Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Sinan Akçıl'ın şarkıcı sevgilisi Otilia Bruma: Bir gecelik kaçamağı affederim
        • 1

          Ünlü popçu Sinan Akçıl ile bir yıldır aşk yaşayan Otilia bilinmeyenlerini anlattı. Posta'ya konuşan Romanyalı şarkıcı, hayatı ve sevgilisi Sinan Akçıl ile ilgili açıklamalarda bulundu.

        • 2

          *Romanya’da doğdum. Tek çocuğum. Üç yaşından beri şarkı söylüyorum.

          *Hiç şımarık bir kız olmadım. Mütevazı bir aileden geliyorum. Ailemin ev gereçleri satan bir dükkanı var. Bükreş’te oturuyorlar. Ama ben çocukken büyükbabamlarla şehir dışında. Daha basit bir hayatımız vardı.

        • 3

          *Anneme benziyorum ama babam da yakışıklıdır. Seksi olmakla ilgili büyük derdim var aslında. Bana bakmaktan müziğimi duymuyorlar.

          *Romanya’da kimsenin ismini bile bilmediği bir kasabada şöhret oldum. Şarkı söyledim, çalıştım. Ve sonunda ‘Bilionera’ patladı. Hiçbir zaman şöhret olayım, çok para kazanayım derdim olmadı.

        • 4

          *Bu yaz neredeyse ölecektim. Türkiye’deyken karnımda bir damar patladı. Acile 15 dakika daha geç gitsem ölecekmişim! Hayatın değerini daha iyi anladım.

          *Uçaktan korkuyorum. Uçağa binmeden fenalaşmamak için güçlü ilaçlar alıyorum.

        • 5

          *Dışarıda seksi görünüyorum ama evde büyükannemin pijamasıyla dolaşırım. O kadar rahat ki anlatamam. Annem bir keresinde, “Kızım, erkek arkadaşının yanında da mı bunu giyiyorsun?” dedi. Seksi iç çamaşırlarım var ama ben pijamayla rahat ediyorum.

        • 6

          *Evlenip bebeğim olmasını istiyorum. Ama konser kontratlarım var. Kariyerimle birlikte nasıl olacak bilmiyorum.

        • 7

          *Rahat giyinir ve davranırım. İnanamıyorsun ama inan çok mütevazıyım. Bir bana bakarsın, bir de videodaki kıza! Jean’imle gezerim, makyaj yapmam. Sinan’a karşı da öyleyim. Yapmacık değilim, neysem oyum!


        • 8

          *Hepimiz biliyoruz ki erkekler çapkındır. Eğer bir kez aldatırsa, bir gecelik ilişkiyse affederim. Ama ikincisinde aynı kadınla... Bitiririm! Bazen macera, kaçamak o ilişkiyi daha sağlamlaştırır. Erkekleri çözmüş bir kadınım.

        • 9

          *Benim için ten uyumu çok önemli. Seks yoksa kendimi kadın gibi hissedemem.

        • 10

          *Sinan’ın hassas bir kalbi var. Belki bunu göstermiyor, bir bariyer koyuyor başkalarına... Şefkatli ve gördüğüm en duygusal erkek. Ailem de seviyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa