Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Sinan Gümüş: ''2-2'den sonra her şey zora girdi ama...'' - Galatasaray Haberleri

        Maçın ardından galibiyetin mimarları yayıncı kuruluşa konuştu.

        SİNAN GÜMÜŞ: ''2-2'DEN SONRA ZORDU AMA...''

        Galibiyet golünü getiren Sinan Gümüş,''Kupadan elenmemiz bizi üzdü. Futbol öyle bir oyun ki, üç gün sonra yeni bir şans doğuyor. Bugün de 2-2'den sonra zordu. Hocamıza beni çağırdı, şans vereceğini söyledi. Allah'a şükürler olsun kazandık.'' dedi.

        GOMIS: ''ÜÇ PUAN GOLDEN DAHA ÖNEMLİ''

        Maçın ilk golünü atan Bafetimbi Gomis, ''Gol atmamdan çok 3 puan önemliydi. Zor maçtı ama üstesinden geldik. Galibiyet serisi yakalamak çok önemli. Şimdi Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlanıp kazanmak istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        DENAYER: ''BU TÜR MAÇLARDA KALİTEMİZ ORTAYA ÇIKIYOR''

        Maçın ardından konuşan bir diğer isimse Denayer oldu. Belçikalı stoper yaptığı açıklamada, ''Beşiktaş maçı da kolay olmayacaktır. Tabii ki kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu tür maçlarda Galatasaray'ın kalitesi ortaya çıkıyor. Biz de kalitemizi gösterdik ve 3-2 kazandık.'' şeklinde konuştu.

        Yasin Öztekin ise “Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Beşiktaş karşılaşması zor geçecek ama inşallah taraftarımızın önünde kazanacağız” ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa