Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Valisi Ali Fuat Atik, şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen programda şehit yakınlarıyla aynı masada iftar açtı.

        Polis Evi'nde düzenlenen iftar programına Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve eşi Fulya Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve eşi Sevilay Taşkın, Tugay Komutan Vekili Albay Oğuzhan Pehlivan, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

        Kur'anı Kerim okunmasıyla başlayan programda konuşan Vali Atik, şehit yakınlarının, bu ülkenin bağımsızlığı ve bütünlüğü için çekinmeden canını feda eden aziz şehitlerin emaneti olduğunu söyledi.

        Vali Atik, sevgi ve dostluk duygularının hoşgörü ile yoğrulduğu, barış ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneğinin gösterildiği bir güzel iftar programında bir araya geldiklerini aktardı. Vatan için canını seve seve veren şehit ve gazilerin çok değerli eş ve yakınları ile kahraman korucularla hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını aktaran Vali Atik, "Aziz şehitlerimiz, bağımsızlığımızın ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen abideleridir. Onların geride bıraktıkları aileleri de, şehitlerimizin milletimize bıraktığı emanetidir. Bu anlamda, şehit aileleri ve gaziler baş tacımızdır" dedi.

        Davetliler, okunan ezanla iftarlarını açtı. Vali Atik ve Başkan Taşkın, şehit aileleriyle yakından ilgilenirken, program sonunda bir şehit yakını Vali Atik'e, resminin yer aldığı bir tablo hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa