Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, üyelerinin geçmiş yıllık ve munzam aidat borçlarına, “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” kapsamında yeniden yapılandırma imkanı getirildiği belirtildi.

        Üyeler, geçmiş döneme ait borçlarını gecikme zammı olmaksızın, Temmuz 2018 sonuna kadar tek seferde ödeyebilecekleri söyleyen Siirt Kuzu, “Kanuna göre, dileyenler taksit imkanından faydalanabilecekler. Bu durumda birinci taksitin son ödeme günü 31 Temmuz 2018’dir. Borçlara yeniden yapılandırma imkânı sağlayan 7143 Sayılı Kanun’un, hem devlete borcu olan bireyleri, hem de SSK ve vergi borçlu olan işletmeleri rahatlatacağını yıllık ve munzam aidatlara da ödeme kolaylığı getiren kanundan borcu olan bütün mükelleflerin yararlanmasını arzu ettiklerini, aidatlarını ödeyememiş olan üyelerin odaya müracaat etmeleri halinde borçlarının hemen yapılandırılacağını, üyelerimizin bu fırsatı değerlendirmesini ve borçlarından kurtulmasını istiyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa