Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, yakın zamanda hizmete girmesi beklenen Yüzüncü Yıl Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu.

        Yüzme havuzunun bayramdan sonra hizmete gireceğini belirten Vali Atik, yüzme havuzu spor kompleksini gezerek inceledi. Atik, Siirt’te kamu yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek, ilimizin yüzme sporları alanında çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan tesisin Ramazan bayramından sonra vatandaşların hizmetine sunacaklarını belitti.

        25 metre uzunluğunda, 16 metre eninde, 6 kulvarlı modern bir yapıya sahip spor kompleksi, çeşitli spor branşlarına ait salonlar, kafeterya ile birlikte 500 kişilik seyirci tribünü ve ayrıca çocuklar için de ayrı bir havuz bulunduruyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa