ölümü herkesi yıkmıştır. Zeynep Sinan’ın ölümünün üstesinden gelmeye çalışırken yanında kalan Turna’yı da düşünmek zorundadır. Cengiz ve Şule, yanlarında Hasan’la kaçak hayatını daha fazla sürdürmemek için Zeynep’le bir pazarlığa girişirler. Zeynep, Hasan’ın yokluğunda perişan olan Turna daha fazla üzülmesin diye kendi hislerinden vazgeçerek fedakarca bir seçim yapar. Böylece Cengiz ve Şule kaçak hayatından kurtulur, beklemedikleri bir hayata kavuşurlar.
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 13 Haziran 2017
Zeynep geçmişindeki acı gerçeği nihayet öğrenmiş, Gönül’ün tam yirmi beş yıl, onu korumak için suçsuz yere hapis yattığını anlamıştır. Bu zamana kadar söyleyemediği o büyülü kelime şimdi yüreğinden koparak sahibini bulur. Zeynep yıllar sonra ilk kez Gönül’e “anne” der. Diğer yanda, Turna’ya bırakılan mirastan haberdar olan Cengiz paraya sahip olmak için sabırsızlanmaktadır. Soluğu Cahide’nin evinde alır. Gözü kararmış halde evin etrafında dolaşırken onu ilk fark eden, evdeki silaha en yakın olandır. Ve silahı Cengiz’e doğrultup evini savunmakta tereddüt etmez.